Красота и мода

9 Ултрамодерни и необичайни външни столове

Pin
Send
Share
Send


Открит стол създава здравословна атмосфера на отворения ви двор. Можете да държите столовете на открито в градината си или във всяко друго открито пространство на вашия дом. Тези външни столове са стилни и изглеждат по-високо.

Външни столове се предлагат в метал, дърво и други луксозни материали също. Този открит стол ви позволява да вземете свеж въздух от отворена атмосфера. Можете да организирате малка среща с приятелите си в дома си, където можете да използвате този стол на открито. Който и да види този стол, няма да може да ги спре да оценят.

Прости и стилни външни столове:

Тук са 9 най-нови и най-новите външни столове за вашите нужди на открито.

1. Външен сгъваем стол:

Този открит сгъваем стол е просто страхотен с многоцветни ленти. Столът се състои от дървен материал с кърпа, използвана за сядане. Тази кърпа има ленти с различни цветове с възглавница за глава. Този сгъваем стол спестява място.

2. Трапезен стол на открито:

Това е луксозен външен стол за хранене с нисък размер. На столовете с кафяво дърво като струни се използват зелени цветни пръчици. На този стол е изработен много красив дървен шаблон. Поддържането на този стол в градината и вкусна вечеря със семейството ви ще направят вашата вечер специална.

3. Външен пластмасов стол:

Този стек е способен на открито да изглежда толкова страхотно. Този светло зелен стол има хоризонтални пръчки на гърба и от двете страни. Има разстояние от двете страни, така че можете да държите няколко стола един над друг. Този пластмасов стол привлича хората.

4. Метален открит стол:


Този поразителен метален открит стол има пръчки от черен метал. Има леки кафяви дървесни листове, използвани като опора и опора на седалката, която се съчетава добре с черен метал. Една хубава крива е дадена да седне област, която изглежда просто красива.

Виж повече: Модерни ресторантски столове

5. Дизайнерски външен стол:

Този бял стол на открито е създаден с ниска седалка. Красив дизайн на триъгълник е направен с бял метал. Столът е просторен и изглежда като докосване на сърцето. На този стол има широк гръб. Седенето на този стол е наистина приятно.

6. Стилен салон на открито:


Това е шезлонг на открито, който е създаден толкова стилно. Виждането на тази крива ми напомня на акула. В този салон има двуслойна дървена преграда. Полагане на този салон можете да приемате пълна с витамин D. Ако имате плувен басейн в дома си, този салон ще бъде идеален за вас.

Виж повече: Най-добър стол за четене

7. Открит стол за люлеене:

Този външен стол за люлка се отличава с изумителен дизайн. С черен метал, столът е получил перфектен дизайн. Особено дизайнът на чадъра, подобен на дръжките, подобрява красотата на люлеещите се столове. Можете да се преобърнете в този стол като крал и да вземете красивите цветове на природата.

8. Дървен стол на открито:


Това е дървен стол, който се състои от гъста дървесина. Столът е с кръгла форма. Столът е с хоризонтални дебели пръчки, прикрепени върху гърба и мястото за сядане. Тази дървесина е щедро полирана, за да направи този приятен стол.

Виж повече: Столове за лаундж в басейна

9. Модерен външен стол:

Това е дизайнерски стол на открито с различни цветове. Столът изглежда като дъга се е появила. Дизайн с триъгълна форма е създаден с многоцветни струни. Това е стол на съвременния ден. Дизайнът на този стол ще предизвиква мания сред хората.

Външното обзавеждане винаги е създадено със страст. Трябва да има много разбиране при проектирането на мебелите на открито. Външните столове помагат да ви доставят любовта към природата и чистия въздух. Това открито стол е като разкрасителна личност, която извиква си по-висок статус. Тези външни столове са за стилни хора. Тези, които имат хоби за използване на откритата си част от дома, със сигурност ще украсят това пространство с градинска мебел.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Zeitgeist: Addendum Духът на времето 2 2008 първа част (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send