Красота и мода

9 Най-добре изглеждащи дизайнерски блузи за шията на гърба и отпред

Pin
Send
Share
Send


С промяната на времето, дизайните на Saree са се променили от обикновени към дизайнерски. Заедно с това, дизайните на блузата също се промениха драстично. От дълъг списък от модели блуза, широкото шиене блуза дизайни стават много популярност в наши дни. Дизайнът не само придава на раменете и гърба атрактивен външен вид, но и е много удобен за жените, които са леко тежки.

Дизайни на Сари Блус за широки рамене:

Нека да преминем през някои красиви широк блузи на шията, които са доста харесвани този сезон.

1. Блуза с дизайн на обикновена лента:

Обикновената зелена дизайнерска блуза за широки рамене се проектира с ивици със сребърната дантела на Сари, за да му придаде елегантен вид. Задният дизайн дава квадратна визия с две дантелени ивици отгоре и отдолу.

2. Дизайн с кръгло гърба:

Модел, който е много популярен за дизайнерското износване на легенги. Това е моделът на блузата, направен с материал gamthi. На блузата се дава дизайн на гърлото на опаковката отпред, докато тя дава кръгла форма зад границата. Широката блуза Saree на шията обикновено се носи с обикновени или печатни сари.

3. Блуза с дизайн на гърне:

А доста харесва Сари блуза дизайн за широки рамене е този, който е дал пот поглед отзад. На гърба на гърба се дават криви, които оформят дизайна на гърне, ограден с връзки от двете страни. Моделът се носи широко върху материал за скоби.

4. Шестоъгълна конструкция на врата:

Шестоъгълните модели са доста модерни сред дизайните на блузата за широки шийки. Тя дава комфортно ниво на гърба и раменете за невероятен вид. На блузата се дава дълбок образец отзад, а отпред се дават леки тесни срезове, които добавят към красотата му.

5. Дизайнерска блуза за шия на шията:

Вземете сребърна широка дизайнерска блуза Saree с дизайнерско докосване. Дизайнът на сребърната блуза се дава заоблени криви с натрупана мрежа, прикрепена в центъра с диамант. Тя дава дизайн на лък тип със сребърна граница в края.

6. Блуза в разфасовки:

Дизайнът на блузата е особено подходящ за шифон и чисти дизайнерски сари. Дизайнът на шията на блузата е с широка V форма, а на ръкавите - с леко рамо, което най-добре подхожда на широките рамене.

Виж повече: Блуза с гърло Saree

7. Облицован дизайн на врата:

Широкият дизайн на бръсначката Saree, който е доста впечатляващ този сезон, е дизайнът на Patli Palau. Блузата на Сари е снабдена с граници с отпечатъци и плетен златен дизайн отпред и отзад, образувайки полукръгъл дизайн със средно дълги ръкави.

8. Дизайн на блузата тип "яка с яка":

Огъната дизайнерска широка блуза Saree на врата е най-доброто, което би се сравнило с нея. Такава комбинация от Сари и блуза е широко носена от жените в наши дни. На блузата се дава малък дизайн на яката от гърба, с фронтална шийка U и дизайн на опаковани ръкави.

9. Дълбоко V дизайн на шията:

Дизайнер Сари с дълбок дизайн с блузка на шията с V-образна форма е тази, която търсите. На блузата се дават пълни ръкави, за да придадат на ръцете си тънко докосване, а шията ви привлича погледа на сърцето.

Прочетете още: Модела на блузата в шията

Широките дизайни на блузата на врата са дали на жените нов външен вид. Дизайните са силно допълващи се със сари от Kanjivaram, саури пату, шифони сари, прости печатни сари и много други за безупречен изглед. На блузите се дават и ръкави, които се харесват от жените с тежки ръце и широки рамене за смайващ поглед към ръцете и дизайна на блузата.

Гледай видеото: 10 Small Bedroom Design Ideas (Септември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send