Опаковка за лице

6 Аюрведични маски за лице за светеща и красива кожа

Pin
Send
Share
Send


Аюрведичните маски за лице са естествени и не дразнят кожата. В тази статия се изброяват аюрведичните маски за лице, които можете да опитате у дома, за да получите светеща кожа.

Съдържание:

  Аюрведични маски за лице:

  Тук са 6 аюрведични маски за лице за светеща и красива кожа.

  1. Опаковка за цветя от невен:

  Цветето на невен е популярно известно като цветето на Genda. Те са много лесно достъпни. За да направите тази маска за лице, ще ви трябват някои цветя, 1 чаена лъжичка мед и малко сурово мляко. Разтрийте цветята в паста. Загрейте меда и го добавете към пастата. Накрая се добавя суровото мляко и се смесва добре с пастата. Нанесете тази паста върху влажното лице и шия. Оставете го за петнадесет минути и го измийте с топла вода. Използвайте тази паста редовно, за да получите светеща кожа.

  2. Бесан опаковка за лице с куркума:

  Бесан или брашно от нахут са обичайна съставка в индийските домове. Куркумата е подправка, известна като халди. Тази маска за лице е предназначена за суха кожа. За да направите тази маска за лице, ще се нуждаете от 2бр. Бесан, 1 супена лъжица куркума или халди и малко вода или мляко. Смесете бесана с куркумата и направете паста. Нанесете тази маска върху влажна кожа и я оставете да изсъхне. След това я измийте със студена вода. Тази маска за лице може да се използва редовно, за да се премахне тена и да се запази кожата здрава.

  3. Маска за лице на сандалово дърво:

  Сандаловото дърво е известно като chandan. Известен е с естествените си свойства, които са много добри за кожата. Chandan помага за предотвратяване на прекъсвания на акне и също така помага да се направи блясък на кожата. Тази маска за лице изисква паста от сандалово дърво или прах от сандалово дърво и 1 супена лъжица розова вода. Смесете праха на чандан с розовата вода, за да направите паста. Нанесете тази маска върху влажна кожа и я оставете да изсъхне. След това я измийте със студена вода. Това може да се използва редовно, за да поддържа кожата здрава.

  Виж повече: Маска за аспирин

  4. Опаковка за лице с лавандулово масло:

  Маслото от лавандула е известно с терапевтичните си свойства. Той помага да се хидратира и подхранва кожата. Тази маска за лице се нуждае от брас бесан или нахут, 1 чаена лъжичка куркума или халди, 1 супена лъжица прясна сметана и 1 супена лъжица масло от лавандула. Смесва се прахта на куркумата с бесана, за да се получи паста. Смесете в пресния крем и лавандуловото масло, за да направите пастата фина. Нанесете тази маска върху влажна кожа и я оставете да изсъхне. След това я измийте със студена вода. Това може да се използва редовно, за да поддържа кожата здрава.

  Виж повече: Перлено лице в дома

  5. Опаковка за лице с мед и лимон:

  Медът е известен с това, че кожата светва. Той помага за хидратиране на кожата и хидратиране. Той също добавя златен блясък към него. Лимоновият сок е от съществено значение, тъй като съдържа витамин С, който предпазва кожата от увреждане от слънцето и също помага за премахване на меланина, като по този начин изсветлява цвета на кожата и премахва тена. Тази маска за лице изисква 1 супена лъжица мед и 1 супена лъжица прясно изцеден лимонов сок. Загрейте меда. След това смесете лимоновия сок с меда. Нанесете тази маска върху влажна кожа и я оставете да изсъхне. След това я измийте със студена вода. Това може да се използва редовно, за да поддържа кожата здрава. Това е най-добрият аюрведичен пакет за лице.

  Виж повече: Злато лице у дома

  6. Билкова маска за лице:

  Бесан или брашно от нахут помага за подмладяване на кожата. Куркумата е известна като халди. Лимоновият сок е от съществено значение, тъй като съдържа витамин С, който предпазва кожата от увреждане от слънцето и също помага за премахване на меланина, като по този начин изсветлява цвета на кожата и премахва тена. За да направите тази маска за лице, ще ви трябват 2 супени лъжици безан, 1 супена лъжица куркума или халди и 1 супена лъжица прясно изцеден лимонов сок. Смесете бесана с куркумата и лимоновия сок и направете паста. Нанесете тази маска върху влажна кожа и я оставете да изсъхне. След това я измийте със студена вода. Това може да се използва редовно, за да се премахне тенът и да се запази кожата здрава. Това е най-добрият аюрведичен домашен пакет за лице.

  Опитайте тези аюрведични пакети у дома, за да получите светеща и красива кожа за нула време!

  Източник на изображения: запас на затвора, 2, 5.

  Гледай видеото: От ПРЫЩЕЙ. Маска для ЛИЦА. Аюрведа с IHerb (Септември 2022).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send