Красота и мода

Топ 11 играчки за бебешки момичета

Pin
Send
Share
Send


Често е трудно за бъдещите родители или новите родители да вземат решение за играчки за бебета. По същия начин, дори хора, които искат да подарят на бъдеща майка на бебето душ или други такива случаи се окажат объркани за избора на бебе момиче играчки. За да разрешим такава дилема, сме съставили списък от 11-те най-нови играчки за вашето малко момиченце.

Нашият избор за подаръци е силно повлиян от обществото и околностите. Уверете се, че няма остри ръбове, малки части или части, които биха разрушили лесно и нетоксични играчки. Децата обичат играчките, само осигуряват подходяща възраст, интригуваща и разбира се забавна и безопасна за игра. Играчките трябва да са образователни и да подобряват творчеството.

1. Дрънкалки:

Дрънкалка е една от задължителните играчки за бебета. Признаването на звуковата стимулация е един от най-ранните признаци за развитие на бебето. Дрънкалките, които са специално създадени за момичетата, включват животински дрънкалки, обикновени цветни дрънкалки и също така и дрънкалки с различна форма.

2. Музикални блокове:

Когато е трудно да се заглуши смутеното или раздразнително бебе, музиката често върши работа. Ето защо набор от музикални блокове е една от най-добрите играчки за момиченце. Докато поставя блока на място, се свири музикално парче и шумното бебе се успокоява за известно време.

Виж повече: Играчки за малки деца

3. Къща за кукли:

Повечето момичета обичат да си играят с кукли и кукли, майка ви и лелите ще се съгласят с това. Обличането на куклите, измислянето на истории за техния живот и убежденията са много често срещан сценарий сред растящите бебета. С няколко отделения, показващи различните помещения в една къща, къщите за кукли осигуряват редица артикули за бебето да се наслаждава и да я държи продуктивно заета.

4. Фитнес за дейности:

Фитнес зала или фитнес зала за бебета е арка с окачени на него играчки. Бебето е удобно на меката и цветна бебешка подложка и може да се възползва от различните играчки, които висят от арката. Когато бебето се опитва да докосне и да достигне до тези обекти, тя развива своите зрителни и моторни умения.

5. Кухненски комплект:

Това е една от най-добрите детски играчки. Едно момиче често имитира майка си и когато вижда майка си да готви и да работи в кухнята, често иска да направи същото. Очевидно е, че е невъзможно да се позволи на момиченцето дори да се осмели да влезе в кухнята поради физически опасности. Следователно, един кухненски комплект е най-доброто от всички играчки за момиченца. С пластмасови прибори за хранене и кухненски прибори, бебето е щастливо да работи върху него и в същото време научава ефективното моделиране на ролите.

Виж повече: Нови играчки за бебета

6. Залъгалка:

Когато бебето започва да расте и развива зъбите, раздразнението в венците я кара да постави нещо в устата, за да го успокои. Като такива, различни видове teethers са направени за момичетата, за да се гарантира безопасно решение на teething проблеми. Те идват в различни проекти, като под формата на ключове, или с доста лъкове и цветя.

7. Цветни пъзели:

За растящото бебе е важно да намерите правилните играчки за бебешки момичета. Цветните пъзели играят важна роля в когнитивното развитие. Бебето просто трябва да попълни липсващите части в определена картина, като идентифицира правилните цветове и ги постави в пропуските. Това са едно от сладките играчки на момиченцето.

8. Висящи членове:

За по-малките деца, детските играчки включват висящи артикули, които могат да бъдат прикрепени към бебешкото легло, детска количка и детска количка или дори на стената. Те идват в най-различни варианти, някои от които са колоритни и музикални, докато някои правят скърцащ шум, всеки път, когато са докоснати.

Виж повече: Меки играчки за бебе

9. Музикални телефони:

С появата на технологиите, телефоните се превърнаха в неизбежна част от ежедневието. За да се въведе същото на бебетата без вредна радиация, музикалните телефони са подходящи играчки за момиченце. Те позволяват на бебето да експериментира с числа и да слуша мелодии, които са приятни за всички.

10. Комплект за грим / красота:

Нека въображението на малкото ви момиченце се развихри. С този комплект за красота, вашата малка принцеса може да прекара часове на преструване, специално предназначено за нея. Това е много сладък и иновативен начин за ангажиране на творчеството и моторните умения за вашето момиче.

11. Кукли:

Кукли са първата любов на момичетата. Винаги можете да впечатлите малките момичета и момичетата с кукли, без значение колко са на възраст. Бебешки кукли са особено хит с бебешки момичета и кукли Барби и кукли Принцеса са много чести сред по-възрастните момичета.

Досега обсъждахме играчки, които са подходящи за бебешки момичета; Нека сега разгледаме няколко дейности, които можете да предприемете с малката си.

1. Splish Splash с бебето:

Малките момичета обичат времето за къпане. Направете това време по-интересно, като въведете нови играчки и гъба. Можете също така да добавите малки съдове, които да я накарат да ги напълнят с вода и да ги налее. Това ще й помогне да научи как може да напълни съдовете с течности.

2. Цвят, цвят, какъв цвят харесвате?

Въвеждането на малко дете в цветовете е много важно. Децата обичат да виждат цветове, тъй като увеличават визуалната привлекателност на света около тях. Поставете цветни играчки около нея и й помогнете да сортира цветовете според нюансите. Чрез тази дейност те със сигурност ще научат повече за цветовете.

3. Мехурчета, мехурчета:

Децата обичат мехурчета. Те ги следват, опитвайки се да ги изскачат. Тази игра със сигурност ще очарова вашите малки момичета, които ще бъдат развълнувани да гледат мехурчета, които летят. Тя със сигурност ще изтича зад тях, за да ги хване.

4. Направете своя maraca:

Напълнете бутилката с ориз или варива и затворете бутилката. Докато бебето тича и трепери, тя слуша различен звук. Това е първата стъпка в представянето на малкото момиче в света на музиката.

Нашият избор за подаръци е силно повлиян от обществото и околностите. Уверете се, че няма остри ръбове, малки части или части, които биха разрушили лесно и нетоксични играчки. Децата обичат играчките, само осигуряват подходяща възраст, интригуваща и разбира се забавна и безопасна за игра. Играчките трябва да са образователни и да подобряват творчеството.

С редица интересни играчки, достъпни на пазара, както онлайн, така и в магазините, е важно за настойниците да избират тези, които имат някаква образователна стойност, са безопасни и струват и разходите. По този начин избора на играчки за бебешки момичета трябва да бъде информиран избор, а не просто въз основа на прищевки и прищевки. Повечето играчки като детска игра, къщички за кукли, моливи, рисуване с пръсти им позволяват да упражняват творчеството си и да ги учат да играят с другите.

Уверете се, че купувате играчки, които са привлекателни и напълно безопасни. Честит подарък!

Гледай видеото: ТОП 10 Интелигентни пластилини + crazy Aarons пластилини (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send