Красота и мода

Топ 11 играчки за 3 месеца бебе

Pin
Send
Share
Send


Ако търсите играчки за вашето 3 месечно бебе, тогава сте дошли на правилното място. В тази статия ще обсъдим някои от най-добрите детски играчки, които могат да задоволят психическите и физически нужди на вашето 3 месечно бебе. Топ 11 играчки за 3 месеца стари бебето са както следва.

1. Октопод:

Има някои деца, които са много привлечени от морски създания като октопод, тъй като често ги виждат в карикатурите. Тази играчка е изработена от висококачествен памук и притежава и красиви цветове, които ще се харесат на очите на вашето дете. Може да се каже, че е една от най-добрите играчки за 3 месеца.

2. Коледната играчка за маймуни:

Тази играчка е подходяща както за момчетата, така и за момичетата (3 месеца). Той показва красива текстура и почти всеки може лесно да се влюби в тази красива играчка. Изглежда, че парите надничат от чаша и се усмихват енергично на детето. Това е една от най-добрите играчки за бебета на три месеца.

Виж повече: Най-добрите играчки за 6 месеца

3. Игрите с анатомия на кучетата:

Тази конкретна играчка е подходяща за вашето 3 месечно бебе. Това е много просто и не е прекалено много. Децата ще открият, че тази конкретна играчка е подходяща за тях. Тя спортни красиви цветни кърпи по цялото тяло на кучето, заедно с имената на тези части на тялото, както добре. Това ще бъде добър начин за изучаване на различните части на тялото на животните, както и на хората. Той копира щастливо куче и това вероятно ще направи детето щастливо, както добре. Това е една от идеалните играчки за бебета от 3 месеца.

4. Влак за играчки:

3 месеца старите бебета обичат цветовете, особено момичетата (според изследванията). Ако търсите играчки за 3 месеца, това може да е идеалното за вашето дете. Това е основно играчка, с която почти всяко дете би искало да играе. Играчката притежава красиви цветове на всяка малка и голяма част от нея. Децата ще го открият за привлекателна и се надяваме да очакват по-малко забавление от вас и да се забавляват с тази конкретна играчка.

5. Комплект за понички за момичета:

Ако имате 3 месеца старо момиче, тогава този комплект може да е идеалният подарък за нея. Позволете й да изложи ума си на този невероятен и колоритен комплект за пони, който ще направи нейното въображение по-живо. Оставете ги да живеят в приказка, докато станат достатъчно зрели, докато растат доста бързо.

Виж повече: 5 месеца бебешки играчки

6. Играчките за дейности:

Това изглежда като голямо колело, на което бебето ще трябва да подрежда нещата, като я използва или с краката си, за да се върти около него. На дъното има колела, които ще помогнат на бебето да се движи по посока на часовниковата стрелка около играчката. Това е наистина забавна игра и ще запази тялото на бебето във всеки момент.

7. Леки дрънкалки:

Купете си някои дрънкалки, тъй като те са играчки, които бебето обича да държи и разклаща и произвежда шум и е ефективен убиец на време, макар че може да се окаже стресиращо за родителите понякога, тъй като някои не могат да издържат на този шум почти през целия ден. Това определено е една от най-добрите детски играчки за бебета на 3 месеца. Дрънкалките традиционно се използват за ангажиране и отвличане на вниманието на бебетата и те са доказали своята ефективност.

8. Книга на Борда:

Това са украсени книги, направени от картон и хартия. Тези книги предоставят подходяща и необходима информация на децата, заедно с привличащи погледа снимки. Той е един от най-добрите бебешки играчки за 3 месеца.

9. Водоустойчиви играчки:

Дръж си пълен запас с помощта на редица водоустойчиви играчки. Бебетата обичат да се възползват от някои играчки като морско конче, патици и т.н. Тези играчки са едни от най-популярните 3 месеца стари бебешки играчки.

10. Залъгалка за маймуни:

Тази непослушна WubbaNub Monkey е барел от смях и със сигурност ще запази бебето ви щастливо. Меките лапи на маймуната и извитата опашка са перфектният размер, с който се държат малките ръце на вашето бебе. Биберонът е близо и е разположен по начин, който е лесен за бебето. Тази играчка е абсолютно безопасна, тъй като е направена с медицинска марка, без латекс, и също така е свободна от BPA, PVC и фталат.

11. Баскетболна играчка за играчки за играчки на Манхатън:

Тази дрънкалка е мултисензорна и помага на вашето бебе да стигне за тази играчка. Размерът на тази дрънкалка е идеален за малки бебета и пръстените се плъзгат напред-назад. Използваните ярки цветове стимулират по-доброто развитие на зрението на вашето бебе. Лабиринтът е хипнотизиращ с цветове и бримките моментално хващат вниманието на бебето.

12. Музикална Toy Toy, Jcobay Интерактивна Многоцветна детска играчка Пълнени Пухкави Бебешки Играчки с Дизайнер на Владетеля, Звънчета и Дрънкалка Образователна Плюшена играчка за малки деца:

Тази малка гъсеница е новият най-добър приятел на вашето бебе. Музиката е спокойна и успокояваща и играе приспивни песни за около две минути. Това е специално предназначено за растящо бебе и е една от най-добрите играчки за бебета на три месеца. Той е идеален за детски креватчета, колички и където и да е бебето. Тази играчка помага при зрението, слуховото и тактилно чувствително развитие.

Освен играчките, ето и няколко дейности, с които можете да се отдадете с малкото 3-месечно.

1. Щастливи крака:

Това е още един чудесен начин да се свържете с вашето бебе. Изберете една от детските стихчета, които можете да играете с пръстите на краката и краката на бебето. Поставете бебето удобно на гърба си и дръпнете краката си.

Тази малка прасенце отиде на пазара, (разклащайте палеца)
Това малко прасенце стоеше у дома, (разклати втория пръст)
Тази малка прасенце имаше печено говеждо месо (разклатете третия пръст)
Това малко прасенце нямаше, (разклати четвъртия пръст)
И тази малка прасенце извика: „Ти, малка, малка! (накрая бебешкия пръст)

2. Превъртете:

  • Вземете меко одеяло или чаршаф.
  • Поставете бебето леко върху одеялото.
  • Бавно повдигнете едната страна на одеалото, така че бебето да започне да се търкаля
  • Продължавайте да говорите или да пеете на бебето си, докато насочвате бебето с ръцете си.
  • Когато вашето бебе най-накрая се преобърне, покажете колко сте възбудени.

Повторете го толкова пъти, колкото искате или докато бебето ви е уморено.

Вероятно детето ви ще разговаря с вас в този момент. Можете да изградите способностите й на диалект, като разговаряте с нея през цялото време. Обърнете внимание на това, което правите, докато го правите, независимо дали това е просто подреждане на пералнята за дрехи.

Можете също така да видите вашето дете да маха с ръце и да рита краката си с нетърпение. Нещо повече, в случай, че я задържате с крака, докосващи пода, тя трябва да я натисне надолу.

Вашето дете също може да обедини двете си ръце, да отвори стиснатите си ръце и да си играе с пръсти. Тя може дори да използва затворена ръка за прилепване на висящи играчки. Можете да изградите сръчност на детето си, като държите играчка, за да проверите дали тя ще се справи с нея.

Виж повече: Играчки за 1 месец бебета

В тази статия ще получите списък с някои от най-добрите играчки за бебета на 3 месеца. Тези играчки са подходящи за деца, които не са на възраст под 3 месеца. Има обаче няколко играчки в този списък, като например дрънкалки, които ще бъдат подходящи за бебета от почти всички възрасти. Бебетата обичат да играят и да изследват нови неща. Това е техният начин на свързване със света. Бебетата обичат прекрасни играчки, които правят музика, звуци и такива, които са лесни за хващане в продължение на часове. Надявам се, че вече можете да изберете правилния подарък за бебета с няколко указателя от нас.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Колко играчки са нужни на детето (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send