Красота и мода

Как се прави пиърсинг на езика?

Pin
Send
Share
Send


Пиърсингът на езика наскоро предприе широк ход към изключително модерен и моден изявление. Върнете се назад петнадесет години и пиърсинг на езика не е толкова голяма мода, но с течение на времето тя се превърна в много необходимо модно изявление сред момичетата и момчетата еднакво. Пиърсингът на езика е доста болезнен, но е доста модерен в днешната ера. Не само, че пиърсингът на езика е болезнен, но и отнема време, за да се излекува поради постоянното използване на устата за хранене и говорене, не е като пиърсинг на ушите, който отнема само седмица или две, за да се излекува, а пиърсингът на езика се нуждае от поне два месеца. където може да се излекува правилно. Има някои правила, които трябва да се следват, за да се постигне перфектен пиърсинг на езика, без да се причинява каквато и да е инфекция. Тези методи могат да се правят у дома, за да се спести време, но трябва да сте изключително внимателни, да потърсите помощ от членовете на семейството, преди да извършите тези методи на пиърсинг.

Най-добрите методи за пиърсинг на езика са споменати подробно по-долу

Инструменти:

Преди да започнете, трябва да имате всичките си инструменти за извършване на този процес ефективно готови, така че да не пропуснете нищо в процеса. Инструментите са жизненоважни в процеса на пиърсинг на езика. Поддържайте готовата скоба, бижутата, иглата, ръкавиците, които са били дезинфекцирани и някои обезболяващ крем, така че болката да намалее.

Чисти ръце:

Дезинфекцирайте ръцете си, като ги измиете с антибактериален сапун, така че да не получите инфекция от докосване на прясно прободения език с ръцете си. Почистването на ръцете ви ще ви позволи да се чувствате по-безопасни, когато пронизвате езика си.

Виж повече: Tragus Piercings

Предварително почистете устата и езика:

Изключително важно е да си миете зъбите и да гаргара с измиване на устата, преди да пробиете езика си, устата да действа като дезинфектант, който почиства устата ви от бактерии, които могат да причинят инфекция по-късно, така че бъдете внимателни, докато извършвате този процес.

Почистващи инструменти:

Дезинфекцирайте инструментите, които ще използвате, трябва да използвате алкохол. Тези инструменти трябва да се отърват от всички микроби, така че да няма причина за инфекция при използване на инструментите за пробиване на езика. Не можете да мислите да използвате друг дезинфектант, защото това е въпросната уста и не всички дезинфектанти са годни за консумация, затова използвайте алкохол за най-добри резултати при почистването на инструментите.

Виж повече: Грижа за корема

Маркиране на мястото:

Маркирането на мястото, което ще пробиете с маркер, е от жизненоважно значение в процеса на пиърсинг на пиърсинг на езика. Маркирайте мястото точно в средата и погледнете огледалото за потвърждение или попитайте второ лице за потвърждение, ако е необходимо, или ако сте объркани. Пиърсинг навсякъде другаде, отколкото в средата може да доведе до загуба на функцията на вкусовите ви пъпки малко, така че бъдете внимателни и винаги бъдете сигурни, преди да направите пиърсинга.

скоба:

Използвайте скоба, за да задържите областта на езика си на място, така че да не се провалите в процеса на пиърсинг. Затегнете точната област, която сте маркирали за най-добри резултати.

Виж повече: Пиърсинг Обици

пиърсинг:

Сега внимателно прободете точната област, която сте маркирали от горе до долу, с игла. Направете го точно, за да намалите болката, можете да използвате и приятен за устата обезболяващ крем, за да намалите болката.

Слабо мърдане:

Леко размърдайте иглата, за да отворите дупката повече, така че да можете да поставите бижутата.

Бижута:

Сега поставете бижутата така, че дупката да остане отворена и да поддържате устата си чиста за следващите два месеца, докато тя се лекува ефективно.

Гледай видеото: Tongue Piercing (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send