Красота и мода

Как да поправим приятелството след битка?

Pin
Send
Share
Send


Доверието е това, на което се основават приятелствата, и когато това се счупи, цялата ад се разпада. С доверие между двете личности нараства доверието, а нарушаването му нарушава нормата. Свиването им е скучна работа и понякога изобщо не работи. Но ако вие или някой, когото познавате, искате да възстановите славното минало между двете, нищо не е невъзможно. Опитайте се и бъдете много търпеливи, но помнете, че дори и двамата може да разговаряте помежду си, нещата ще бъдат различни в момента. Следователно, приемете го и продължете напред, никога не знаете кога нещата ще се върнат към оригинала и завинаги. По-долу сме посочили някои съвети за това как да поправим приятелството след битка?

Защо се случи това?

Първото нещо, което трябва да направите, е да седнете и да разберете какво се е случило и защо? Това ще ви даде отговори защо се биете с другия човек, вашият приятел. Извиненията тук изглеждат безсмислени, защото няма да можете да кажете на другия човек защо извинението изглежда подходящо в този момент. И това може да се тълкува погрешно от две горещи глави, което прави по-голям проблем от нищо. Но седнете и говорете с него или с тях и им кажете какво чувствате. Обяснете им, че нещата трябва да се разберат и това, което ви липсва, когато не ги притежавате. Прегърнете ги веднъж и говорете, прегръдката може да извърви дълъг път и да реши много. Честно казано, без значение колко лоша беше борбата, винаги има надежда, че разговорът лице в лице може да реши всичко. Никога не знаеш какво може да доведе човек към един разговор и връзките могат да бъдат възстановени отново.

Направете първата стъпка, бъдете проактивни и ясни, че искате да поправите това, което изглежда счупено. Не играйте игри с ум; това не е това, което приятелите правят един с друг. Приятели се обичат взаимно безусловно и затова искат редовно да поддържат връзка помежду си. Затова отворете до следващата и бъдете ясни, и ако наистина съжалявате, значи това и го кажете. Не се опитвайте да ги заблуждавате, защото душата ще разпознае някога скоро, ако наистина искате да съжалявате или не, и ако се види негативното, то може да се влоши.

Виж повече: Как да поддържаме доброто приятелство

Ами ако сте жертвата?

Извинявам се, въпреки че вие ​​сте този, който е на приемния край, няма да ви направи малък. Не забравяйте, че човешкото его трябва да бъде напоено с любов, а не гняв и омраза. И когато съжалението се предава с любов и смисъл, гордостта ще се стопи и ще измие егоистичните конфликти. Спокойствието е важно, докато правите това, следователно няма да излагате защити, когато ви обвиняват за нещо, което не сте направили. Слушайте внимателно и говорете с хладен ум, без значение какво. Тогава ще започне открита дискусия, която ще доведе до по-добри последствия.

След разговора го дайте някъде. Може би седмица или повече, но им дават време и пространство. Не забравяйте, че счупеното приятелство трябва да се лекува, някои да се лекуват скоро и останалите да отнемат време. Истинските приятели няма просто да ви оставят, следователно ще бъдат умни и ще означават това, което казвате, когато се извинявате, за да го промените. Това само ще ви помогне да увеличите образа си пред тях. И в допълнение към това, те ще знаят, че наистина сте човек, на когото може да се разчита и да е верен на ядрото.

И накрая, това е и епизод в живота, който ви учи какво трябва или не трябва да бъдете. Следователно, вместо да се замисляте за борбата, измислете го и направете живота щастлив.

Виж повече: Проблеми и решения за приятелство

Източник на изображения: 1, 2 и 3.

Гледай видеото: NMS Aniventure Comic Con 2018: Overdose мазало (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send