Красота и мода

Японски грим за очите - Как да направя

Pin
Send
Share
Send


Японският грим за очите е много различен от почти всички други форми на грим за очите. Независимо дали става въпрос за парти, или за традиционен стил, това е много различно, тъй като не се прави в Smokey или удебелен формат. Използваните цветове са много сходни с цвета на кожата на лицето и се използват нюанси на сянката и червеникав оттенък или розов цвят.

Този нюанс също не може да бъде направен за времена, когато външният вид е много традиционен. В тези случаи се прави обикновена опашка, която прави очите видими. Тези видове накладки могат да бъдат направени лесно и в същото време лицето трябва да се направи по начин, който не е много с руж или бронзатор. Това е лесно да се направи дори за начинаещи, които искат да експериментират с различни формати грим.

По-долу са описани стъпките за това как лесно можете да получите поглед в очите на японския стил за парти или за традиционно събиране.

Вижте още: Корейски Съвети за грим Eye

1. Основната стъпка за получаване на добра база за грим е чрез почистване на лицето и изчистване на лицето от всички масла и замърсявания. Трябва да използвате дълбоко почистващо лице за лице, ако искате много чиста повърхност. Чистата повърхност ще помогне на основата да остане върху кожата за по-дълго време. Зоната на окото също трябва да се почисти правилно и старателно с измиване на лицето и вода. Можете да използвате почистващ препарат Neem за тези, които са мазна и мръсна кожа, която има пъпки или обриви.

Виж повече: Как да правим корейски грим за очите

2. След това можете да изсушите повърхността с памучен тампон и след това да използвате грунд. Грундирането е много важно, когато искате професионален облик на цялото лице. Ако не искате базата да продължи дълго и това е за експериментален изглед, тогава можете да избегнете грундиране на кожата. Ако това е за сценично изпълнение или парти, тогава трябва да преминете капака и лицето.

3. Коректорът е съществена част от основата. Трябва да използвате добър слой коректор в областите, в които имате дефекти. Капакът често се съхранява доста сребриста или само с ефекта на коректора, което го прави да прилича на цвета на кожата. Затова използването на много розов или жълтеникав оттенък на коректор е от съществено значение и нещо, което не е много по-тъмно от тена.

Виж повече: Пакистански снимки на очите

4. Сега трябва да използвате фондацията. Трябва да използвате основа, която има блещукащи в нея или е сребрист цвят. Трябва да го приложите и върху капака.

5. Използвайте компактна маса и нанесете достатъчно прах върху капака на очите. Това ще направи капака много подобен на кожата.

6. Сега можете да отидете за розов цвят или да използвате само сянката на сребърна риба. Ако искате розов цвят, тогава използвайте нюанс на розово като цяло на капака и челото. Можете допълнително да използвате някакъв сребрист нюанс върху зоната под челото. По дължината на гънките и на целия капак се използва розов цвят.

7. Ако искате традиционен вид, избягвайте всякакви цветове. Използвайте обикновена сребърна сянка върху цялата област на окото и използвайте някакъв месен нюанс върху капака.

8. Вземете подложката за гел и изтеглете тънка линия и след това наклонете линията нагоре отвън.

9. Използвайте само малко количество спирала. Избягвайте фалшиви мигли.

Източник на изображението: 1

Гледай видеото: НСС - ПАЛИТРА С ГЛИТЕРИ ,ХАЙЛАЙТЪР И ГЕЛ ЗА ВЕЖДИ (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send