Красота и мода

9 Най-добри дизайни за нокти на изкуствен кристал

Pin
Send
Share
Send


Стилните и модерни дизайни за нокти са някои от причините, поради които жените имат усмивка на лицата си. Те създават добро настроение и създават много щастливо чувство отвътре. Чувства се невероятно, когато някой забележи ноктите ти и ти казва колко страхотно и красиво изглеждаш с тях. Те правят вашия ден и ви вдъхновяват повече. Въпреки това, изкуството за нокти има огромна колекция. Има толкова много категории. Тук ще обсъдим някои приказни дизайни на изкуството от ноктите. Кристалите на ноктите ви не са толкова тежки. Те ви осигуряват много зашеметяващ и впечатляващ вид, а външният му вид почти блести в тълпата. Ето няколко предложения, включени за ваше удобство и полза.

1. Изкуство за нокти на животински печат:

Животинският печат в момента е в огромно търсене. Жените наистина ги харесват и идеята започна да се отразява в обувките, аксесоарите за дрехи и дори в изкуството за нокти. Да направите ноктите си в животински стил на печат с някои хубави кристали, осеяни върху тях, изглеждат стилно и много модерно.

2. Изтънчено изкуство за нокти на кристал:

Някои жени харесват ноктите си, за да изглеждат фини и красиви. За тях имаме фините нокти на изкуството от кристал. Това изглежда най-добре с френски маникюр. А светлината на праскова лак за нокти заедно с някои малки кристали осеяни в усукана дизайн е просто прекрасен външен вид.

Виж повече: Shellac Nail Art Designs

3. Пурпурно изкуство за нокти на Rhinestone:

Винаги можете да използвате някои солидни тухлени цветове за вашия нокът на Rhinestone. Най-добрият пример, който имаме тук, е лилаво. Цветът е много привлекателен, въпреки че лъскавите и блестящи кристали вземат тортата. Те са много лъскави и създават перфектния вид, от който се нуждаете, преди да излезете добре. Това е най-добрият Rhinestone идеи за нокти.

4. Новото изкуство за нокти от новото поколение:

Момичетата от това поколение обичат много сърца, лъкове и блясък. Те също така обичат да използват комбинация от своите фаворити на всичките си пет пръста. Добавянето на някои хубави кристали върху тях наистина ще подобри красотата му и ще му придаде бляскав и ефектен вид.

5. Добре декорирани нокти за изкуствени кристали:

Добре декорираното изкуство от нокти на ноктите със сигурност ще направи тълпата дива. Ще получите толкова много комплименти за това. Това е абсолютна атракция на звездите. Кристалите, представени под различни ъгли, наистина подчертават красотата на ноктите и я правят уникална, елегантна и интелигентна.

Виж повече: Кристални дизайни за нокти

6. Цветен нокът за кристали:

Цветята представляват женския пол. Те са толкова деликатни, уравновесени и красиви; точно като жените по света. А цветен дизайн Rhinestone нокти изкуство ще се отрази точно същото. Те ще накарат ноктите ви да изглеждат леки и прекрасни и дори да подчертаят прекрасната и изтънчена природа на жената. Това е най-добрият Rhinestones дизайн на изкуството за нокти.

7. Цветен нокът за кристали:

Винаги използвайте комбинация от цветове за вашите нокти, ако искате да изглеждат светли, пълни и живи. Цветни кристали, особено в златисто и зелено изглеждат страхотно на ноктите и да му даде много смел, наперен и забавен вид. В края на декорацията на вашия процес, ноктите ви ще изглеждат лъскави и добре полирани.

8. Удивително изкуство за нокти на кристали:

Вашият нокът изкуство ще изглежда възхитителен, ако ги проектирате в цветове като светло розово и добавете малки кристали върху тях. Точките за полка ще го направят да изглежда още по-сладък и красив.

Виж повече: 3D Идеи за изкуство за нокти

9. Fancy Rhinestone Nail Art:

Тези, които искат ноктите им да изглеждат фантастично и впечатляващо, трябва да отидат за Fancy Rhinestone nail art. Те са проектирани в много уникален модел. Различните слоеве от цветове, бродирани с кристали, изглеждат забележително.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Как се прави татуировка. (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send