Красота и мода

Топ 7 Популярни стик за Bras и носене съвети

Pin
Send
Share
Send


Новите модни изявления по червените килими ни оставят в страхопочитание. Не е изненадващо, че външният вид на пистата често е доста очарователен, ние ги копираме сляпо, само защото са толкова хипнотични. Сега голяма част от новата тенденция в модната мода изисква от вас да носите абстрактни рокли, някои от които са напълно без гръб, докато другите просто имат наистина дълбока линия на шията, която ви моли да оставите средното ребро по целия път надолу.

След това има такива, които искат страните да бъдат показани, докато покриват предната и задната част. Целият смисъл на тази статия е да ви представя, този революционен тип сутиен, наречен стик на сутиен, който само покрива предната част на кривата ви и без никакви ремъци или дори задната кука, това може да ви помогне да извадите най-смелите ви лесно, знаейки в случай на злополука, сутиенът ви е там, за да ви подкрепи.

Как да носим стик на сутиен?

Носенето на сутиен е доста просто, въпреки че изглежда доста сложно, изглежда. Сега, преди да закупите един, уверете се, че знаете размера на чашата си добре, тъй като целият сутиен е базиран само на чашите. Също така, никога не използвайте овлажнители или лосиони за тяло, тъй като това го прави трудно за хватката. Уверете се, че сте изсъхнали, извадете пластмасата и прикрепете парчето според кривата, като я изгладете като стикер. Веднъж направено, можете да ги изхвърлите или измийте и да ги използвате отново.

Съдържание:

  Популярни стик за Bras:

  Тук са нашите топ 7 популярни стик на сутиени, както ни следва.

  1. Пълна чашка за сутиен:

  Това е основното ниво на стик, особено подходящо за обратно гледане. Сутиенът лесно се оформя във вашите извивки с пълния дисплей на чашките, които осигуряват необходимата опора с мека жица, за да изтласкат нагоре и да придадат на вашата извивка блестяща структура.

  2. Дръжката за еднократна употреба:

  Това са различен сорт на пръчката върху видове сутиен, където тези сутиени са за еднократна употреба, което е еднократен вид употреба със силно лепило, което държи парчето залепено към кривите ви. След като приключите с използването, отлепете ги и ги изхвърлете. Те не само са гъвкави, но и се променят според кривата ви, осигурявайки необходимата подкрепа.

  3. Дълбоко изрязаните крилати пръчици на бра:

  Това е проста чашка стик на сутиен, който е направен и се оформя във формата на крило, което ще ви даде оптимално покритие отпред с лек намек за разцепване. Поддържайки гърба си свободен, това осигурява меко натискане, докато чашките поддържат теглото.

  4. Силиконовата сватбена пръчка на бра:

  Стикът за сутиени също се предлага в булчинска гама, където стикът на чашките е красиво декориран, често в печатни шаблони или дантели, придаващи истинско приятно усещане за интимно износване, докато чашките, базирани на силикон, просто се придържат към кривите ви, покриващи целия кривата ви. Веднъж на място, прикрепете го отпред. Това е един от най-добрите стик на силиконови сутиени.

  5. Дълбокото потапяне на бра:

  Подходящ за тези дрехи с дълбоко рязане на деколтето, където е необходимо показване на средната част. Този сутиен със сигурност ще компенсира подкрепата и покритието.

  Виж повече:Най-добър сутиен

  6. Стик за предните пасти за бра:

  Това е още един смел ход, направен от много звезди, където само предната част на гърдите ви, предната част са пълни, докато останалите са на дисплея. Това обикновено са избрани за смели погледи или дори за онези рискови рокли, в които не искате да има злополука, за да съсипе деня.

  Виж повече: Сутиен за кърмене

  7. С каишката за лентата на сутиена:

  Ако не ви е удобно да се забавлявате с бретела и се страхувате от рисковете, този път можете да изберете този тип пръчици, които ще ви позволят да сортирате отворена гръб без да се притеснявате за липса на ремъци.

  Виж повече: Прозрачен сутиен с каишка

  Надявам се, че преди всичко удивителна пръчка на сутиени, заедно с носещите й съвети, са полезни за вас. Тези стик на сутиени са на разположение в индийския пазар.

  Гледай видеото: Zeitgeist Addendum (Октомври 2022).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send