Прически

Топ 15 корейски прически за мъже

Pin
Send
Share
Send


Обичате блясъка на корейски прически за мъжете? Не можеш да намериш местен стилист, който да го раздвижи като Аринг или Ан Чун Хюн? Ами не търсете повече, защото тук са някои лесни стъпки, за да получите бързи корейски прически за мъже, които ще ухажват вашата дама достатъчно, за да бъде тя само една! Лесен за пушене и може да се направи у дома. Тези стъпки са безрискови и бързи. Така че се пригответе за първата си година, случайна дата или може би решаваща корпоративна среща, тъй като спечелването на сърцата е станало по-забавно.

Чудесни корейски прически за мъже със снимки:

Като се има предвид по-долу имаме най-добрите корейски прически за мъже с изображения, които са много интересни, за да направите с простота.

1. Дълги ресни:

Този последен вид Skrillex на корейски прическа за мъжете е новият горещ. Подредете косата си с шампоан и го поставете изцяло напред, оставяйки рядка коса от другата страна и обратно. Гребен предната част, за да има краища, които стърчат надолу и да останат във форма. Най-добре изглежда на лица, които са леко овални и имат тон на момчешки чар. Така че вкарайте рок звездата!

2. Развълнуван поглед:

Играта трудно да се получи може да стане по-лесно с тази корейска прическа за мъже. Разделете косата си отляво и вдигнете първите няколко бретон от горната страна. Поставете косата на гърба и дръжте първата част желирана и еластична. Ако имате изобилно лице, това е най-добрият вид за вас. Махни го и дамите могат да тичат!

Виж повече: Формални прически за мъже

3. Shaggy подстригване:

Това е най-голямата прическа мъже корейски със странична бретон. Благословени ли сте с изваяни черти на лицето и коса, за които да умрете? Облечете го с този рошав поглед, който не е прекалено малък. Най-добре изглежда на стегнато лице. Нека косата ви е лъскава и виси надолу във всички правилни посоки. Дай си бретон на една страна.

4. Прическа на Wispy Bangs:

Това е крайната лош момче корейски прическа вид. Спокойни ли сте и тихо с намек за зло? Изкачете го докрай. Подсушете косата си и я оставете недокосната или разрошена и оставете природата да изпълни магията си в деня си. Най-добре работи със средна коса. Това е една от най-добрите корейски прически за мъже с гладка и къса коса.

5. Обемни шипове:

Крайната страхотна визия за трудните в тълпата. Отрязайте гърбовете на гърба като нарязан екипаж, оставяйки предната бретон в пълен размер. Изсушете го за обемно действие. Разбийте бретовете и отидете за дивите си пътувания. Най-добре изглежда с момчета с изсечени бузи и с увереност, за да го носят правилно. Направете го за допълнителен ефект. Това е един от най-добре изглеждащите прически за корейски мъже с кръгло лице, което със сигурност привлича приятелката ви, опитайте го.

6. Гледайте Nerd:

Кой каза, че маниаците са скучни? За всички маниаци там, които не трябва да играят готино, ето ти съвет. Този вид, най-добър на лицето със силна челюст, може да се понесе с лекота. Създайте ивици и ги прекарайте с гел. Дръжте краищата остри и го сложете с очите на маниак. Интелигентността е секси. Накарайте го да изглежда така.

7. Full Metal Funk Cut:

Това е модерен корейски прическа за мъже със средна коса, която прави вашия външен вид толкова красив. Освободете вътрешния си пънк с този нов облик. Какво е по-добре от този фънки развълнуван стил за нощта на клуба? Вземете шепа гел и я пуснете между пръстите си. Изправете ударите си и сте готови! Разбийте пода! Вашият поглед го изисква!

Виж повече: Емо прически за момчета

8. Малък косъм от опашка:

Ако имате права обемна коса с бретон, това е погледът към вас. Вземете средната част на косата и я завържете високо. Нека бретонът покрие по-голямата част от челото ви. Помниш ли народните приказки, където галантният фехтувач е отпътувал за залез с коса, вързана в конска опашка, отблъсквайки победените противници? Това е опашката за новия корпоративен рицар!

9. Омагьосани къдрици:

Първи ден в колежа? Впечатлението за този ден ще продължи до последния семестър. Отървете се от леглото за тези омагьосани къдрици. Просто се нуждае от добро измиване и няколко удара с пръст, леко я хвърляйте обратно. Лесно за носене за мъже с заострени лица. Този тип корейски прически за мъже са идеално подходящи за мъже около 30 години с дълга коса.

10. Най-новата корейска прическа с предни ремъци:

Това е една от онези прически за корейски мъже, които правят корейските момчета да изглеждат толкова възхитителни на първо място и това ще работи и за вас. Ако имате пухкаво лице, тогава това ще бъде една от най-добрите корейски прическа за вас. Моделът, че тази прическа спорт в предната част крие челото и дава лицето определен ъгъл, което го прави да изглежда много възхитителен. Това не е просто корейски прически. Той е последван от американски правят тийнейджъри и е наистина готино бала на бала в наши дни. Всички азиатски момчета и тийнейджъри ще изглеждат добре с този вид поглед. Тя изважда този вид момчешки чар, който всеки иска.

11. Глупавият корейски вид:

Това е един от най-добрите корейски мъжки прически на всички времена. Моделът, по който тази прическа спортува е наистина привлекателна и ще бъде подходяща за всички мъже със средна коса. Просто носете по-голямата част от косата отпред и използвайте спрей за коса, за да регулирате външния вид. Това е отново една от онези прически, които ще прикрият челото и ще накарат човека да изглежда много привлекателен. Това е един от най-добрите момчета там. Моделът е доста хладен и въпреки че е скъп вид, той се носи от мъже, носещи формали по време на работа.

Виж повече: Прически за мъже с къдрава коса

12. Странични къси корейски прически:

Корейски тийнейджъри са като посланиците на тази корейска прическа за мъже. Тук страниците на късото рязане и има изрязана двойна хоризонтална шарка, направена от късата подстригана страна. Моделът може да се направи от двете страни или от едната страна. Цялата коса изглежда доста фънки и дава на ползвателя пънк поглед. Поради всичките си страхотни функции, мъжките тийнейджъри и момчета предпочитат този вид спорт и може да се каже, че е един от най-добрите за всички корейски момчета.

13. Официалният корейски вид:

Ето една сладка корейска прическа, подходяща за всички посетители на офиса там. Моделът на тази прическа е донякъде на предишните. Страните са къси и върхът изглежда обемист. Ако търсите един от най-модните прически този сезон, то това определено може да се каже, че е един от тях. Подстригването върви ръка за ръка с официално палто или смокинг за парти.

14. Червената фънки корейска прическа:

Това е една от най-старите корейски прически. Корейски момчета носят този вид много, но червената коса не е толкова ценена от корейските мъже в наши дни. Все още има няколко, които могат да разберат красотата на тази прическа и да я спортуват с увереност. Към него е прикрепено пънк докосване, което го прави толкова привлекателен. Ако търсите за един от най-добрите прически този сезон, който попада в корейската прическа, тогава това ще бъде един от най-добрите ви търси. Оцветете косата си в червено и я нарязайте на късо и използвайте гел или лак за коса, за да направят така, че косата да изглежда така.

15. Прилепките на корейските мъже:

Въпреки че това е последният в списъка на изтъкнати корейски прически за мъже, все още може да се каже, че е един от най-красивите прически за всички корейски мъже там. В предната част на прическите спортни остри странични бретон. Подстригването ще бъде подходящо за мъже с перфектно изгладени лица и средно дълга коса.

Така че тук сме с някои от най-добрите корейски прически за мъже. Можете да изберете някое от изброените по-горе и да го направите. Тя е длъжна да изглежда стилно и да се обърне главите. Уверете се, че каквото и да изберете, добре подхожда на структурата на лицето ви.

Гледай видеото: ТОП15 САМЫЕ ТРЕНДОВЫЕ ПРИЧЕСКИ 2018 (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send