Красота и мода

9 лесни занаятчийски занаяти за деца

Pin
Send
Share
Send


Ден на възпоменание се отбелязва на 11 ноември, известен също като ден на мак, той е спомен, отбелязан в държавите от Британската общност, като държава-членка от края на първата световна война, за да си спомни, че членът на техните въоръжени сили е починал в линията на първата световна война.

Най-добри и лесни занаяти за деца за деца:

Има някои занаяти, които могат да бъдат направени в този ден; някои от 9-те най-лесни занаята за Деня на паметта са както следва,

1. Занаятчийска ръка:

Този ден на възпоменание изработва идеи, направени от отпечатъците на ръцете, които просто трябва да натопят ръката си в боя, след това да натиснат върху лист хартия, да изрежат дърворезбата и да напиша цитати и да залепят цветните цветя, направени от хартия. Това е лесен занаят за Ден на възпоменанието и можете да залепите отпечатъка в кръгла форма или във всякаква форма, която желаете.

2. Мак венец:

Мак е червените цветя с черни семена в тях, един добър Ден на възпоменанието е мак цвете венец; просто трябва да направиш цвете с някакъв червен лист хартия, който да ги смажеш и да направиш с тях черни семена с хартия, да ги залепиш в кръг и да ги закачиш на вратата си.

3. Занаят за ден на възпоменание на вази:

Един добър ден за спомен ден занаят дейности, включват цветна ваза всичко, което трябва да направите, е да вземете си стъклени бутилки, останали в дома си боя, а след това направи някои цветя мак, можете да направите с помощта на картон или хартия и ги поставя в ваза, можете също да украсите вазата.

4. Плавателни съдове за деня на възпоменанието на птиците:

Денят на възпоменанието е за мир, а птиците са знак за мир, деня на възпоменанието е най-доброто, което можете да помогнете на детето си да направи, просто направете птица и я изрежете от лист хартия, след това я нанесете с червен цвят с някакъв бял фон.

5. Ключова верига за Деня на възпоменанието:

Един голям плавателен съд за спомен е занаят от ключови вериги, които правят красивото цвете на мака с някакъв плат или каучук, изрежете го и го прикрепете към ключодържателя. Можете да направите различен стил на мак и ключодържатели са нещо добро за Деня на възпоменанието.

6. Плат за печат на тъкани:

Уникалните занаятчийски идеи за Деня на възпоменанието са кърпа; можете да отпечатате цветята на червения мак върху кърпа или покривка за маса, вземете парче бяло парче плат и рисувайте червени цветя с черни семена в центъра. Или можете да вземете цветето от пазара и да ги потопите в червен цвят и да отпечатате върху бялата тъкан.

Виж повече: Ден на занаятите

7. Плавателни съдове за сладолед:

Големите занаяти за спомен са занаятите със сладолед, всичко, което трябва да направите, е да направите някои цветя от мак и да ги залепите върху пръчката за сладолед, да боядисвате пръчката със сладолед със зелен цвят или да ги съчетаете с цветето, след което залепете тези цветя в глина или някои картон.

8. Флаг Крафт:

Ето едно голямо занаят на спомена за плавателни съдове, можете да отпечатате цветята на мака на националния флаг и да повдигнете знамето в дома си на 11 ноември, да се преброите и да направите много други знамена като тези, които можете да ги продадете.

Виж повече: Ден на занаятите за майките

9. Партида на Деня на възпоменанието:

Една нова занаятчийска идея е маковата партида, в която можете да си направите цветя от мак и просто да прикрепите пин към нея, така че да можете да я прикрепите към дрехите си; това е много уникален занаят, който можете да направите.

Има много занаяти за Деня на възпоменанието, които можете да направите, това е само един ден, който трябва да помните за войната, и всичко, което трябва да направите, е да направите мир и да разпространите мира в този ден. На този ден трябва да се придаде значение, тъй като се спомня и всички вие трябва да разпространявате мир.

Виж повече: Занаятчийски идеи

Гледай видеото: DIY School Supplies! 10 Weird DIY Crafts for Back to School with DIY Lover! (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send