Красота и мода

9 Най-добри туристически обекти в Даман

Pin
Send
Share
Send


Ако планирате да отидете на кратка почивка и търсите чудесно място, тогава Ви предлагаме Даман. Те имат някои от най-красивите забележителности и плажове, които някога ще видите. Ето списък на някои от най-добрите места в Даман, които си струва да бъдат посетени и определено не трябва да се пропуска.

Даман туристически места за посещение:

Jampore Beach:

Мислейки за Даман туристически места, първото нещо, което идва на ум е Jampore бряг. Той е най-известен със своите плантации Casuarina и е идеален за младоженци. Можете също да дойдете тук за пикници, ако желаете. Девствените води, мекото време и дългите златни пясъци със сигурност ще ви накарат да се влюбите в това място.

Devka Beach:

Плажът Девка в Даман е друга красота. Живописната красота и спокойствието на това място със сигурност ще ви накарат да се влюбите в околностите му. Храната тук е ядна и времето е приятно. Идвайки в това прекрасно място със сигурност ще отнеме всички стрес, с които се сблъсквате през делничните дни.

Виж повече: Туристически обиколки в Индия

Църквата на Дева Мария:

Даман е не само известен с плажовете си, но и с религиозните си места и места. Една от тях е Църквата на Дева Мария. Тя е безупречна, красива и чудесно място за посещение. Околната среда на тази църква със сигурност ще ви накара да се чувствате благословени и да отнесете своя духовен живот на съвсем ново ниво.

Форт Паникота:

Ако някога сте се сещали за такава величествена и артистична структура, която успешно да се съчетава със силата на морския плаж Даман, разположен до него? Един пример за това е крепостта Паникота. До крепостта може да се стигне само с пътуване с лодка. Пътуването е напълно си заслужава, тъй като това крепост е наистина прекрасна и невероятна, за да погледнете.

Виж повече: Камбоджа Видими места

Музей Диу:

Музеят Diu на Даман е една от основните туристически атракции на Даман. Той е добре изграден и от много години е посещаван от много хора. Той съдържа някои от най-големите шедьоври и е чудесен за всички, които се интересуват от изучаването на културата и историята на Даман и Диу.

Форт Св. Джером:

Някои от най-интересните обекти на Даман могат да бъдат крепости, а един от тях е крепостта Св. Това място е едно от местата, които не бива да се пропускат. Изкуството, стилът и структурата са величествени, уникални и артистични. Ясно е, че това е едно от най-старите и безценни места на Даман.

Виж повече: Туристически места Джаркханд

Плаж Нагоа:

Плажът Нагоа в Даман е един от най-хубавите плажове. Той е чудесна туристическа атракция и всяка година има доста плажове. Времето е меко през цялата година и е едно от най-добрите места за почивка. Идващи в тази част на Даман със сигурност ще направят красиви и невероятни спомени.

Плаж Ghoghla:

Плажът Ghogla на Даман е романтичен, спокоен и красив. Пейзажът е абсолютно зашеметяващ. Атмосферата на това място е толкова невероятна, че няма да искате да си тръгнете. Идването тук за кратка почивка със семейството и приятелите със сигурност ще си струва.

Църквата "Св. Павел":

Църквата Св. Павел в Даман е друго добре познато туристическо място и религиозно място. Заобиколен е от красива градина и има много дървета и цветя. Живописната красота, спокойствието и спокойствието на това място ще ви накарат да се насладите и обичате това пътуване.

Гледай видеото: Топ 15 Чудеса на България (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send