Красота и мода

Топ 15 клиники за коса при Делхи

Pin
Send
Share
Send


Като столица на Индия, Делхи привлича хора от различни части на страната за възможности за кариера. Поради бързия и стресиращ живот тук, хората на двата пола са изправени пред загуба на коса или алопеция. Степента на увреждане е такава, че трансплантацията на коса е единствената форма след лечение. По-късно в различни части на града се появяват многобройни центрове за трансплантация на коса.

Най-добри клиники за трансплантация на коса в Делхи:

За вашето удобство, дадено по-долу е списъкът на 15-те най-големи клиники за трансплантация на коса и специализирани центрове, както и данни за контакт. Тези центрове за трансплантация на коса в Делхи със сигурност ще ви предоставят качествени услуги.

1) Клиниката на д-р А:

Клиниката на д-р А е пионерска трансплантация на коса в Делхи, която прилага най-новите техники за възстановяване на косата. Техниката, използвана в тази клиника, се нарича трансплантация на косата от фоликуларна единица (FUHT). В клиники на д-р А, случаите на алопеция, които не се лекуват на друго място, също се грижат за положителни резултати. Освен това те предлагат безплатни онлайн консултации на новите си пациенти.

Уеб сайт: www.fusehair.com

2) Трансплантация на косата Provelus:

Намира се в Pusa път, Ню Делхи, Provelus коса трансплантация клиника е създадена през 1980 г. и е първата супер специалност коса трансплантация клиника в Индия. Техният екип от хирурзи работи под ръководството на д-р К.Б. Гоял, ветеран, известен със забележителния си опит в операцията по трансплантация на коса. Всички процедури за възстановяване на косата, използвани тук, са абсолютно безопасни и ефективни.

Уеб сайт: www.provelus.org

Виж повече: Най-добра трансплантация на коса в Бангалор

3) HHY на д-р Шакти:

Д-р Шакти е ветеран козметичен хирург начело на тази суперспециализирана клиника за трансплантация на коса в Делхи. Неговите познания идват от опита му в работа с други известни хирурзи за трансплантация на коса от различни части на страната. В HHY те използват FUE и FUT техники за възстановяване на косата.

Уеб сайт: www.hhy.co.in

4) Клиника Аравали:

Aravali Clinic е известна клиника за трансплантация на коса, която използва процедури за екстракция на фоликули и трансплантация на фоликули за лечение на прогресивно плешивост при мъже и жени. Леченията са много рентабилни и имат високо съотношение на успех.

Уеб сайт: www.hairtransplantationdelhi.com

5) Адхи Индия:

Адхи Индия е верига от клиника за специални грижи за косата с клонове в различни градове в Индия. Те притежават най-богатите познания в областта на козметичната хирургия и лечението на проблеми, свързани с кожата и косата. Те използват състоянието на най-съвременните съоръжения и далеч по-добра процедура, за да дадат ненадмината степен на успех. Проверете връзката на сайта за повече подробности.

Уеб сайт: WWW. besthairtransplant.com

6) Клиника за трансплантация на естествена коса:

Естествената и най-добрата клиника за трансплантация на коса в Делхи е видно име в областта на козметичната хирургия. Техният клон в Делхи е добре известен с високите си резултати. Те имат екип от надеждни хирурзи за трансплантация на коса за лечение на всички видове проблеми с косопада. Разгледайте техния уебсайт, за да научите повече за лекарите и прилаганите процедури.

Уеб сайт: www.naturalhairtransplant.co.in

7) Клиники на АК:

Това е клиника на франчайзополучателя за трансплантация на коса в Делхи, която също има обекти в Карнатака и Махаращра. В клиники АК те акцентират върху правилните техники за екстракция и трансплантация на фоликули. Техните авангардни техники и новаторски подход гарантират добри постоянни резултати.

Уеб сайт: www.akclinic.com

Виж повече: Странични ефекти от трансплантация на коса

8) Клиника за коса и кожа на Berkowits:

Това е ново допълнение към козметичната хирургия на Делхи и предлага всички видове хирургически и нехирургични коса и козметични процедури. Те съчетават своя опит в областта на трансплантацията на коса и възстановяването с иновативните технологии, за да дадат най-добри резултати. Посетете сайта, за да намерите всичко, което искате да знаете. Това е другата най-добра трансплантация на коса в Делхи.

Уеб сайт: www.berkowits.in

9) Коса и сетива:

Hair and Senses има инфраструктура от световна класа и най-съвременни съоръжения, които предлагат редица услуги за възстановяване на косата. Клиниката се оглавява от дуото на съпруга на съпруга, д-р Сантиндер Сингх и д-р Сангай Чоден Бхутия. Те са професионалисти с дългогодишен опит в процедурите по трансплантация на коса. Тук ще получите най-добри резултати и гарантирано удовлетворение на достъпна цена.

Уеб сайт: www.hairsenses.com

10. Клиника за лазер за емпатия:

Ако търсите подходяща клиника за трансплантация на коса в Делхи, индийската, то клиниката Empaty Laser е тук, за да ви помогне с най-добрата професионална услуга за трансплантация на коса. Този център предоставя отлични услуги на хората от новия делхи в продължение на много години и има щастливи клиенти в целия град. Те имат професионалисти, които работят в тази област до много години и ще ви бъдат предоставени всички видове лазерни лечения за растеж на косата и възстановяване. Техните съоръжения са най-добрите в класа и са напълно ефективни и безопасни, а техните пакети също са доста достъпни за обикновените хора.

Фил. № - 09811157787

Адрес - № HD-6, 1-ви етаж Главен път, Opp Metro стълб № 362, Pitampura Rd, Vaisahli, Dakshini, Pitampura, Ню Делхи, Делхи 110034.

11. Център за трансплантация на коса Dr. Dutt:

Д-р Дат има една от най-добрите ръце в областта на трансплантацията на коса в Делхи. Те са посветили своите услуги за решаване на всички видове проблеми на растежа на косата и епилация. Те са и ефективен център за козметична хирургия на лицето. Клиниката работи от началото на 1982 г. и сега е един от най-известните центрове за трансплантация на коса в Делхи. Те също имат центрове за трансплантация на коса в Meerut, Noida и др.

Ph. No - 91-9582812560

Адрес - пазар Ачаря Никетан, в близост до болница Jeevan Anmol.

Д-р Мадху Център за трансплантация на косата:

Д-р Мадху е известен хирург за трансплантация на коса. Те осигуряват някои от най-добрите услуги в областта на възстановяването на косата, включително естествения дизайн на косата, FUE, плътна опаковка, ултра рафинирано присаждане на фоликуларна единица, реконструкция на мустаци и брада и др. И много други експертни услуги в тази област.

Док. № - N / A

Адрес - N / A

Виж повече: Най-добра клиника за трансплантация на коса в Хайдерабад

13. Д-р Ануп Дхир:

Д-р Ануп Дхир в областта на трансплантацията и възстановяването на косата. Той знае всичко и клиниката му вероятно е едно от най-добрите места за посещение заедно с всичките ви изисквания за трансплантация на коса. Той разбира клиента и работи по познат и приятелски начин, за да достигне до корените на проблемите на косата си и да реши с помощта на ефективна техника и най-новото оборудване. Той също така предоставя след проверка на услугата, за да провери дали клиентът е удобен и доволен от предлаганите услуги.

№ на тел. 011 2643 8044

Адрес - Апартамент № 101, 1-ви етаж, Ansal Tower, сграда № 38, Nehru Place, Ню Делхи, Делхи 110019.

14. Болница Аполо:

Това е едно от най-добрите места, където можете да отидете с всичките си проблеми с трансплантацията на коса в Делхи. Те предлагат най-добрите в класа услуги по трансплантация на коса в тази област и се грижат за всички видове външни приставки за коса и корекции на косата. Те предлагат много други подобни услуги, както и може да се каже, че е една от най-добрите дестинации за трансплантация на коса в този град. Техният отдел за козметична хирургия ви осигурява повече от един хирург и затова те са най-добрите в това, което правят. Посоченият по-долу уебсайт ще ви предостави цялата необходима информация.

Уеб сайт://www.apollohospdelhi.com/

15. Клиника по кожата и косата на Dermalife:

Тук е клиника, която ще ви предостави експертни решения за всички въпроси, свързани с косата. Той е център на съвършенство и ще третира всички видове проблеми с трансплантацията на коса. Предлаганите от тях услуги ще направят косата незабавно и ефективно да расте от корените. Вие отново ще можете да отидете до 20-те си с главата, пълна с коса. Професионалистите в този център ще ви изслушат и разберат вашия проблем и ефективно ще осигурят решенията.

Адрес - G 29 Mail Market Lane, Green Park Main, Ню Делхи, 110016.

Това са най-горните центрове за трансплантация на коса в Делхи, които могат да бъдат посетени за проверка на здравето на косата без да се мисли за това. В действителност, те могат да бъдат разглеждани за всякакъв вид лечение на косата с очакването за задоволителни резултати. Ако сте доволни, можете да оставите коментар.

Гледай видеото: Joi Lansing on TV: American Model, Film & Television Actress, Nightclub Singer (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send