Красота и мода

9 Най-добри дизайни за перо на ноктите

Pin
Send
Share
Send


Перо дизайните са популярна тенденция ноктите изкуство тези дни. Изглежда много хубаво, когато се прави на ноктите. Ако си мислите как да създадете тези страхотни търсачки на перо без да се налага да преминете през цялата свободна ръка, боядисана с труд, тогава ще ви кажем решението. Перото може да се създаде по ноктите по два начина. Първо, можете да направите безплатна ръчна живопис или щамповане или дори водни стикери от перо на вашите нокти. Другият лесен начин е да използвате истински пера върху ноктите, изрязани във форми на ноктите, след като ги поставите съответно върху ноктите. Тези специфични птичи пера от различни цветове и дизайни са лесно достъпни в магазините за изкуство за нокти. Можете да се сдобиете с няколко пакета с перче за нокти и да се подготвите за него.

Тук са нашите топ 9 дизайн на изкуството за перо на ноктите, за да вдъхновите всички момичета там.

1. Дизайн за истински перо на ноктите:

Този вид перо може лесно да се създаде върху ноктите, като се използват истински пера в различни цветове. Този дизайн изглежда много готин, нали? Използвайте пера върху ноктите след нанасяне на основата и основата. Трябва да нанесете прозрачен лак върху ноктите, преди да нанесете перата върху ноктите. Това ще помогне на перата да се придържат към ноктите. Нарежете перата според формата на ноктите и нанесете друг слой прозрачен лак. Ето, свърши!

2. Цветен комбиниран дизайн на ноктите:

Понякога е добър избор да използвате различни цветни лакове за ноктите за бляскав вид. Използвайте пера за нокти в различни цветове или ги нанесете по различни начини. диагонално, хоризонтално и т.н. Ще придобиете вид като този по-горе.

Виж повече: Боя за нокти за аерограф

3. Розово и бяло нокти с помощта на пера:

Можете да получите различни цветни пера за нокти на изкуството от магазините. Изпробвайте нещо като горното в розово с бяла основна боя. Изглежда много момиче, нали?

4. Черно и бяло перо на ноктите:

Искате ли да го държите просто и елегантно? Изпробвайте едно просто петно ​​в черно и бяло на бяла основа. Това може да изглежда добре и на късите нокти.

5. Жълто и черно петно ​​за нокти с петна:

Опитайте невероятна цветова комбинация от основата на шифер и черни и жълти пера върху ноктите. Изглежда страхотно и лесно да се направи също.

Виж повече: Мозаични дизайни за нокти

6. Свободно ръчно рисувани нокти за перо на пауни:

Ако ви харесва начинът на свободна ръка да рисувате ноктите си, тогава опитайте да създадете този сладък модел от паунови пера върху ноктите. Тя ще изглежда наистина добре.

7. Свободен дизайн на дизайна на перото от изкуствени нокти:

Този вид абстрактен дизайн на перото може да бъде създаден с помощта на вашите четки за рисуване на нокти и бои от различни цветове. Това е непрекъснат модел, направен в хоризонтална формация. Опитайте се да дадете този изстрел. Това е много по-различно от всички други изкуства за перо на ноктите, които може да сте срещали досега.

8. Черно Лесно изкуство за перо на ноктите:

Това е лесно да се направи свободна ръка черно перо ноктите изкуство на половина и половина тюркоаз база боя. Опитайте това.

Виж повече: Shamrock Nail Art

9. Перо на ноктите за печене на паун

Опитайте с печат на ноктите, като този с горните си инструменти и специални лакове. Ако сте добри с щамповане, то тогава перото за ноктите, като това по-горе, трябва да е много лесно за вас.

Хареса ли ви тази статия? Кой ще опитате?

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: DIY Crafts: DIY Summer Life Hacks, DIY Room Decor & More (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send