Красота и мода

9 персонализирани дизайни в златни кърпи с камъни

Pin
Send
Share
Send


Злато Браслет с камъни е важна част от женските бижута. Всяка жена обича златната гривна и определя традицията на Индия. Стана обичай да се носят златни гривни в браковете. Златокаменните гривни определят известността в живота на жените и ще им помогнат да я украсите във функциите. В брака, родителите подаряват тази красива златна гривна на дъщеря си, за да представят тяхното щастие. Можем да го наречем и „Kangan“. Каменните гривни в злато представляват неразделна част от индийските женски бижута. Златен браслет е с повишена стойност за носене.

Камъни с камъни в злато:

Ето някои традиционни дизайни на каменни златни гривни в дамски бижута.

1. Златен Браслет с Ruby Stone:

В тази златна гривна е направен флорален дизайн с рубинен камък. Той ще се появи като уникален от редовни златни гривни. Изглежда божествено и елегантно с добра обработка на злато. Той е идеален за подаръци също.

2. Златен браслет с AD Stone:

Тази златна гривна има AD камъни осеяни върху него. Той е с модерен дизайн и ще получи мач с всяка рокля. А красиви кръгли нарязани диаманти са обсипани заедно на различни интервали. Беше дадена хубава форма с диаманти и злато.

3. Златен античен гривна с камък:

Дизайнът на антични бижута е на много години. Той има две различни размери златни топки и осеян с бели и червени камъни. Той дава елегантен поглед на потребителя. Античните бижута са истинско съкровище и притежават повече стойност.

4. Розов камък с шипове със злато:

Този златен гривна има розов цвят в камъка. Тя е удобна за носене всеки ден и е с прост и приятен външен вид. Той е малко широк в дизайна и ще подхожда много на сари. Използването на злато също е много, а великолепният дизайн е придаден на гривна.

Виж повече: Модели от Rold Gold Bangles

5. Каменни шипове с паяк със злато

Това е една от страхотните златни камъни дизайн. Този браслет изглежда прекрасно с дизайн от камъни, осеян с паун. Тя изглежда традиционна и ще запълни цялата ви ръка. Ще блещука в ръката ви и ще привлече вниманието на обществеността.

6. Златен браслет със зелен камък:

Това е страхотен дизайн в златни гривни. Има камъни със зелен цвят. Зеленият цвят е благоприятен в нашата традиция. Тези зелени камъни блестят и доставят късмет на собственика. Той е подходящ за ежедневно носене и удобен.

Виж повече: Браслет от розово злато

7. Златен браслет с камък:

Тази златна гривна има многоцветни камъни. Той е известен като Gemstone. Ползата от многоцветния камък е, че ще се съчетае с всеки костюм. На тези камъни е даден много фин разрез. Нестандартен дизайн на камък в злато с многоцветни цветове.

8. Червен и зелен емайлиран златен браслет:

Това е много модерен дизайн в златен браслет с червени и зелени камъни, релефни в него. Това е толкова изтънчен дизайн, че дамите със сигурност ще изглеждат прекрасни в това. Лесно е да го носите в ежедневието си.

Виж повече: Обикновени обикновени златни ръкохватки

9. Моден златен браслет с камъни:

Дизайнът на тази златна гривна е хубава и модерна. Цветовият модел се прави на този златен браслет. На всяко цвете има камък с различни цветове. Тя ще изглежда уникално в ръцете на момичето. Този дизайн е нов и сигурно харесван от всички.

Златни бижута се носят от дамите, за да подобрят красотата й. От древни времена продължават да се носят златни гривни. Тази златна браслета с камъни помага в украсяването на китката на дамите. Тя има своите дълбоки корени в индийската култура. В момента можете да пазарувате за златни гривни с камъни от уебсайтове. Предлага се разнообразие от зашеметяващи дизайни. Можете да си купите и подарък за партньора си.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Новият Citroën C4 Cactus: Стил и Персонализация (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send