Красота и мода

11-те най-добри храни за бързо и естествено увеличаване на производството на кърма

Pin
Send
Share
Send


Има някои храни, за които е доказано, че увеличават производството на кърма. Тези храни включват плодове, зеленчуци и др. Ако кърмите майка, тогава сте попаднали на правилното място, тъй като ние ще обсъждаме някаква важна информация за стимулиране на производството на кърмата.

Най-добрите храни, които могат да увеличат производството на кърма:

Нека да видим храната, за да увеличи производството и доставката на кърмата.

1. Овесена каша:

Номер 1 в този списък е овесена каша, тъй като е една от най-добрите храни там, която е доказано ефективна, когато става въпрос за производството на кърмата. Овесената каша е полезна и за майката. Както по време на бременност, някои майки могат да бъдат заразени с различни симптоми на диабет. Овесена каша съдържа някои от най-добрите природни елементи, които също могат да намалят риска от такъв диабет. Той е натоварен с разтворими фибри, който е добър за храносмилането и може лесно да се смила. Някои жени изглежда имат проблем с овесена каша, тъй като предпочитат само вкусни храни. Те винаги могат да изпробват бисквитите от овесена каша.

2. Сьомга:

Това е друга страхотна храна, която жените биха искали да ядат за увеличаване на производството на кърмата. Сьомгата също има много други ползи. Някои консумират сьомга ежедневно. Ако търсите храни, които увеличават кърмата, тогава сьомгата може да е правилната храна за вас, тъй като е натоварена с омега-3 и е полезна, когато става въпрос за кърмене. Той стимулира лактационните хормони и може да направи млякото по-добро и по-ефективно за бебето (питателно). Има много видове сьомга и повечето хора предпочитат сьомга пред всичко останало, така че няма да е проблем да консумирате тази храна.

Виж повече: Мляко от бадеми, докато кърменето

3. Моркови:

Тук идват зеленчуците. Кой не обича морковите? Морковите са наистина добри, когато става въпрос за кърмене. Той идва с функции за производство на мляко и е един от най-добрите зеленчуци, които човек може да консумира. Също така е заредена с витамин А, който ще бъде добър за майките, които трябва да кърмят бебетата си. Морковите имат много други здравословни ползи, които убеждават хората да консумират тази храна доста лесно, като я използват в много рецепти. Азиатците имат някои от най-добрите рецепти за моркови.

4. Семена от сминдух:

Те са известни като специални лактиращи агенти. Те могат лесно да стимулират производството на кърмата, тъй като съдържа някои от най-добрите природни елементи, които са наистина полезни за кърмещата майка. Човек може лесно да има тези семена за закуска и да ги смесва с някои други рецепти храна, както добре.

5. Чесън:

Една от най-добрите индийски храни там, за да стимулира производството на кърмата е Чесънът. Храната е напълно страхотно, когато става въпрос за кърмене. Той идва с някои от най-уникалните химични съединения, които могат да бъдат изключително полезни за кърмещата майка. Чесънът се използва в много рецепти за храна и може да се каже, че е една от най-добрите храни, които могат да се използват, за да направят други рецепти вкусни. Можете да използвате чесън в дневната си супа, за да бъде по-вкусна. Индийците също използват чесън в топено масло, което го прави по-вкусен и по този начин те могат да ядат повече от него всеки път (което всъщност не е много добро за здравето).

Виж повече: Куркума и кърменето

6. Нахут:

Това е пълно с протеини и може да се каже, че е една от най-добрите храни, които могат да подобрят производството на кърмата. Храната е богата на фибри и идва с витамин В-комплекс, който е добър за кърмещата майка. Храната е наистина добра за вас и можете лесно да я ядете с други храни. Нахут се използва в някои от най-добрите рецепти някога и вие можете. Заради страхотното и уникално съдържание на нахут, той се счита за един от най-добрите храни, които помагат за производството на кърмата.

7. Семена от кимион:

Кимионът е известен със способността си да стимулира производството на кърмата. Храната е наистина страхотна, когато става въпрос за кърмене. Тези семена обикновено действат като мезета, като по този начин можете да използвате някои от вашите собствени блестящи рецепти и да получите добрите неща вътре в вас, така че да има по-добро производство на кърмата.

8. Масла и необходими мазнини:

Мазнините не винаги са лоши за вас. Само излишните мазнини са лоши за вас. Освен това, мазнините са действително необходими за правилното функциониране на тялото ви. След бременност диета винаги изисква някои необходими мазнини и добри масла, които могат да стимулират правилното функциониране на органа на тялото. Необходимите масла, които помагат за правилното производство на кърмата, също помагат при дефекация.

9. Бадеми:

Бадемите ще бъдат добри храни за увеличаване на майчиното мляко за кърмещата майка. Това ще бъде една от тези храни, които могат да стимулират производството на кърмата. За бадеми може да се каже, че е една от най-високо оценените храни (ядки), които помагат за производството на кърмата. Бадемите правят костите здрави и поддържат и ума. Не забравяйте, че на този етап, каквото и да ядете, бебето също яде.

10. Спанак:

Спанакът е една от най-добрите храни за производство на ефективно кърма. Той идва с големи количества протеини, желязо, калций и много други природни елементи, които могат да стимулират производството на кърмата. Това може да направи и бебето силно, така че кърмещата майка трябва да приема правилното количество спанак почти всеки ден. Спанакът има и много други ползи, както и помощ при предотвратяване на рак на гърдата. Спанакът се използва и в много популярни рецепти.

Виж повече: Диетична таблица за кърмещата майка

11. Ечемик:

Ако търсите храни, които да ядете, за да увеличите кърмата, тогава ечемикът може да е идеалният за вас. Ечемик помага при кърмене и запазва добре хидратираното тяло на майката. Едва вода (варена) е наистина добра за бебето и едва се смесва със зеленчуци също е добра за вас.

Има определени храни, които трябва да се консумират от кърмещите майки, за да се увеличи правилното производство на мляко. Тези храни са наистина полезни за вас и за бебето. Някои от тези храни съдържат наистина полезен материал, който може да накара бебето да расте бързо и ефективно. Така че просто оставете въпроса какво да се яде за увеличаване на кърмата.

Гледай видеото: Баси и Здравословното What the Health 2017 (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send