Красота и мода

9 Най-добри каски за колоездене

Pin
Send
Share
Send


Велосипедните каски са ключов компонент за осигуряване на безопасността на велосипедистите. Тези шлемове са специално проектирани за предотвратяване на наранявания на главата, които могат да бъдат причинени в резултат на удар. Те също така помагат за предотвратяване на страничните ефекти, свързани с тези въздействия, като например периферното зрение. Всъщност се разискваше дали използването на каска трябва да стане задължително, особено в случая с децата и жените.

Тези велосипедни каски не трябва да бъдат прекалено тежки и трябва да имат възможност за вентилация, тъй като колоезденето може да стане доста интензивна дейност. Ето някои от най-добрите каски за колоездене.

Сгъваема каска:

Нищо не е по-удобно от сгъваема велосипедна каска, която може да се съхранява, когато не се използва по време на колоездачна експедиция. Тази класическа бяла каска е елегантна, стилна, чиста и функционална. Подходящ както за мъже, така и за жени, прорезите в средата позволяват циркулация на въздуха. Тази каска е чудесна възможност при колоездене през горещи и влажни места.

Стилната каска:

Обикновената сиво-бяла цветова комбинация на тази велосипедна каска му придава стилен стил. Използването на интересни геометрични линии също издига дизайна от обикновен до изключителен. Интересният дизайн го прави задължителна сред младежите. Прорезите на порите от всяка страна на каската са добавени, за да се осигури циркулация на въздуха.

Виж повече: Готини аксесоари за колоездене

Каска за факел:

Тази елегантна и модерно проектирана каска притежава допълнителна полза от факел, поставен на гърба на каската. Горелката е захранвана с батерии и е особено полезна при колоездене през нощта. Той също така позволява на другите да карат велосипед с вас, за да водят раздела за вашето местонахождение.

Женската каска:

Тази тюркоазена синя каска ще направи страхотен аксесоар за колоездене за жени, които харесват цвят и не се страхуват да прегърнат своята женственост. Простият дизайн с бели нюанси го прави стилен. Има 3-4 пори на главата, за да се гарантира, че вътре в каската има достатъчно въздух.

Виж повече: Най-добри велосипедни обиколки

Градска каска за колоездене:

За тези колоездачи, които обичат стила и искат да го включат в своята велосипедна екипировка, този градски вдъхновен велосипеден шлем е перфектен. Металната повърхност е полирана и шик и излъчва блясък, който ще изглежда привлекателно при излагане на слънчева светлина. Меката възглавница във вътрешността на каската ще предпази главата в случай на падане. Огромни пори също се добавят за циркулация на въздуха.

Вдъхновената от пламък каска:

Тази черна вдъхновена от пламък каска е много популярна сред младите хора днес. С пори, оформени като пламъци, този стилен шлем със сигурност ще направи изявление. Също така, прорезите на каската ще гарантират, че велосипедистът се възползва от добрата циркулация на въздуха. Леката текстура също ще гарантира, че велосипедистите не трябва да се тревожат за допълнителното тегло.

Виж повече: Дамски ръкавици за колоездене

Екологична каска:

Тази сгъваема каска е вдъхновена от външния вид на Armadillo. Тази каска също е лека, освен че е икономична. Също така, това ще помогне за опазването на околната среда, тъй като е 100% рециклируемо. Той също така е с елегантен и стилен дизайн, който ще изглежда добре както за жените, така и за мъжете.

Каска, устойчива на пот:

Този черен шлем може да изглежда твърде тежък, но те са леки. Устойчивият на пот аспект на каската предотвратява натрупването на пот в косата, което може да доведе до загуба на коса по-късно. Стратегически разположените прорези в горната част на каската осигуряват циркулация на въздуха.

Женска дизайнерска каска:

Жените велосипедисти винаги оценяват използването на забавни цветове в каските си. Ето защо, тази дъгова каска е перфектният аксесоар за тях. Използването на удебелени цветове и добавянето на прорези за осигуряване на циркулация на въздуха спомагат за това каската да има.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Words at War: Who Dare To Live Here Is Your War To All Hands (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send