Прически

Топ 9 коса за дълги коси

Pin
Send
Share
Send


Различни видове стайлинг за коса могат да бъдат изпробвани за балове. Кремове и други съоръжения могат да бъдат закупени за извършване на тези у дома. Това е мястото, където повечето момичета обичат да носят професионално направени и други объркани или лъскави стилен външен вид.

Най-новите и най-добрите прически за дълги коси:

По-долу са най-добрите 9 Пром прически за дълга коса, които човек определено трябва да опита.

1. Ретро Бун Поглед:

Ако човек има дълга гъста коса, тогава те могат да се разточват и след това им се дават спрейове с петна, които да ги държат отзад. Те могат да бъдат подстригани с помощта на подложки, а също така могат да се използват за различни видове партита. Някои принадлежности за главата трябва да бъдат обединени с тях.

2. Половината вълнообразен вид:

Човек може да прави тези погледи на немити или да се натрупва. Това може да се направи, когато човек не иска да се измие, да изсъхне и след това да направи някакво подрязване. Това може да се направи у дома и човек не трябва да ходи в салон за тях.

Виж повече: Пром прическа за права коса

3. Странична плитка:

Това е вид, който има секции, валцувани от страни и трябва да се направи от професионални салони. Това е добре и за тези, които имат изградени продукти, защото това ще позволи на участъците да се държат или те могат да бъдат много хлъзгави. Това може да бъде настроено с някои разпръсквания и размазване. Могат да се използват кремове и други лосиони. Това трябва да се направи на главата, която е немита за участъците, които трябва да държат дизайна.

4. Свежият ролков вид:

Това е лесно да се направи поглед. Това може да се направи и у дома с някои ролки. Те често се извършват с помощта на топлина. Голяма топлина може да се приложи с някои кремове, за да се получи това и това може да се обедини с някои костюм страна. Дълги обеци могат да се носят с това и това може да се носи и като момиче нощ или костюм коте парти с традиционно облекло. Те могат да поддържат дизайна до следващото измиване. Някои продукти могат да бъдат добри, тъй като това става по-лесно и продължава повече часове, особено ако човек трябва да присъства на парти. Те също са момичешки и модни.

5. Момичешки вълнообразен вид:

Ако човек иска, тогава те могат да се развлекат за нощни излети или котенце. Това може да се направи и за носене на дискотеки. С тях могат да се носят дълги обеци и дълги парчета.

Виж повече: Прости прически за къса коса

6. Ретро ролки за коса:

Това е лесен поглед, който може да се направи чрез усукване и отрязване. Човек може също така да се приплъзне назад с разширения. Те могат да бъдат изместени към челната страна. Използвайте тъмни устни с това.

7. Блестящият вълнообразен вид:

Това е лек блестящ вид. Това може да бъде направено чрез преместване на секциите встрани и след това преместването им с висока температура. Това може да бъде и спорт за нормалните партии. За създаването на тези вълни могат да се използват нормални лосиони.

8. Погледнете стъпка по стъпка:

За да направите това, човек трябва да получи професионален разрез със стъпаловидни профили. Това може да бъде спорт с някаква подвижност. Висока топлина трябва да се използва с професионални продукти за този модерен вид.

Виж повече: Лесни за коса прически за средно дълги коси

9. Вид на рампата Prom Look:

Това трябва да бъде оформено от известни професионални салони. Това не може да се опита вкъщи, като се използват продукти. Трябва да се използва висока температура и професионално оборудване. Централизираното секциониране също е доста модерно. Това може да бъде спорт за почти всякакви други партита като момиче или дори за фънки парти.

Източник на изображения: 5, 6, 9.

Гледай видеото: Топ 9 съвета за стимулиране растежа на косата (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send