Красота и мода

9 Най-добър дизайн на палмово дърво с картини

Pin
Send
Share
Send


Дизайнът на палмово дърво е един от най-популярните и лесни за създаване дизайни за нокти. Когато става въпрос за безплатни дизайни на ръцете за нокти, това е един дизайн, който човек може да създаде много лесно без никаква професионална ръка в изкуството за нокти или добри ръце в рисуването. Палмите са много лесни за създаване на дизайн. Можете да спортувате различни форми на силует на палмово дърво върху ноктите за различни поводи.

Дизайн на ноктите за палмово дърво:

Този празничен сезон, ако планирате почивка до плажовете, след това изпробвайте поне няколко палмово дърво върху ноктите си. Ето и нашите 9 най-красиви дизайна на палмово дърво за ноктите:

1. Дизайн на дланта на палмово дърво:

Представете си залязващото слънце и красивото небе, поставени на пурпурно рекламно оранжево от разстояние. Ако можете напълно да си представите това, можете лесно да създадете показания по-горе дизайн. Можете да добавите и тези златни пясъчни плажове в подножието на палмите с блестящ лак по ваш избор или хлабав блясък в прозрачен лак. Използвайте четка за вентилатор за това.

2. Ивици на ноктите и ноктите на палмовото дърво:

Този вид многоцветно абстрактно изкуство за нокти може да бъде създадено с използването на различни цветове на лакове за нокти в хоризонтален ред. Направете няколко леки ивици за демаркациите с черна ивица или четка за черни нокти и черен лак. Завършете с изчертаване на дизайна на палмовите дървета върху така създадения дизайн. Чудесно изглежда ли не?

Виж повече: Nail Art Цветни дизайни Начинаещи

3. Градиентно текстуриране на ноктите за палмово дърво:

Опитайте с градиент текстуриране на ноктите с тъмно и светло синьо и някои жълти. Използвайте гъба за текстуриране. Завършете с привличането на красиво палмово дърво към всеки от вашите нокти. Използвайте прозрачен лак, за да запечатате така създадения дизайн.

Виж повече: Различни дизайни за нокти

4. Изчистен ден за ноктите на дланта

Ясен ден палмово дърво и плаж ноктите изкуство могат да бъдат създадени с някои свободни ръцете упорита работа. Използвайте средствата си за оформяне на облаците или използвайте клечки за зъби за дизайна. Можете да използвате два нюанса на зелено и кафяв лак или боя и четката за ноктите ви за дланта. Уверете се, че палмите имат цветове, защото това е денна сцена, която рисувате върху ноктите си.

Виж повече: Nail Art плодови дизайни

5. Дизайн с цвят на многоцветно палмово дърво за залез слънце:

Това е разноцветно градиентно палмово изкуство. Можете лесно да създадете това с различни цветове и гъби. Опитайте този дизайн.

6. Дизайн на ноктите със свободен ръчен заход със заход:

А градиент текстура залез и палмово дърво ноктите изкуство, създадени красиво от избора на различни цветове, използвани в него. Не забравяйте прозрачния лак за блясък и блясък.

Виж повече: Слънчогледови нокти

7. Точката от слама и изкуството на ноктите за залез палми:

Този дизайн е малко по-различен от останалите, тъй като ще трябва да използвате или шаблони и аерограф за кръговите модели на ноктите, или да използвате края на слама и бял лак. След като базата е правилно създадена, изчертайте палмите в черно за силуетния ефект.

8. Обикновено палмово дърво и птици с градиентна ръка:

Вместо да рисувате цели палмови дървета, можете да нарисувате някои дървени модели на ноктите и някои птици. Нанесете основната боя в наклон, като използвате 2-3 цвята и гъба.

Виж повече: Ягодите за изкуство за нокти

9. Палмово дърво със свободен ръчен силует на плаж

Този вид страхотно изглеждащ силует на палмово дърво може да бъде създаден за онези дни, когато искате да прекарате лятната си ваканция на плажа. Ако имате добри ръце в рисуването и някои основни текстуриране на цветовете умения, тогава лесно можете да създадете този вид изкуство за нокти.

Обичахте ли дизайна на ноктите за палмово дърво точно толкова, колкото и ние? Оставете вашите отзиви по-долу.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Гледай видеото: The Choice is Ours 2016 Official Full Version (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send