Красота и мода

Съвети, за да направите червилото по-дълго

Pin
Send
Share
Send


Една от най-важните неща за грима за всяка жена е червилото. Червилото не само подобрява цвета на устните, но и я предпазва от сухота. Червилата са направени от восък и са пълни с цветни пигменти. Това ги прави плавни и готови за нанасяне. Това обаче може да направи нещата объркани. Представете си, че пиете любимото си вино на вечер за среща и оставяте петна от червило върху стъклото? Не е желателно? За да се справите с този проблем, разгледайте тази статия, за да знаете как да си сложите червило за дълго време.

В наши дни на пазара има много червила, които твърдят, че траят дълго. Въпреки това, те съдържат много вредни химикали и багрила, които могат да бъдат много трудно отстранени върху кожата. Когато се консумира вътрешно, може да предизвика сериозни проблеми. По-добре е да ходите с обикновени червила и да следвате някои практики, за да продължите дълго.

Съвети, за да направите червилата да останат по-дълги:

Ако се чудите как червилото може да остане по-дълго, това ръководство по-долу ще ви разкаже как да постигнете тази цел.

Отървете се от мъртвите клетки:

Неравномерната повърхност не само прави червилото да изглежда непривлекателно на устните, но и води до по-бързо избледняване на цвета. Най-доброто, което можете да направите, е да отстраните слоя от мъртвите клетки на кожата, като внимателно ги триете с чиста и мека четка за зъби. Това ще остави устните меки, гладки и равномерни.

Овлажняване на устните:

За да се овлажняват устните преди нанасянето на червилото, трябва да се използва не вазелин или какъвто и да е естествен балсам за устни. Това ще предотврати изсъхването на устните и ще запази цвета за по-дълъг период от време. Уверете се, че го правите добре за най-добри резултати.

Премахване на излишната влага:

Излишният крем или балсам трябва да се отстрани чрез попивателна хартия от устните. Големите количества балсам за устни ще избегнат червилото да придаде подходящ цвят на устните. Това трябва да се направи по начин, по който някой балсам за устни остава на устните.

Виж повече: Начало средства, за да получите розови устни

Коректорът е важен:

Лекият коректор трябва да се държи удобно и да се използва върху устните, преди да се използва червилото. Не само, че дава ясна линия на лайнер за устни, но и носи добър цвят от червилото, като създава хубава основа. Известно е, че червилото е по-добро. Този връх определено трябва да се следва за по-дълготрайно червило.

Употреба на устни:

Вместо коректор може да използвате и грунд за устни, за да помогнете на цвета да остане на място за по-дълъг период от време. Той отива под червилото, гланца и дори под лайнера. Това също предотвратява появата на устни. Някои хора обаче намират грунд за мазен и восъчен. Един от другите заместители, които могат да се използват, е основа. Някои хора може да го намират за по-удобно от груб.

Линът за устни е значителен:

Ако искате да знаете как да накарате по-дълго червилото, отговорът е лайнер за устни. Линиите за устни са със същия цвят като червилото, но в кремава восъчна основа, която помага за запазването на пигмента за червило и го прави по-траен. Той също така дава фино излъчване на цвета на устните и го прави по-чист. Уверете се, че го използвате по правилния начин и го смесете малко върху устните. Не го поддържайте добре дефинирани, или иначе прави устните изкуствени.

Виж повече: Бенгалски проекти за булчински грим

Изберете Цветове с внимание:

По-тъмните нюанси на червилата винаги ще продължават по-дълго от по-светлите нюанси. Последният има по-малко дълголетие и затова трябва да се използват по-тъмни нюанси, ако искате по-дълъг срок на устните. Това се счита за факт за всички форми на цвят, които използвате, като се започне от червено до кафяво и от розово до сливи.

Дълготрайна специализирана формула:

Днес много червила са проектирани така, че да продължават по-дълго. Изберете такива специализирани формули за устните си, ако искате да постигнете целта на издръжливостта. Изберете продукт с високи нива на пигмент, който ще го направи по-дълъг.

Виж повече: Как да нанесете грим от фондацията

Предпазни мерки и противопоказания:

Тъй като вече сте запознати със съветите за червилото, за да останете по-дълго, вижте някои от предпазните мерки, които трябва да следвате, преди да се опитате да направите дълго червило:

  • За да се ексфолира, винаги следвайте лека процедура за отстраняване на мъртвите клетки.
  • Използвайте естествени почистващи агенти като захар, за да се отървете от сухата кожа и избягвайте попадането на химикали в устата ви.
  • Проверете срока на годност на червилото преди нанасяне.
  • Поставете внимателно цветовете стъпка по стъпка, вместо еднократно премахване. Това гарантира равномерност на цвета.
  • Ако искате да отидете за лъскави устни, гланцът за устни трябва да се нанася често. Няма начин да направите вашия гланц по-дълъг.
  • Описаните по-горе методи могат да създават само матови устни. Тя може да направи червило, което остава след хранене.
  • Ако използвате матово червило, уверете се, че успокоявате устните си перфектно.
  • Използването на четка за устни може да придаде чист финиш

Червилата са безспорно най-добрите приятели на всяка жена. Ако сте в бързаме да напуснете, прилагането на малко червило може да издигне погледа ви за нула време. С изобилие от нюанси, от които да избирате, става много лесно да се съчетаят с вашето облекло. Петна от червило могат да бъдат трудни за отстраняване. Също така, не е практично да прилагате отново червилото си всеки път, особено когато отивате на работното си място. Тези прости съвети могат да ви помогнат да направите размазването на червилото безплатно за много дълго време. Надяваме се, че тези методи са помогнали да знаете как да поставите червилото си дълго време.

Гледай видеото: Как да матираме червило ? (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send