Красота и мода

8 Странични ефекти от затлъстяването

Pin
Send
Share
Send


Светът в момента е обсебен от затлъстяването, където внезапната промяна в нагласите е накарала хората да повярват, че в даден момент не е нещо наистина лошо. майка би казала, че харесва сина си да се храни добре и да бъде здрав, така че мазнините да са само негово детство. Младежът казва, че това е времето, когато те могат да ядат всичко, което искат, без да имат проблеми с тялото, така че защо да не се възползвате максимално от това? В зряла възраст хората казват, че половината от живота им е отишъл в строги правила и те заслужават това време да бъдат себе си. Докато затлъстяването е тенденция, с много благоприятни за и против конфликти, ето някои от сериозните опасности, които може да изпитате като последица от затлъстяването.

Сърдечни проблеми:

Сега затлъстяването има всичко, свързано със сърдечни и сърдечни проблеми. Единственото flab, което може да се види, е във външното ви тяло под слоевете на кожата, които показват и това е начинът, по който знаем, че сме затлъстели. Но наистина ли вземаме предвид различните храни за мазнини във вътрешните механизми на нашето тяло? Често е имало случаи, при които коронарните кръвоносни съдове се поставят под налягане при екстремни натрупвания на мазнини или сърцето не може да продължи нормалното си ритмично биене, дължащо се на излишното мастно налягане. Това води до много проблеми със сърцето, включително очевидния удар.

Режим на безсъние:

Не бихте искали синът ви да е затлъстял, след като чуете тази точка. Налице е медицински термин, наречен сънна апнея, където човек по време на неговия или нейния сън намалява дишането или автоматично прекъсва подаването на въздух към белите дробове. Това се дължи главно на натрупването на излишната мазнина във и около вятъра или тръбата за храна, която ги притиска или стеснява. Затлъстяването е майорно заплетено в тази ситуация.

Виж повече: Предотвратяване на замърсяването с шум

Рисковано по време на бременност:

Ако в момента сте бременна и вашият затлъстяване е ваш приятел, има вероятност да рискувате да загубите бебето си при екстремно натрупване на мазнини, когато бебето във вашия орган се чувства задушено поради по-малко подходящо пространство и по-малко количество въздух. Това е преди всичко защо една бременна майка е експертно съвет за намаляване на излишните мазнини и калории, различни от предписаната сума.

Продължителност на живота:

Доказано е, че човек със затлъстяване автоматично ще приспадне само няколко години от живота си. Затлъстяването е основен проблем в рамките на органи, където всяка част от органа може да престане да работи под налягане на мазнините и следователно е причина за по-малка жизнена линия.

Увеличение на BP:

Лекарите казват, че хората с проблеми със затлъстяването или с наднормено тегло имат повече шансове да имат високо кръвно налягане, което не е нещо, което е здравословно за нас. Високото кръвно налягане често се нарича мълчалив убиец, тъй като предварителните симптоми не са нещо, което ги прави. Те атакуват внезапно, което води до ужасяващ удар или инфаркт.

Виж повече: Как да предотвратим замърсяването на водите

Риск от рак:

Ново проучване показа, че хората с наднормено тегло са изложени на по-голям риск от рак, отколкото хората без затлъстяване. Обикновено раковите клетки се крият в мазнините и не показват никакви симптоми до последния етап, когато той става доминиращ и сериозен.

Диабет:

Затлъстяването често е свързано с диабет, където поради излишната мазнина може да се сбърка инсулиновата секреция. Сега проблемът с инсулина често завършва с диабет, където производството на инсулин е възпрепятствано от ниска секреция или производство. Това е главно диабет тип 2, който засяга хора със затлъстяване.

Проблеми с раждаемостта:

Това е свързано главно с жените, които многократно са виждали, че една жена с наднормено тегло отнема повече опити и повече шансове да забременее от жена, която не страда от затлъстяване. Това е така, защото затлъстяването е отговорно и за промените в хормоналните секрети, поради което бременността може да е малко проблемна сцена за тях.

Виж повече: Как да избегнем замърсяването на въздуха

Снимки Източник: Shutterstock.

Гледай видеото: Lauta Army Fight Club - ФК Страничен ефект 8:4 интервю (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send