Красота и мода

15 прости и прекрасни печатни поли за жени

Pin
Send
Share
Send


Полите са отново в модата и този път с бум. Много нови дизайни се провеждат в пола. Понастоящем полите се сдвояват с нова мода като с дълги курти, връхче, блуза и т.н. Много модни дами са приели поли с иновации. И тази нова концепция дори изглежда страхотно за момичетата.

Сладки и стилни печатни поли за жени:

Полите са лесни и удобни за носене, тъй като са и проветриви. По-рано полите бяха носени от дамите по време на колежа. Но поли се носят от дама на всяка възраст. Ето и невероятните печатни колекции за вас.

1. Дълги печатни поли за дами:

Тази дълга пола с цветен печат е бял като основен цвят. Върху полата има червен цвят и черен цвят. Тази печатна пола има хубави венчелистчета над полата. Той е дълъг с по-малко факли. Тази пола е от креп и има плътна еластичност на кръста. Носенето на пълен ръкав в ризата с тази отпечатана пола ще изглежда прекрасно.

2. Печатна пола с висока талия за жени:

Тя е права отпечатана дълга пола. Тази пола е в толкова мек материал, който се чувства гладко при носене. Тази права пола има невероятен отпечатък от бял, черен и розов цвят на основата на тюркоазения цвят. Това печат пола изглежда добре на тънък момичета, тъй като е стегнат. Тя ще остане годна за цял крак.

3. Дамска печатна Maxi пола:

Тази отпечатана макси пола е в три слоя. Тя е пълна рокля, тъй като е с една и съща върха на растителност. Тази рокля е идеална за носене на плажа. Изглежда, че полата е зашита на три нива с цветен печат. Полата е в шифон, малко по-тънък. Той е дълъг и се дава също и минимални слоеве.

4. Дамска поличка за жени:

Това е черно отпечатана миди пола с страхотни панели. Голямо червено цвете е рисувано върху черна пола. Полата е с нишесте и само една голяма цветна концепция пленява сърцата на дамите. Краткият връх без ръкави на червения цвят се съчетава добре с тази пола. Дизайнът на тази пола е наистина сладък и сладък.

5. Поли за печат на леопард:

Това е фънки леопардова печатна пола с дължина на коляното. Полата е оформена от леопардова кожа и е с висока талия. Този дизайн в полата е привлекателен и привлича коментари от обществеността. Полата е малко под коляното и излага на тънки красиви крака. Полата е с дебел материал, който ви кара да се чувствате сигурни.

6. Пола за печат:

Този печат на молив ви дава изпълнителен поглед. Той е подходящ от талията до коляното. Притежава красив зигзагообразен и квадратна форма с различни цветове. Този вид печатни поли може да се носи и в офиса. Дизайнът на тази пола е възхитителен и изглежда като в коприна.

7. Пола за цветно отпечатване:

Това е цвете печат пола с къса дължина. Много бели цветя са изрисувани с розов цвят върху бяла пола. Много хубави панели са направени на полата, която изглежда просто пленителна. Печатни поли от този тип са високо в модата днес. Момичетата изглеждат харизматични и привлекателни в тази пола.

8. Печатана къса пола:

Това е мини печатна пола с дължина над коляното. Комбинацията от черен и бял цвят винаги се появява на пазара. Носенето на мини пола осигурява вашата смела природа. Черният цветен печат на тази пола изглежда добре и полата е свързана с небесно синя риза, която е екстравагантна. Тези печатни поли са стегнати и прави.

9. Пола за дамски печат:

Това е просто прекрасна къса пола с отпечатъци от сърце. Има толкова много бели сърдечни дизайни върху обикновената черна пола. Започвайки от талията, тя е подходяща и след това има ракети със същия плат. Този вид печатни поли изглежда секси и горещо за младите момичета. Тя повишава вашата красота и се поставя директно в сърцата.

10. Отпечатана висока ниска пола:

В печатната дълга пола има високо-ниска концепция. Много големият дизайн е отпечатан върху тази пола, която изглежда привлекателно. Полата е висока отпред и ниско на гърба. Тя е с широко разпространение и тази концепция е нова в полата. Тези печатни поли ще изглеждат уникални и забележителни. На кръста има дори колан от същия печат.

11. Поли за дамски печат:

Това е просто съблазнителен отпечатан пълен пола със светло зелен цвят и зебра дизайн над него. Полата е къса с дълъг дизайн на зебрата. Има и няколко венчелистчета на полата. Цветът и материалът на полите са готини и успокояващи. Тя дава мир на душата ви. Чувствате се приятно да носите това.

12. Стилни печатни поли за жени:

Тази дълга печатна пола е просто стилна и очарователна. Тя е стегната от кръста и в края има малко широчина. Има доста сини цветни отпечатъци по цялата пола. Цялата пола е изпълнена с дизайн. Дългата печатна пола ви дава топли чувства и изглеждат зашеметяващи.

13. Дамска пола с висока шлиц:

Тя е отпечатана с висока дължина. Полата има странично изрязване, откъдето може да се вижда целият ти крак. Черната пола е с бяла звезда с големи и малки форми. Вътре в полата има допълнителен черен цвят. Така че тези поли са с двустранни защити.

14. Пола за печат:

Това е нов тип печатна пола с стил. Полата не е еластична. Трябва да го увийте около кръста си и след това да го завържете със струна. Има дизайн на хоризонтална и вертикална форма на тези печатни поли. Той е изцяло в памук и нов на пазара. Това ще изглежда удивително за дамите.

15. Цифрова печатна пола:

Това е асиметрична цифрова печатна пола. В тази пола има дизайн на космическия свят. Вътре има дебела къса пола, покрита с тънък материал за дигитален печат. Горната тъкан на печатаните поли са с форма V, а не кръгла. Виждането на полата изглежда като на небето и изживяване на света под небето.

Тъй като модата на полите е отново на тенденция, опитайте тези нови невероятни дизайни. Ще разбиете пода с тези печатни поли. Вместо да го сдвоите с обикновен връх, го сдвоите с модерен връх и получавате изключителен вид. Дори има налични тежки работни поли, които можете да носите на функции като бракове. И с блуза можете да придадете вид на чаниячоли. Навсякъде има само поли.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Week 6 (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send