Татуировки

15-те най-добри художници по татуировки по света

Pin
Send
Share
Send


Татуирането е нарастваща тенденция. Има няколко световно известни художници, които са известни със своя талант. Тези художници са добре познати и са направили дизайн на известни клиенти. Днес древните и други племенни модели стават все по-модни. Има и други видове формати като традиционните дизайни на чорапогащи. Можете да получите и други видове птици за рисуване и флорални дизайни. Има някои професионалисти, които се специализират в правенето на разнообразие от флорални дизайни.

Повечето от тези експерти модел също може да ви даде индивидуални проекти, за да отговарят на вашия вкус. Обикновено таксите за потребителски модели са по-високи и ще трябва да плащате повече пари за тях. Можете също така да получите други видове смели модели като череп и други азиатски тип проекти като черешов цвят и други модели риба Koi от някои от тези експерти модел. Има много артисти, които правят този тип модели. Много от тях се специализират в определени видове формати и има други специалисти, които могат да ви дадат какъвто и да е вид татуировка.

Най-добри артисти с татуировки:

По-долу са представени 15-те най-известни татуирани художници, които са световно известни.

1. Роб Кели:

Той е известен със своите традиционни и японски дизайни. Неговите татуировки имат тенденция и формат, който е доста подобен на азиатските модели. Можете също така да получите модерни и други традиционни модели, направени от този човек. Той е известен артист в тази творческа линия. Можете също така да получите разнообразие от рози модели или традиционния тип момиче и врабче дизайн done.He е най-добрият татуировка художник в света.

2. Кийт Ъндърууд:

Той е ученик в линията на известните художници, които са направили няколко проекта. Самият художник се занимава с творчеството си повече от десетилетие. Той е ученик на покойния Майк Малоун. Кийт е известен със своите традиционни проекти. Можете да получите цветни модели, направени от неговия магазин. Магазинът му се намира в Чикаго.

3. Lana Wingo:

Лана е специализирана в правенето на бонбони и други смели модели. Различни творби можете да видите в списания и други изложби.

4. Валари Варгас:

Валери е специализирана в традиционни и други флорални дизайни. Можете да получите почти всякакъв вид модели, направени от нейния магазин.

5. Бейли Хънтър Робинсън:

Бейли е специализирана в традиционни и художествени проекти. Той прави няколко цветни и други фолклорни модели.

6. Placaso:

Той е много популярен и известен художник. Можете да получите различни модели, направени от неговия магазин. Той е един от великите татуировки по целия свят.

7. Нао Такамура:

Този художник е известен като много известен азиатски модел, който е известен със своите японски модели. Можете също така да получите персонализирани цветни модели от неговия магазин. Известно е, че японският му дизайн е много известен.

8. Regino Gonzales:

Regino е направила разнообразни проекти. Неговото творчество има черни мастила и други традиционни дизайни.

9. Woon Kim:

Неговите женски фигури татуировки са много популярни. Той е направил различни модели за много от своите клиенти. Той е и един от най-добрите татуировки в света.

10. Грешки:

Известно е, че Бъгс е известен художник, а също и татуист.

Виж повече: Най-добър салон за татуировки в Калкута

11. Томас Хупър:

Той е известен художник. Ако искате племенни модели, тогава този професионалист може да ви осигури разнообразие от древни модели. Тези дни маорските и полинезийските дизайни стават много популярни. Той е проектирал много известни клиенти. Неговите модели и рисунки са включени в редица списания, както и в редица новинарски статии.

12. Берт Крак:

Известно е, че е много популярен експерт по модели от Бруклин. Можете да видите редица негови творби, публикувани в списания и други нови статии. Той прави разнообразни проекти и традиционни модели. Той е работил върху редица известни личности.

Виж повече: Най-добър салон за татуировки в Бангалор

13. Норма:

Той дойде до славата от галерията. Неговите творби са показани в различни списания. Интервютата му са публикувани в много нови статии. Известно е, че е направил различни модели от флорални щампи до други дизайни на черепни черепи. Неговите проекти са известни със своите художествени формати. Той е направил различни видове дизайн на шрифтове на своите клиенти.

14. Horishow:

Ако търсите за традиционен модел риба кои, тогава този художник може да направи по поръчка модел за вас. Този известен професионалист е включен в редица японски и азиатски списания. Той е известен със своите артистични и колоритни изкуства. Можете да получите различни модели от неговия магазин. Ако искате нещо като цялостен дизайн с черешови цветове и други модели на самурайски картини, можете да проверите магазина му. Той също може да направи обичай китайски дизайн. Можете да получите и други типове модели от този изпълнител. Ако искате флорални щампи, тогава можете да получите цветни 3D флорални щампи според вашата комфортна способност. Можете да получите такива модели на всяка позиция. Ако искате традиционни китайски модели, тогава можете да правите тези на ръцете, гърба или предната част и можете да правите и тези на бедрата. Те са доста популярни и модерни. Horishow специализира в редица японски формати. Можете да получите няколко художествени модела от неговия магазин.

Виж повече: Най-добър художник татуировка в Индия

15. Даниел Диматия:

Този татуист е известен със своите геометрични и племенни модели. Можете да получите различни племенни дизайни от неговия магазин. Неговите модели и рисунки са публикувани в редица списания, както и в няколко новинарски статии. Той е известен със своите художествени модели. Ако искате маорски, полинезийски или пълен назад древен модел, можете да го направите от Даниел. Много известни личности имат модели, направени от неговия магазин. Той е добре известен с геометричните си и други тъмни мастила. Той също е известен с флоралните си модели, които прави на древните дизайни. Можете да получите различни тъмно цветни обичай флорални щампи от неговия магазин.

Гледай видеото: Околофутбола фильм (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send