Красота и мода

Как възрастта засяга бременността

Pin
Send
Share
Send


Специалното време на всяка жена в живота им е периодът на бременност. Това е времето, когато те светят в аурата си на чистота, предизвикателствата да дадат на някого живот, техният блясък свети в лицето им светло и светло, тяхната отговорност да донесат нов в този свят, някой, който е малък, но е голям част от техния живот и това е времето, когато една жена е нейната лъвица, която се движи в собственото си гнездо, предупреждавайки за околностите си, понякога спокойна като охлюв, понякога свиреп като лъвица. Независимо от това колко е красиво това явление, това за съжаление не е привилегия, на която всяка възраст може да се наслаждава.

Има определени правила и норми, които е изградена от Майката Природа, която е направила отделни групи за всички жени от всички сфери на живота и въз основа на тези определени правила, ние сме обвързани по вериги от природата, когато става дума за подслон на нов живот в нас , Без значение колко зрели сме и колко желателно е това за нас, Майката Природа ни е ограничила физически с ограничен брой яйца и ограничен шанс за създаване на нов живот.

Това се казва днес тема тема е възрастта срещу плодовитостта.

Виж повече: Гестационен диабет по време на бременност

Всички сме наясно с епизодите на тийнейджърите, но дали това е подходящо време за раждане?

Тялото ни като жена започва да узрява в ранна възраст, от ранните тийнейджърски години и когато сме на осемнадесет, ние сме готови да поемем света. Но на 18 години ние сме наивни и неопитни, но нашият пламък за завладяване не е такъв, че много пъти оставяме нашия щит в насипно състояние и резултатът е бременност в юношеска възраст, която се увеличава всяка година. Но въпреки че тялото ни физически го подкрепя, психически не сме стабилни, за да се грижим за някой друг и за тяхното бъдеще. Дори процесът на бременност може да бъде труден момент за младата майка. Това може да не засяга майката, но и детето, това е тъмно предстоящо бъдеще.

Но когато остареем малко повече, да речем в нашите двадесет години, ние извличаме крайната зрялост и по този начин е идеалното време да понесем дете в тези утроби. Физически и психически ние сме едновременно подготвени и предпазливи. Веднъж завършил с нередностите си в нашия тийнейджърски живот, сега имаме стабилен процес на овулация с пресни яйца, които лесно могат да заченат и следователно е добър момент да забременеете. Другите предимства на бременността на 20 години са нашето младо тяло, което лесно може да носи товара и дори годините след раждането са лесни, тъй като сме пълни с енергия и ентусиазъм около тази възраст.

Виж повече: Повръщане при бременност

Когато ударим 30-те години, узряваме малко повече, но с тези яйца също. С възрастта започваме с набръчкване и болки в гърба, така че какво ви кара да мислите, че яйцата все още ще бъдат безупречни? Около това време, първият път е рядко късмет и може да минат два или три месеца, които се опитват да заченат. Същата ревност, както в 20-те си години, ще липсва с болки в гърба, бръчки и други проблеми, но ако човек може да поддържа тялото си, може да съчетае зрелостта им, която действа като благодат и може да има добър живот на майката.

Когато навършите 40 години, трябва да мислите за резултатите от гимназията на децата си, а не за зачеването, тъй като досега сте оставили някои от късметлиите си, които ще ви отнемат вечно, за да заченете. Тези, които са останали над яйцата, дори ако са заченати, може да не работят правилно и това е, когато всички други проблеми се появяват, а именно депресия, вагинално кървене, извънматочна бременност или дори спонтанен аборт, ако тялото ни не може да го приеме. Също така нашите кости започват да скърцат и когато детето се роди, те ще имат трудности при отглеждането на едно. Макар че може да е по-мъдър и по-опитен, бременната при 40-годишна възраст е уморителна процедура.

И когато ударим 50, ние сме преследвани от менопауза и един късметлия яйце, който все още е в утробата ви, се опитва да се сбогува за последен път. Това е, когато вече губим способността да се възпроизвеждаме. Съществуват и специални случаи.

Източник на изображението: Сток на затвора

Гледай видеото: Малко дете с рядко генетично заболяване има нужда от помощ, за да оцелее (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send