Красота и мода

Топ 11 играчки за бебешки момчета

Pin
Send
Share
Send


Играчките са най-подходящи за всички бебета, но объркването е в избора на най-подходящите бебешки играчки за момчета. Дали като подарък или за вашето бебе, Ето най-новите играчки за вашето бебе.

1. Цифри:

Бебетата се радват да играят с различни човешки фигури. Фигурки за действие са еквивалентните на кукли играчки за бебе. Бебетата са склонни да играят с фигури и да се отдадат на убежденията, което е един от първите няколко признака на когнитивното развитие. Единственото нещо, което трябва да имате предвид, докато купувате цифри, е да се уверите, че фигурите нямат малки части, които могат да бъдат погълнати.

2. Плаващ дълъг:

За да направите целия процес на къпане по-забавен и приятен, плувните заедно са най-добрите детски играчки. Те осигуряват стимул за бебето да се наслаждава на процеса на почистване и насажда чувство за хигиена. Поплавъците включват надути топки, патици, риба и други пискливи животински форми.

Виж повече: Играчки за бебета

3. Музикални играчки:

Като се има предвид количеството шум бебе момчета обичат да правят, музикални играчки са най-добрите играчки за бебета момчета. Те могат да включват набор от дрънкалки, барабани, малки пиана и музикални ключове. Звуковата стимулация насърчава бебето да натиска различни клавиши и да произвежда разнообразна музика.

4. Прорезащи зъби:

Колата-оформени, патешковидни и пръстеновидни зъби са сред най-популярните играчки за бебе. Когато новите зъби започнат да растат, бебето има склонност да хапе неща. Като такива, зъбните колела осигуряват много безопасна и регулирана опция за намаляване на този импулс и осигуряване на здравословно развитие.

5. Залъгалки:

Момчетата са склонни да са свръхактивни и когато не успяват да упражняват някаква дейност, те стават раздразнителни и трудно се справят. За да се избегне подобна ситуация, залъгалките осигуряват отлична опция сред детските играчки. Сукането на залъгалки успокоява бебето и му позволява да насочва дейността си към нещо интересно, а не да плаче и да прави шум.

6. Фитнес зали:

В епоха, в която бебетата искат физическа активност, но не са в състояние да пълзят или все още седят, играят спортни зали служат за перфектно забавление за бебета. Различни играчки могат да останат висящи от арката и меки играчки могат да бъдат държани на бебешки изтривалки за бебето да се наслаждава.

Виж повече: Нови играчки за бебета

7. Подреждане на пръстени:

Подреждането на пръстените е първата стъпка към организирана и координирана двигателна активност за бебето. Те се състоят от набор от цветни пръстени с различни размери и една пръчка, върху която те трябва да се подреждат според размера им. Задачата е не само предизвикателна, но и психически стимулираща.

8. Ръчно натискане:

Момчетата са склонни към високо ниво на мускулна активност и като такива, шофирането е най-добрата играчка за бебета. Те са като основни версии на цикли, без педали. Бебето седи на ездата и се движи напред, като се бута напред. Тази играчка също така насърчава бързото и адекватно двигателно развитие за момчетата. Тази играчка ще помогне на бебето да упражнява повече краката си и да расте по-бързо.

9. Комплект цветни топки:

Хвърлянето, улавянето, хватката и ритането са първите мускулни импулси и рефлекси, които бебето развива. В експериментите си за проучване на околната среда, момченцето често хвърля играчките си, за да види реакцията, която провокира в настойника. Като такава, набор от меки, цветни топки е идеалният избор сред различните детски играчки за момчета. Това са едни от най-добрите детски играчки.

10. Комплект превозни средства:

Момчетата обичат да играят с играчки и тези дървени коли, камиони и самолети им дават необходимия опит. Играчките са здрави, а колелата и витлата го правят забавно за вашето малко момче. Размерът на тези играчки е перфектен и абсолютно безопасен, без малки части.

11. Twisty Toy:

Момчетата обичат да се въртят и разрушават, само за да го построят сами. Тази играчка с четири папки носи абсолютна наслада на малките момчета и е абсолютно преносима. Можете да го носите с бебето в колата, количката или количката. Бебетата могат да изследват сетивата и тази тактилна играчка е идеална за бебета.

Досега обсъждахме играчки, които са подходящи за бебета; Нека сега разгледаме няколко дейности, които можете да предприемете с малката си.

1. Възпроизвеждане на кола с бебето:

Когато детето ви е достатъчно старо, за да седне, можете да въведете играчки, които са достатъчно големи, за да могат да ги държат. Момчетата, които са момчета, ще обичат колите. Можете да хвърлите колите към тях и да ги насърчите да се върнат обратно към вас. Това ще им помогне да разберат как трябва да се редуват, докато растат.

2. Обучете бебето си, за да подреждате:

Това е брилянтна игра, за да научи вашето дете да подреди нещата. Можете да използвате пластмасовите си кутии или кухненски прибори, за да помогнете на детето да подрежда нещата по систематичен начин. Това ще им помогне да научат повече за прецизността, формите и размерите.

3. Джигъл, джангъл и завъртане:

Искате ли малкото дете да стане по-любознателно за тайнствените цветни бутилки, които се намират наоколо? Тогава това е правилната игра за вас, момчета. Напълнете празните бутилки с цветни неща като пясък, мъниста, вода, копчета, ориз и т.н., и наблюдавайте как детето ви пълзи, за да вземете цветните предмети.
Уверете се обаче, че капаците са запечатани по подходящ начин.

4. Препятствие:

Малките момчета обичат препятствия. Създайте безопасно препятствие, използвайки възглавници и малки кутии, които не причиняват нараняване. Това е страхотна дейност за момчетата-малки деца.

5. Хвани ме, ако можеш:

Преди да започнете, поставете бебето в позиция, в която той може да пълзи, и след това кажете: “Ще те хвана” и ще пълзиш до бебето за целувка. Това е страхотна дейност, която показва любов и забавление.

Виж повече: Играчки за новородено бебе

Винаги прочетете препоръките на производителя за използването на играчки. Ако се притеснявате какво да купите, търсенето приключва тук. Тази статия ви дава най-добрите възможности за подаръци за малки момчета и изброява най-добрите детски играчки за бебешки момчета.

Играчките представляват основна част от материалното детство на всяко бебе. Ето защо е важно да изберете правилния вид и правилното качество на играчките за вашето бебе! Загрижеността за здравето, материалът за играчките, източникът на покупка и надеждността на фирмата, произвеждаща играчките, са наистина важни съображения.

Гледай видеото: Кравата Лола - Детски Песни. HeyKids (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send