Красота и мода

Как да изберем тонер за вашия тип кожа

Pin
Send
Share
Send


Вие сте объркани кой тонер е най-подходящ за кожата ви? На пазара има различни видове тонери, но които са подходящи за вашия тип кожа? Първоначалната стъпка е да знаете какъв тип кожа имате, т.е. нормална, мазна чувствителна. Цялата, която трябва да направите, е да отидете в местния магазин за красота плюс проверка.

Отидете за най-добър тонер според конкретен вид кожа е действително труден, тъй като има различни видове тонери, които могат да се получат на пазара, плюс лишени от квалифицирани познания, че е доста трудно да изберете правилния. Първоначалната стъпка е да оцените вашия тип кожа, която варира от мазна до суха плюс нормална до чувствителна иначе комбинирана кожа.

Как да изберем най-добрия тонер за Вашите типове кожа: t

Виж повече: Как да почистите лицето

1. Чувствителна кожа:

Поддържаният от алкохол тонер може да повреди чувствителните тонове на кожата, затова никога не използвайте тонери на алкохолна основа, при условие че имате чувствителна кожа. Експертите на експерт по красота с екстракти от лесничарница от висша кожа основна кожа Тонер за хора с чувствително качество на кожата. Освен това това отстраняване е по-добра съставка, както и измерени антибактериални свойства.

2. За суха кожа:

Сухата кожа по-рано се чувства стегната и стегната след измиване. Вземете хидратиращ или овлажняващ тонер за кожата си. Проверете дали в него няма алкохол. Вземете ги чрез подхранващи масла и овлажнители.

3. За мазна кожа:

Мазната кожа е почти цялата проблемна кожа. Що се отнася до секрецията на маслото, лицето ви получава мръсотия плюс допълнителен изтичане, произвеждащи пъпки, които показват грозен вид. Оптични тонери в това, че AHA сърцето плюс салцикличната киселина са използвани най-добре за мазна кожа.

Виж повече: Обикновено съвети за красота за лице

4. За нормална комбинирана кожа:

За да започнете обикновенно комбиниран тон на кожата по отношение на правилния тонер, можете да изберете тонер според атмосферните условия. Нормалният тонус на кожата на жените може да използва освежаващи тонери, докато жените в комбинирания тон на кожата могат да нанесат овлажняващи.

Предимства на тонер за кожата:

Защо да използваме този тонер за кожа? следвайте изброените по-долу ползи, за да получите решение на въпроса си.

  • Традиционните тонери съдържат масла, екстракти и овлажнители, които успокояват и изглаждат кожата.
  • Освежителите изстискват кожата, освен това включват съставки като зелен чай и кофеин.
  • Тонерът за кожата предлага разнообразна печалба за кожата. Тонерът се отнася до разнообразие от козметични средства, подобни на традиционните тонери, освежители и стягащи вещества.
  • Астрингентът съдържа алкохол, който следователно премахва порите на кожата, като елиминира излишните масла.

Виж повече: Как да затворите порите на лицето

Съвети за избор на тонер за кожата Ви Тип:

Гледай видеото: Околофутбола фильм (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send