Красота и мода

Индуистки булчински грим - Как да направим

Pin
Send
Share
Send


Казва се, че едно момиче изглежда най-хубавото на сватбения си ден. Това е най-големият ден в живота й, където всички нейни мечти се сбъдват. С цялата грижа и удоволствие, гледам най-доброто е и нейната мечта и най-големият страх. Въпреки това, призоваването на професионалисти за грим не е достъпно за всички.

Така че, ако искате да получите професионалист като погледнете у дома си на големия си ден, следвайте тези лесни стъпки, за да направите своя голям ден специален.

Почистване:

Почистете кожата обилно с добро почистващо средство и изпръсквайте много студена вода върху нея. Можете също да използвате лед, за да затворите порите и да осигурите гладка основа.

Корекция:

Използвайте коригиращ молив, който подхожда на кожата и покрива тъмните петна, петна и тъмни кръгове около очите.

Фондация:

Изберете фондация, която да съответства на тонуса на вашата кожа, а не такава, която е по-лека. Това е погрешно схващане, че по-леката фондация ще ви накара да изглеждате по-справедливи; вместо това изглежда по-тъмно, а гримът изглежда прекалено.

Виж повече: Грим за булката Махаращриан

Прах:

Използвайте добър Compaq, за да нанесете прах върху лицето и шията и осигурете гладкост. Това ще направи базата дълготрайна и безмаслена.

Полезен съвет: Уверете се, че всички продукти, използвани за база, са нулеви при SPF. Продукти с SPF имат много масло и влага, които правят лицето мазно в нито един момент.

Руж:

Нанесете мек нюанс на руж върху ябълките на бузите и линията на челюстта. Също така изчеткайте няколко удара по носа и челото, за да направите лицето изпъкнало.

Грим за очите:

Гримът за очите е труден за индийските булки. Тъй като костюмът и бижутата са толкова колоритни и красиви, цветовете на лицето трябва да са минимални и меки, за да получат елегантен вид. Изберете лек основен нюанс, който подхожда на кожата, както и нюансите на костюма.

Виж повече: Гуджарати булчински грим снимки

Kajal, Liner и Mascara:

След като придобиете сенки за очи, нанесете спиралата върху горните и долните мигли. Можете също така да изисквате лъжливи мигли, за да изглеждат очите по-големи. Използвайте тъмен молив или течен лайнер и нанесете гладка линия върху клепачите. Можете също да използвате прах за очи с тънка четка. Най-накрая завършете очите с тъмен кал или Kajal.

Полезен съвет: Уверете се, че целият грим за очите е водоустойчив и дълготраен. Избягвайте използването на продукти, които съдържат блясък. Това те кара да изглеждаш тъмно в много по-малко време.

Коректор за вежди:

Използвайте молив за очи или Kajal с четка, за да изглеждат дебели. Това може да не е от съществено значение за тези с дебели вежди, но допирът все още е необходим, за да се предотврати потъмняването на веждите в сравнение с цялостното лице.

Червило:

Нанесете основата върху устните и я оставете да изсъхне. След това използвайте лайнер за устни, за да определите формата на устните си. След това използвайте равномерно основата на червилото и нанесете праха, за да настроите сянката. Използвайте друг слой червило и завършете с подходящ гланц за дебел поглед.

Полезен съвет: Не се опитвайте да направите устните да изглеждат по-големи, като очертавате отвън, това прави устните изглеждат подути.

Виж повече: Пенджабски булчински поглед

аксесоари:

Специалността на индийските булки е аксесоарите, с които те са украсени по лицето. Bindis, носовите пръстени, украшенията на челото и maang tikka подобряват цялостния вид. Без значение колко добре правите грима, индийската булка е непълна без тези аксесоари.

С тези лесни за следване стъпки можете да получите желания вид без много усилия. Просто трябва да изберете нюансите мъдро и да бъдете уверени в себе си.

Pin
Send
Share
Send