Красота и мода

15 Последни Златни Медальони за жени и мъже

Pin
Send
Share
Send


Медальоните са дребно украшение, което се носи на врата на верига, обикновено направена от злато, сребро или друг метал. Те също са част от модния аксесоар, съчетан с невероятни вериги. Медальоните се състоят от две части, като в тях се отварят снимка, нещо важно за вас. Медальоните са моден аксесоар както за мъже, така и за жени в днешно време.

Те напоследък привличат внимание за новите си разнообразни дизайни и различни модели. Те са изключително популярни сред хората от всички възрастови групи.

Различни видове златни дизайни:

Добавянето на чар към личността, като цялостното самочувствие, стил и мода в най-добрия случай, един златен медальон може да направи всичко това! Отиди и вземи твоята мисъл.

1. Златен джоб във формата на сърце:

Един от класическите примери и никога да не излизат от стила медальони са златни медальони. Те могат да бъдат с различен размер, може би малък, среден или голям и т.н. и могат да бъдат твърдо сърце или могат да бъдат отворени за вмъкване и съхраняване на снимки на близки.

2. Момиче злато с камъни:

Златни медальони с ценни и полускъпоценни камъни изглеждат елегантно със златни вериги. Те могат да бъдат направени с перлени червени камъни, сини камъни, зелени камъни и т.н. Тези медальони също могат да бъдат отворени, тъй като са направени във викториански стил за съхранение на снимка. Следователно те са известни също като викториански стил на медальони. Те изглеждат кралски, когато са износени.

3. Златни медальони с дизайн на бял камък:

Популярни по целия свят, тези класически медальони никога не излизат от мода. Белият камък в центъра може да бъде от калцит, бели камъни или бели перли. Калцитът като камък е много предпочитан за тези златни медальони. Веригата може да бъде от бяло злато или нормално злато за този елегантен вид. Те могат да бъдат отворени и за запазване на снимки.

4. Златен комплект за жени:

Предпочитани от жените навсякъде, златните комплекти с медальон с техните подходящи обеци са хит в партии, офиси, формална функция или всяка неформална среща. Дизайнът може да бъде от нещо интересно и закачливо като сърца, пеперуди, звезди и т.н. Златните медальони могат да имат и някои бели камъни, поставени върху него за този допълнителен блясък. Механите с обеци могат да завършат целия облик.

5. Златни медальони за тийнейджъри:

Тийнейджърите са също толкова развълнувани да изследват нови модни тенденции. Те могат да експериментират с различни медальони със злато като ежедневно износване, облекло в колежа, износване на партита и т.н. Тийнейджърите искат нещо светло да се носи със стил. Тези абстрактни златни медальони могат да бъдат хит както с момчета, така и с момичета.

6. Медальон със златна верига със златна верига:

Много уникални по стил и мода са златните медальони със златни сфери. Медальонът е златна сфера с благородни камъни върху тях и много малки златни сфери върху тях. Те наистина могат да се откроят, когато някой ги носи, тъй като самият медальон може да говори много за човека.

7. Златно стъкло с цветя:

Тези златни медальони имат реколта, старият чар в тях. Тези стъклени медальони имат красива картина в тях и следователно изглеждат зашеметяващи. Боядисването на стъклото придава различна привлекателност на медальона и може да се свърже с всякакви тоалети.

8. Златен цветен джоб с снимки:

Златни медальони винаги са хит за жените. Когато са направени в цвете или в цветен модел, тези златни цветни медальони изглеждат още по-невероятни. Цветните медальони могат да бъдат направени за съхранение на снимки на близки вътре и те имат овален модел като цяло.

9. Медальони от розово злато:

Розовото злато е сплав от злато и мед, използвана за бижута. Бижутата от розово злато стават много популярни и често се използват за пръстени, гривни, обеци, медальони и други скъпи бижута. Също известен като червено злато и розово злато в зависимост от съдържанието на мед в него; те са за лукс и високопоставени хора, тъй като са на скъпа страна. Те изглеждат красиво с този уникален нюанс на злато в медальоните в сравнение с нормалните златни медальони.

10. Златно злото изглежда с джобове:

Висянето или носенето на зле око е нещо обичайно в днешните времена. Злото око има като ключови вериги, пръстени, висулки, медальони и т.н. Медальоните с лоши очи се използват за предотвратяване на отблясъци от хора, за които се смята, че причиняват нещастие или лош късмет. Механите със зловещо око са много често срещани сега.

11. Златни медальони от черна керамика:

Когато класът отговаря на класа, той може да бъде черен със златен цвят. Черно със златисто е класическа комбинация и перфектен пример в дрехи, бижута, чанти и т.н. Черните керамични медальони вървят много добре със злато и с черна стоманена верига могат да бъдат перфектният подарък, както и перфектният медальон в колекцията.

12. Златна верижка на Seashell:

Черупките могат да бъдат много различен дизайн за медальон. Хората, които имат интерес към морския живот и водните спортове, могат да експериментират с тези златни медальони. Златният медальон може да бъде отворен за съхранение на перли, тъй като в перлите може да се фиксира вътре, както в случая с истинска раковина.

13. Двойка Златна Медальон и Верига:

Най-добрият вариант за подарък или най-добрият сватбен подарък за всяка двойка може да бъде тези двойки златни медальони. Датата на сватбата може да бъде вмъкната в сърцата или кръговете и т.н.

14. Златни медальони с талисмани за жени:

Златни медальони с прелести могат да бъдат незабавно горещи с жени от всички възрастови групи. Медальонът може да има плаващ чар като звезда, ключ, сърце, пеперуда и т.н. Шармът може да бъде обсипан с камъни за допълнителен елегантен вид към златния медальон.

15. Медальони от бяло злато:

Медальоните от бяло злато изглеждат удивително красиво на всяка жена. Медальонът от бяло злато може да има златно украшение върху тях или нещо гравирано върху медальона. Медальоните и веригите от бяло злато стават много популярни в наши дни.

Всеки е много моден съзнателен и иска да запази изявлението си стил актуализиран по всяко време. Златни медальони могат да бъдат хит на всички времена както при мъжете, така и при жените. Различните дизайни, модели, погледи в златни медальони могат да развалят един за избор и човек може да избере свой собствен поглед. Бижутата могат да комуникират много и по този начин орнаментите върху ръцете, врата, ушите, пръстите на краката и т.н. могат да говорят за цялостната личност на човек.

Гледай видеото: The Things Dr Bright is Not Allowed to Do at the SCP Foundation (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send