Красота и мода

Анушка Шетти в Сари - Топ 9

Pin
Send
Share
Send


Една от известните лица на индийската филмова индустрия, Анушка Шетти започва кариерата си с рожденото си име sweety shetty като инструктор по йога с по-голяма мечта да живее живот в царска големина. Скоро нейните дни на йога взеха по-добър ход, когато й предложиха роля в филмовата индустрия на Телегу. Скоро последва нейната слава и почитател и сега тя се е утвърдила като актриса. Все още е добре да се знае, че тя все още има своите корени, свързани с традиционните култури, тъй като е била забелязана много пъти в перфектното етническо облекло, сари.

1. Перфектният вид на праскова:

Тук е абсолютната приказна прасковена сари в коралово-оранжевия нюанс, където праскова на сарите е просто великолепен, ако не и трезвен и фантастичен. Сари сам по себе си спортува някои фини линии на флорални произведения в разбиран бял цвят, който се съчетава добре с замръзналия оранжев вид на сари и в същото време прави вида на сарие красив и безценен.

2. Виж Coral Pink:

Ето още един поглед на този сезон, преживяван от красивата Анушка шетти. Сари изглежда великолепно в мек коралов оранжев и розов топъл оттенък с мрежести и шифон модели. Усукването на сари е простата работа и украса в бяло, наподобяваща ослепителни диаманти по галактическия начин.

3. Черната красота:

Черният цвят е, че един цвят, който ще ви накара да изглеждате елегантно и затова най-безопасният цвят, с който да се играе, когато става въпрос за експериментиране с външен вид, не идва по-добре от този нюанс. Тук Анушка в този черен цвят изглеждаше фантастично с подробните модели, начертани върху него. Границата има красив червен цвят, който прави сари поп.

4. Шикозният външен вид:

Точно когато си мислеше, че Анушка е просто гореща, тя извади този изключително шикозен поглед, който я накара да изглежда не само елегантна, но и превъзходна. Сарито има дълбок морски зелен оттенък върху тялото си, което прави сарието топло и дълбоко в нюанс, докато по външните линии са границите на зари.

5. Червеният шифон:

Наскоро Анушка Шетти посети телефонна промоционална среща, където се украси с розово сари с коралови фуксии с подробни графики. Границата на сари изглежда хипнотизираща, както и перспективата. Украсени в зари, лъскавата и тънка граница на фона на този шифон червен сари я кара да изглежда толкова красива. Това всъщност е страхотен поглед за посещение на сватбеното тържество на най-добрия си приятел и можете да го опитате.

6. Заето черно:

Този сари е традиционен южноиндийски сари, който изглежда зает с всички силни произведения на изкуството и гравиран върху него. Сарито се занимава предимно с минимум от дизайни с случайни листа от бели и бледо златни цветя. Същото злато е илюстрирано в доста екстравагантен начин на границите на сари, като цялата сари е заета с бяла работа.

Виж повече: Саманта в Сари

7. Neon Chic:

Тук, на тази снимка актрисата Анушка носи неоново оцветена поп синя сари. Сарито е просто и наивно по свой начин с малко докосване по страни, за да направи сарието красиво и шикозно.

Виж повече: Снимки на Триша в Сари

8. Обширна картина:

Тази половин сари започна като обикновен, елегантен кадифен черен цвят на горната половина, но докато слизахме, долната половина на сарите ни отнесе от краката ни, тъй като много талантливата Анушка излъчваше това огромно флорално произведение на фона.

Виж повече: Таманна Гореща в Сари

9. Виж сватбата:

Ако се притеснявате какво да облечете в сватбени покани, вземете реплика от Анушка тук, която е облечена на най-доброто в този автентичен копринен Сари. Сари на долната половина спортува златисто в блещукането, докато горната половина на пурпурното розово изглежда красиво, когато се комбинира.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 и 9.

Гледай видеото: Nawabzaade: TERE NAAL NACHNA Song Feat. Athiya Shetty. Badshah, Sunanda S. Raghav Punit Dharmesh (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send