Красота и мода

15 Най-модерни дънки за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Това е дълбоко вкорененият адрес по отношение на панталоните, но какво точно ще бъде идеалната дължина на панталоните? Имате ли проблеми с дължината на дънките си? Дънките могат да се носят както от мъже, така и от жени, тъй като те са unisex.so разберете кой ви подхожда най-доброто, което трябва да носите. Панталоните на Bootcut са останали открояващи се сред най-разпространените стилове Жан още от самото начало на Levi Strauss.

От този момент нататък голям брой стилове Жан са изминали по какъвто и да е начин, във всеки случай, образцовата форма на обувка е останала открояваща се сред най-обожаните стилове. Неговият капацитет за безпроблемна употреба на всичко това го прави адаптивна част от облеклото, която всеки трябва да има в гардероба си.

Подобно на моделите на дамите, тревожното е, че е много важно за по-хладния климат. Обикновено това е повече за средата на годината; Въпреки това марките не задържат този път и са извършили деним с разкъсвания и сълзи. Човек може да носи черни дънки с подстригана риза и подложки като лесен подход за сглобяване, докато изпълнявате поръчки.

Нови джинси за обувки за момичета и момчета:

Ето списък на 15 тънки и тънки джинси за отрязване на обувки за дами и момчета.

1. Дънки за обувки с високи токчета:

В момента, в който носите панталони с обувки с токчета, перфектната дължина на тапицерията е 1 см от пода. Това оставя достатъчно дупки, така че денимът да не плъзга / да се докосва до земята и да се обърка и също така прави истински гладък, безупречен и прав контур с начина, по който кракът пада.

2. Джинси с ботуши:

По отношение на носенето на дънките на Bootcut за жени с ботуши, независимо дали те са подхлъзнали в ботуши от стил Челси, тънки и омагьосани западни ботуши или стандартни обувки за подстригване, тъй като това е по-дребен поглед, осигурете панталоните си около 1-2 см етаж.

3. Еластични дънки за момичета:

Fashionistas предписват шиене на вашите bootcut панталони за най-обичаните ръцете си обувки и ги запазва за тези, каквито са били. В идеалния случай ще имате много токчета с подобен висок ток, така че те могат да работят с различни комплекти.

4. Еластични джинси Bootcut за мъже:

Много приличат на дамските върхове с токчета, не се нуждаят от забавяне на пода и унищожаване, но не ви трябват толкова кратко, че изглеждат сякаш се свиват в пералнята за дрехи.

5. Дънки с плоски бутони:

Ако сте на по-високата страна и обичате да носите подложки често, bootcut дънките жените могат във всеки случай да работят. Когато носите панталони за обувки с подложки, уверете се, че носите средно до светло синьо измиване и че шевовете докосват пода.

6. Носете изрязани дънки с изрязани ботуши / избухване:

По-късен модел, който става видим, е отрязаната светкавица / bootcut, която ви удря по-ниско до средата на прасеца. Дънките Bootcut за мъжете са умишлено редактирани на тази дължина, за да излъчват блестящо ново усещане и рязане и в момента се разширяват.

7. Мъжки джинси Bootcut с маратонки:

Мъжете обичат да се носят по отношение на панталони с обувки за мъже. Обикновено поради отварянето на крака, което е по-плътно прилепнало около обувката за тенис, панталоните не се приближават до пода до такава степен.

8. Дънки за тъмни Bootcut за дами:

Малко от дозирането кара мъжете да изглеждат спокойни и да подхождат повече на стила. Ако сте твърде кратки и няма клъстери, правилното прилягане може да ви накара да изглеждате много кратки, което не е перфектно.

9. Мъжки джинси с маншет:

Ако предпочитате да не подрязвате панталоните и да предпочитате един наистина спокоен стил, защо да не ги облечете? Това не работи прекалено добре на факли или наистина широки панталони, но все по-тънките адаптации могат да работят добре. Навийте поправки няколко пъти и ги оформете с дебели или здрави ботуши.

10. Светла сянка на панталони:

Нямате нужда от наистина тънка обувка или обувка за тенис с много разрошаващ се материал на долната част на крака, която изглежда безсмислена. Хората знаят, че свързващите светли панталони работят най-добре и имат тънки панталони, които ви подхождат добре, могат да работят!

11. Дизайнерски джинси Bootcut за мъже:

Дизеловите стилове пристигат в асортимент от приспособления, от изключително тънък или стегнат до случаен или свободен, за да пасват на множество видове тяло. Също така, асортимент от порязвания на краката, от намален до изгорен или бутсук, подхождат на многобройните мъжки стилове. Дънките с чифт дънки с обувки от вашия вид и се разклащат в сърцето на всички.

Дънки за стайлинг на Levi's Bootcut:

Levi's Bootcut панталони създават впечатление за стил, независимо дали се носят с лекота, рокля и палто. Регулирайте гладкия, режещ вид на панталони с завършена или диференцирана риза, или изберете слоеве от нюанси и повърхности.

13. Дънки на Лий Боутчът:

Идете на съвпадение на панталоните на Lee Bootcut с облечена риза, или носете слоеве в хладен климат, поставяйки пуловер над най-обичания ти чай. За по-хубав поглед, издърпайте лек палто над роклята с рокля с телешка кожа.

14. Lee Cooper Bootcut Jeans:

Първоначално предназначени за износване с ботуши от западен стил, бутсут панталоните допълват множество видове тяло. Този разрез се намира точно под обикновената талия, прилягайки незначително през целия крак. Разрезът в този стил пламва леко от коляното.

15. Wrangler Bootcut Дънки Дамски:

Ботушките панталони обикновено покриват обувките ви, ботушите в какъвто и да е стил, в който работите най-добре, но леки обувки и обувки за тенис също изглеждат страхотно. Каквато и да е стилът на ризата, която избирате, от западното парче до облеклото на ризата, тениската до поло, вкарването й с джаз колан прави стила на bootcut.

Дънките Bootcut са непреходни и устояват на изпитанието на времето, защото начинът, по който това прилягане може да допълни всякакъв размер и форма. Този стил трябва да бъде монтиран през средната част и основата и трябва да се намали до известна степен в отворите. За да изглеждат почистени и сглобени заедно, този Жан трябва да се носи уютно, но не и здраво до точката, където има бучки около средната част и обратно.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: МЪЖКИ ТЕНИСКИ - колекция пролет-лято 2016 (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send