Красота и мода

9 Най-новите и красивите кристални кристали

Pin
Send
Share
Send


Колие е една от най-горещите модни тенденции сега дни, може да го сдвоите с модерен вид западни облекла или традиционно облекло. Те са най-подходящият вариант за всеки повод, съставен от красиви скъпоценни камъни и метали с ярки и ярки цветове, които могат да се поставят с всяка красива рокля, която искате. Независимо дали ще отидете на сватбено тържество, забавно парти или небрежен ден, можете да го сдвоите всеки път, само като имате предвид правилното прилягане. Човек може да намери много възможности на пазара като златни колиета, сребърни колиета, метални огърлици и т.н. Един от вариантите е Crystal огърлица, на пазара има редица прости, смели и грациозни кристални огърлици. Ясният отрязък и блестящ вид на кристалите придава изключителен вид на огърлица.

Стилни и атрактивни дизайни на кристални колиета за жени в тенденция:

Тук са най-добрите дизайни от огърлици с кристали.

1. Колие с кристално зелено мънисто:

Мънистата и кристалната комбинация придават допълнителен гланц на огърлицата, освежаващият зелен цвят на мънистата съживява външния ви вид и ви дава възможност да присъствате на другите. Това многослойно колие може да се съчетае с детайлни рокли за врата, независимо дали става въпрос за рокля за парти или за широка линия на формата на връвта.

2. Колие тип кристал:

Висулка е украшение или шарка, която виси от връв или верига около врата, а ако висулката се състои от зашеметяващ и искрящ кристал, осигурява изключителен поглед към огърлицата. Този бял кристал висулка с позлатена верига е задължително във всеки дамски гардероб.

3. Черно кристално огърлица:

Черният цвят е всеки път и хубавото на този цвят е, че може да се пригоди с почти всеки цвят на роклята. Смелият и жив оттенък на този цвят придава на всеки дръзък и стилен вид.

4. Модно кристално огърлица:

Това кристално огърлица от син цвят е идеално за подарък на вашите близки; тя означава лукса и уникалността на ползвателя. Платината, малките бели кристали и синята капка го правят идеален за стилен, шикозен вид.

Виж повече: Коралови огърлици

5. Кристална огърлица:

Чокерите са най-новата тенденция в огърлицата, новата декларация за стил и екстравагантният външен вид може да бъде дефиницията на чокери, най-общо една нишка, която пасва правилно около врата, този девет пластов кристално чист чокър е просто нещо за страхотно впечатление на специален.

6. Колие с кристално сърце:

Сърцето е символ на любовта и със сигурност сърцето ви ще победи след като погледнете към тази красива кристална огърлица с формата на сърце, тази красива розово оцветена кристална огърлица със сребърна нишка е неизбежна част и ако си мислите да го подарите, показва любовта и обичта вашите близки.

Виж повече: Мъжко кръстосано колие

7. Кристал камък Колие:

Скъпоценните камъни са ценни и предават посланието на класа и елегантност, това естествено камъкно огърлица показва стойността на огърлицата и е задължително в колекцията на бижута.

8. Огърлица с кристални връзки:

Те са подобни на висулка, но медальонът може да се отвори, за да направи място за снимка или нещо, а това свойство на висулка го прави специален и идеален за целта на подаръка.

Виж повече: Златно колие

9. Аквамариново кристално сребърно колие:

Това е висящ тип аквамариново синьо оцветено колие. Камъкът е използвал за този кристал Swarovski. Тази огърлица създава отражения на светлината и е направена с чист кристален материал. Той привлича вниманието на вашия скъп човек. Малко тежък и идва със здрава верига, специално проектирана за жени.

Колие е централната част на бижутата, така че е важно да се намери перфектно парче, което да подхожда на вашата рокля, кристалните бижута са красиви, женствени и по-топли от другите. Идеалният блестящ вид на кристалите ги прави по-прости и сложни изявления. Той добавя стилен външен вид към цялостния смисъл на модата и ви прави тенденция напред.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: KRISTALI - HARCHI PARI Кристали - Харчи пари, 2017 (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send