Красота и мода

Как да прилагаме и премахваме разширенията на миглите

Pin
Send
Share
Send


Ако сте някой, който иска смели и големи очни мигли, тогава фалшивите разширения са идеални за вас. Те са евтини и не са много трудни за прилагане; въпреки че може да се окаже малко затруднение, ако се опитвате за първи път. Можете да си купите естествени мигли, които са страхотни за носене на всеки ден или обемни мигли, които обикновено се използват за нощни излети и партита. Те се предлагат в различни стилове и цветове и са много шикозни и привлекателни.

Ако сте един от онези, които се надяват да експериментират с разширения за мигли, предлагаме ви тази статия, тъй като тя съдържа необходимите указания, които ще ви помогнат по време на процеса на прилагане и премахване. Така че прочетете и следвайте внимателно.

Различни видове разширения за мигли:

Използвайте маскара:

За да приложите уширения за очи, трябва да нанесете някаква спирала на очите си, която ще действа като основа. Някои от вас може би се чудят защо ще се нуждаете от този продукт, когато възнамерявате да приложите фалшиви мигли. Но най-добре е да потърсите пациент и да следвате съветите внимателно. Можете също така да навиете миглите си малко.

Нанесете черен молив:

Нанесете черен лайнер върху горния си капак и направете черна дебела линия върху нея, така че другите да не знаят къде започват реалните мигли. Не прилагайте разширенията твърде близо до линията на миглите, тъй като прекалено много лепила по линиите водят до загуба на мигли. Бъдете внимателни, когато правите това.

Виж повече: Съвети за красиви вежди

Придържайте разширенията:

Сега вземете разширенията си и ги залепете внимателно на линията си. Нанесете лепило с малка четка, преди да направите това. Направете това с голяма предпазливост и грижа, защото те са вашите очи в края на деня и не искате да бъркате нещата.

Използвайте отново Mascara:

След като удълженията са приложени, вземете друг слой спирала и го смесете с миглите си. Това ще доведе до много фин и привлекателен външен вид. Очите ви ще изглеждат големи, красиви и много приятни след това.

Виж повече: Форми за врязване на вежди

Никога не изтегляйте:

Сега идва трудната част; премахването. Когато правите това, винаги помнете едно нещо. Не е нужно да дърпате миглите си навън. Това ще предизвика огромна болка и щети. Бъдете търпеливи, застанете пред огледалото и следвайте стъпките.

Почистващо масло:

Използвайте хубаво почистващо масло и намажете малко памучни тампони, за да премахнете удълженията на миглите. Не се опитвайте да разтривате клепачите. Сега внимателно масажирайте линиите за мигли. Това ще разхлаби лепилото и ще направи отстраняването и ще улесни процеса.

Изплакнете:

Когато вашите удължения са отстранени, изплакнете ги във вода за известно време. Това ще премахне излишното масло и лепило и по този начин ще ви позволи да ги използвате следващия път. Не забравяйте, че изплакването е много важна част от премахването на разширенията, така че го вземете сериозно.

Сложете тъкани:

Сега поставете лъжливите си мигли, така че те да могат да се променят през нощта. Това ще ви позволи да използвате отново разширенията, когато излизате.

Очисти очи:

Последното нещо, което трябва да направите, е да почистите очите си. Измийте ги старателно със студена вода за няколко минути. След като сте ги изсушили с кърпа, използвайте добро почистващо средство за очи, за да може лепилото и маслото да бъдат напълно отстранени. С това ще завършите нанасянето и отстраняването на фалшиви мигли.

Източник на изображения: запас на затвора, 1, 2, 3, 4, 6.

Гледай видеото: COMO COLOCAR PESTAÑAS DEBAJO DE LAS NATURALES! EFECTO EXTENSIONES DE PESTAÑAS . VaneVane (Септември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send