Красота и мода

9 Популярни дизайни за нокти на изкуството за Свети Валентин

Pin
Send
Share
Send


Нека пръстите ви да говорят този Ден на Св. Валентин с изпълнени със сърце нокти, които носят любов, преданост и дълбока връзка между двама любовници. Денят на св. Валентин предлага богат избор от модели. Образите на сърцето са почти винаги централната тема, често съпровождана от думата „Любов“. Възможностите за дизайн на сърцето са безкрайни. Жените по целия свят украсяват ноктите си в различни стилове и дизайни, които говорят обеми. Денят на Свети Валентин е забавно и лесно и абсолютно трептене. Посланието на любовта е породено от най-простите проекти до много по-сложните.

1. Червено-горещо изкуство за нокти на Свети Валентин:

Перфектен дизайн на ноктите за жени, които искат да добавят подправка към романтиката си за Свети Валентин. Неговото послание не можеше да бъде по-силно. Червеният нюанс на лака за нокти е дълбок, тъмен и загадъчен избор, допълнен от пръскане на блясък към основата на ноктите. Този дизайн е разположен както на дълги, така и на къси нокти.

2. Сватбени изкуства за Деня на Св. Валентин:

Това сладко-като-бонбони ноктите изкуство дизайн за Деня на Свети Валентин е чиста наслада. Розово-бялата комбинация не можеше да стане по-сладка. Стилът на френския маникюр го прави още по-елегантен. Този деликатен сърдечен дизайн е в състояние да улови сърцето на любимия ви човек.

3. Букет Nail Art:

Нищо не казва „Обичам те“ като червен букет от сърца на ноктите. Този букет дизайн за нокти е направен с червени сърца за рози върху гола розова основа за повишаване на ефекта. Това е очарователен дизайн, направен за нежните сърца.

Виж повече: Идеи за изкуство за благодарност

4. Едноцветен цвят на ноктите:

Червеният - цветът на любовта говори много, така че когато се постави върху ноктите като основен слой и украсен с блясък, той може да подпали сърцето на любовника ви. Този прост, но провокативен дизайн на ноктите дълбоко изразява желание и страст.

5. Lacey-Hearts Nail Art дизайн:

Дантелата има мечтателен романтизъм. Така че, когато се съчетава със сърца, символ на любов и романтика, получавате дизайн на ноктите, изпълнен с всичката жар и страст към Свети Валентин. Белият дантелен дизайн, обгърнат от розовия контур с форма на сърце на черна база, е идеален дизайн за жени, които търсят изящен вид.

Виж повече: Индийски дизайн на ноктите

6. Френски Сърце Сърца Валентин за ноктите:

Този дизайн на ноктите се прави с френска основа. След това върху основата се поставят 3D сърдечни стикери, обхващащи върховете, страничните и центъра на ноктите. Сърцата след това се сливат с розови и бели перли в големи и малки размери, за да завършат погледа на усъвършенстване чрез символа на любовта.

7. Червено и черно сърце на ноктите:

Нищо подобно на френски маникюр, украсен с червени и черни сърца, за да придаде блясък на романтична вечер на Свети Валентин. Сърцата започват от страните и изпъкват на върха на нокътя. Не типичен за деня на валентинките дизайн на ноктите, но този, който изобилства с чисто великолепие.

8. Сладко изкуство за украса на Деня на Свети Валентин:

А сладък и колоритен дизайн на ноктите, който има същността на Свети Валентин, написани над него. Цветовата основа за бонбони на розовия нокът е чудесен избор, който върви добре в комбинация от цвят на сърцето в жълто, с розово, зелено и лилаво. Посланието, съдържащо се във всяко сърце, е силно и ясно и със сигурност ще запечата очите и сърцето на вашето друго.

Виж повече: Easy Holiday Nail Art

9. Черно сърце на ноктите:

Този дизайн на ноктите, направен с розова и черна комбинация от бебе, е идеален за жени, които искат да се противопоставят на конвенционалните стилове на изкуството за нокти на Свети Валентин. Малките черни сърца изпращат същото послание като традиционните червени сърца. Този дизайн има своя уникалност и изглежда също толкова завладяващ, колкото и другите стилове и дизайни, свързани с Деня на Свети Валентин.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: The Great Gildersleeve: Gildy the Executive Substitute Secretary Gildy Tries to Fire Bessie (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send