Татуировки

15 сладки татуирани дизайни и знаци на сова

Pin
Send
Share
Send


Татуировката на бухала означава мъдрост и интелигентност. В много култури той също е богатство и статут. Сова татуировки са чудесна възможност, ако искате да изразите себе си и вашата любов към знанието.

Статията привлича цяла нова гама от съвременни татуировки, когато всяка татуировка отговаря на различно значение, совите в татуировката се появяват в различен фон, ситуации и дори форми. Докато някои описват страха, някои са ясни и сладки, което прави сърцата ни добре.

Най-добри татуировки за сови за мъже и жени със снимки:

Ето един куп сова татуировка дизайни за мъже и жени с значения и изображения, които могат да ви интересуват.

1. Абстрактно произведение на изкуството:

Има някои сова татуировка дизайни изкуство, които са доста трудни за разбиране. Те са абстрактни по своя характер и често имат много по-дълбок смисъл. Тази татуировка има орела като главен герой и на задната повърхност можем да видим различните герои и цифрови, наподобяващи колела и такива. Бухалът има страничен профил, където само лицето му е видимо и ясно в татуировката, тежкият детайл добавя вкус и харизма към вида на татуировката.

2. Татуировка за красиви сови сови за момичета:

Дизайните татуировки на сови могат да се предлагат в различни форми и модели, а тук е и класически, който всъщност ще направи главата. Тази татуировка на сова е доста по-различна от останалите, което я отличава като уникален дизайн, а меките черти в бежово или кафяво добавят фин трезвен поглед към бухала. Тук можем да видим, че бухалът минава покрай него, страничен профил на бухала с величествени крила в полет.

3. Заключване и бухал:

Дебела бухалка седи тихо, заключката, изрязана в сърцето му, като издрасканото му лице говори за много важна история. Ключалката притежава различни тайни, може би значима история, докато ключът към тази брава се държи в самите нокти на бухала. Татуировката в комичен смисъл наистина изглежда доста красиво, както мекият орнаментален дизайн в татуировката с камъни, които заменят зеницата на бухала. Въпреки че тази татуировка е направена в сиви нюанси, тук и там може да се нанесе малко цвят на татуировката.

4. Татуировка за тежки бухала за мъже за мъже:

Тя е типична и уникална! Тази татуировка е блестящо отклонение от обичайните татуировки и е изпълнено с малко подробности. Въпреки, че тази е малко по-тежка страна, за тези, които искат да работят с това, чрез отпечатване на гърба си (най-добре) или от страна на ребрата, движейки се надолу към корема. Това е един от перфектните дизайни на татуировка за мъже.

Виж повече: Татуирани дизайни на калинка

5. Татуировки на бухал:

Ако предпочитате нещо малко, сладко и светло, това е само за вас. Можете да използвате цветове за него или да използвате двойни тонове, но този татуиран дизайн изглежда най-добре, ако се държи малък и виден. Използвайте контрастен нюанс, ако искате да изглежда светло.

6. Татуировка на горната част на бухала:

Ето нещо отново от кутията. Готината татуировка е длъжна да привлече вниманието и е представена по един фънки начин, така че да можете да го отпечатате върху горната и долната част на гърба (като идеални места). Можете да го напълните с дизайни или по-тесни линии, за да запълните татуировката и тя се вписва най-добре на човек с широка гърба.

Виж повече: Птици татуировка дизайни за жени

7. Татуировки с абстрактна сова:

Ако искате да имате напълно абстрактна татуировка, това е нещо, което трябва да държите в ръка. Смели линии и цвят е всичко, от което се нуждаете, за да се откроите. Творческият нетрадиционен начин на представяне е много привлекателен. Ако желаете, можете да добавите още цветове и шарки към крилете на сова. Предимството на това е, че макар и абстрактно, то е компактно и ще се побере навсякъде, където искате да се отпечата. Това е един от най-добрите татуировки за сови за жени.

8. Красива татуировка на сова:

Това е абсолютно красива картина. Тази татуировка е също гъвкава от гледна точка на отпечатване на различни части и използване на цвят. Интензивността на тази татуировка може да бъде най-добре поддържана, като се използват удебелени линии и пълнеж от черен цвят, но ако искате да изглеждате креативни, можете да добавите повече цвят към него. Моделите също ще направят.

Виж повече: Татуировки на колибри

9. Татуировка на бухала в Индия:

Тази татуировка в индийски стил е невероятен избор. Използваните цветове и модели са най-ярките опции, които имате под ръка. Ако обичате цвят, то това е за вас. Простият, но орнаментиран и съвместим дизайн също ще се побере с лекота, когато се отпечата на тялото ви.

10. Опасни дизайни на татуировки на бухал:

Татуировката има въздух от мъгла и опасност за нея, тъй като първоначалният характер на татуировката започва с свиреп череп, преобладаващ на преден план, величествената нощна сова, която незабавно краде шоуто. Това е добър пример за татуировки на сови за мъже, където вълнуващата среда на татуировката води до страх в сърцата ни. Самият бухал изглежда доста заплашително, тъй като го разпростира на широки крила и сякаш сякаш лети към вас.

11. Татуировка с голяма сова:

Совите имат много отличителни красиви очи и подчертават, че на тази снимка тук имаме един от сладките татуировки на бухал, които изглеждат примерни и сладки в контекста. Предишната татуировка разкрива силната средна версия на бухала, докато тук виждаме прекрасна малка бухал с полумесец на гърба, който разпростира широките си лъскави очи, докато е кацнал на клона. Това може да стане и по комичен начин, а цвят на татуировката просто ще осветли ситуацията.

12. Дизайнер на татуировки на стари бухали:

Класическата зряла татуировка на стари сови графити е идеална, ако планирате да отидете в старо училище. Татуировката може да бъде направена в различни цветове и тонове. Групите работят добре с черно, особено ако използвате бяло или синьо в този случай.

Татуировки на рамене:

Ето друг начин за работа само с очите на бухал. Детайлният дизайн добавя много материя и дълбочина към татуировката и използваните модели го правят достатъчно фънки, за да придават на татуировката цялото време на екрана на тялото ви. Това ще изглежда добре на лопатките и предмишниците ви. Това е един от сладките сова татуировка дизайни за момичета.

14. Привлекателни татуировки от бухал:

Най-привлекателното нещо за бухала е очите му. Ако не искате цяла птица да бъде отпечатана, това също е добър вариант. Кафявото също е различен обрат от използването на черни или други общи цветове. Плоските и тлъсти линии дават ефект, че повечето татуировки не успяват и тази татуировка ще изглежда най-добре, ако се запази малка. Увеличаването ще отнеме желания ефект.

15. Заключена в сърцето:

Това е подходящо за малки татуировки на бухал, където татуировката е заключена в красиво декоративно произведение на изкуството. Затворени всред другите орнаменти е красива сова, която покрива едната страна на сърцето. Това е доста красиво, тъй като фонът предлага калейдоскоп от великолепни модели.

Ако искате да парадирате нещо различно татуировки сови на тялото си тази статия ще ви води за вашето желание. Вземете коя да е най-добрата татуировка на бухала и я подредете на всяко място, където е тялото, и се люлейте на партито.

Гледай видеото: The Great Gildersleeve: Gildy Proposes to Adeline Secret Engagement Leila Is Back in Town (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send