Красота и мода

Тайните на красотата на Меган Фокс са разкрити

Pin
Send
Share
Send


Едва ли има някаква жена, която да не завижда на красотата и атракцията, която Меган Фокс има. Като една от най-големите холивудски знаменитости, нейното лъчезарно лице, хипнотизиращите и вълшебни очи и красивата коса почти я правят безупречна. Благодатта, с която тя ходи и прекрасната патичка, само добавя към цялостната й личност. Милиони жени искат да знаят тайните на красотата на Меган Фокс.

Добрата новина идва под формата на това ново и свежо ръководство по-долу, което има всичко, което трябва да знаете, за да достигне нивото на Меган Фокс, където се отнася нейната красота. Всичко, което трябва да направите, е да ги проверите внимателно и да следвате повечето от тях с ясна отдаденост, за да започнете да виждате видими резултати.

Тайните за красота, грим, коса, кожа и диета на Меган Фокс:

1. Тя вярва в „По-малко е повече“:

Една от тайните на красотата, на която Меган напълно се посвещава, е, че „по-малкото е повече“ мантра. За нея, поддържането на грим до минимум и използването на по-малко, но ефективни продукти за грижа за кожата е начинът, по който трябва да се върви. Тя има пълно убеждение в рутинното почистване и овлажняване, което следва с дължимата грижа. Нейният любим овлажнител е българска роза Ото от марката Epicuren Discovery.

2. Къси душове:

Тя не вярва, че се накисва във водата с часове, а по-скоро се нуждае от душове, когато е необходимо, последвано от масаж от Cold Pressed Organic Oil като овлажняващ крем. Тя използва аромат на масло от гроздови семки от гамата. Тя напълно отговаря на кожата й според нея и е много по-лека и полезна от маслиновото масло.

3. Не-не на слънцезащитните:

Меган е един от редките хора, които мразят слънцезащитния крем и химикалите, които носи със себе си. Той причинява алергии към чувствителната й кожа. За защита от слънчевите лъчи, тя се опитва да излезе само в редки случаи и използва омраза за защита на лицето в такива случаи. В случай, че тя трябва да постави слънцезащитен крем, това е само La Roche-Posay Anthelios AC SPF 30 Екстремни слънцезащитни продукти с висока защита.

4. За грижа за очите:

Меган се посвещава изцяло на грижата за котешките си очи, които са й надарени от раждането. Тя използва витамин С серум за очите на витамин С на Perricone MD. Тя го прилага 3-4 пъти на ден за най-добри резултати. Тя прави това след измиване на лицето.

5. Oxy Facial всяка седмица:

Всяка седмица кислородната кожа помага на кожата да диша според Меган. Това е направено, защото тя няма време за редовно прилагане на маски. Тя прави това с редовни процедури за грижа за кожата.

Виж повече: Корейска рутина за грижа за кожата

6. Изобилие от вода:

Една от нейните тайни за красота включва любовта й към водата и другите здравословни течности, които хидратират кожата, както и отмиват добре токсините. Според нея пиенето на 10-12 чаши вода помага на кожата й да остане безупречна и свободна от всички проблеми.

7. Правилно почивка и сън:

За нейната почивка и здрав сън е много важно, тъй като тя вярва, че тя запазва кожата си сияйна, свежа и свободна от тъмни кръгове и подпухналост. Всъщност е доказано от професионалисти, че този факт е истина.

8. Мис Фондация Понякога:

Според Меган, всяка жена трябва да пропусне да използва фондация от време на време. Това ще помогне на кожата да диша и да стои настрана от проблеми със запушени пори. Той също така помага да се даде естествена красота на лицето, което ще ви обича. Това ще ви даде и променен вид от нормалното.

Това са някои от тайните за красота на Меган Фокс, които можете да следвате в режима си, без да се замисляте.

Гледай видеото: SCIENTISM EXPOSED Full Documentary 2016 HD (Юли 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send