Красота и мода

Как да направите грим за очи?

Pin
Send
Share
Send


Прилагането на грим за очите не е толкова страшно, колкото изглежда особено, когато стоите в центъра на пътеката за грим. След като научите основата, можете да направите свой собствен грим за очите като професионалист. Има много изпитани и тествани съвети и трикове за очите, които ще споделя с вас днес. Обърнете внимание на тези основи и ги следвайте…. Изобщо не е трудно.

Как се прави грим за очите:

Преминете очите си: Първата стъпка е да запълни клепачите с помощта на очен грунд. Клепачите са най-тежката част на лицето и затова гримът не остава за дълго, ако нагласите очите си, преди да си направите грим, той ще остане за по-дълго време. Също така можете да намалите маслеността чрез прилагане на свободен от алкохол препарат за премахване на грима и след това да разпилите праха върху клепача. Това ще ви даде безмаслени клепачи и ще увеличите силата ви за грим.

Виж повече: Грим за летни очи

Очна линия: Гримът за очите никога не е завършен без очна линия, но начинаещите се объркват, докато прилагат очна линия и това може да развали целия облик. Можете да използвате течност, молив и гел очна линия за прилагане.

• Течна подложка: Течните кариери са интензивни, лъскави и дълготрайни, но прилагането на течен слой може да бъде трудно. За чист поглед, почистете лакътя си върху равна и стабилна повърхност. Сега нанесете къси линии, вместо да прилагате очна линия наведнъж, това ще ви даде равномерно и прави очна линия.

• Молив за очи: прилагането на молив за очна линия е много лесно, нанесете инсулт директно върху клепачите и сте готови. Можете също така да зацапвате молив за очна линия за по-драматичен поглед за грим.

• Gel Eyeliners: Гел-очните линии са най-новата тенденция и за прилагането на такива апликатори за очна линия най-важни са въпросите. Трябва да използвате добра тънка и наклонена четка за нанасяне на гел за очна линия. Разбъркайте апликатора в саксията с гел за очна линия и започнете да прилагате от средата на клепача, защото четката съдържа допълнителен продукт и ако започнете от ъгъла на очите, той няма да изглежда чист и чист. Сега, сложете очната линия на ляво и дясно. 😀

За чисто приложение издърпайте ъгъла на окото с пръст и след това започнете да прилагате очна линия в права линия. И аз ви предлагам да използвате молив за очна линия, тъй като това е най-лесният за използване и няма да имате никакъв проблем да го използвате.

Виж повече: Съвети за грим за очите със снимки

Самостоятелно кликване:

Сенки за очи: Никога не прилагайте сенки за очи с пръсти и гъба, винаги използвайте добра четка за сенки за очи, за да получите професионален вид. Винаги нанасяйте светли цветни сенки за очи на челото, средно сянка върху гънка и тъмна сянка на сенките за очи върху гънката. Ако използвате кремообразни сенки за очи, имайте предвид, че „по-малко е повече“ и използвайте светлина и по-малко сенки за очи. За приложение, използвайте меки, нежни удари, тъй като по-твърдите удари могат да доведат до разхвърлян поглед за грим. Ако използвате повече от два нюанса на сенки за очи, ги смесете правилно с пръсти или заострена четка за смесване. Ако сте нов с грим за очите, опитайте едноцветен поглед, тъй като ще ви спести от смесването на два цвята. След завършване на външния вид… използвайте q-върхове, потопени в препарат за отстраняване на грим за очите, и премахнете зацапаните сенки за очи или каквито и да са паднали.

Спирала за очи: Погледни право и извади палката от тубата за спирала. Поставете пръчицата върху горната част на окото и я преместете нагоре с движение назад и напред. Това ще ви даде нагънат ефект и ще добавите обем на миглите. Нанесете 2-3 слоя и не мигайте очите си, докато спиралата не се изсуши. Винаги започвайте да прилагате спирала с долни мигли, за да избегнете бъркотията. За по-ниски мигли, нанесете спиралата само на най-високата, извита точка близо до корена, тъй като това ще направи очите ви отворени.

За да се вкопчи в издръжливост на окото, оставете първия слой на спиралата да изсъхне и след това нанесете само втори слой. Използвайте съвети, напоени с препарат за отстраняване на грим, ако вашата спирала се свърже с клепачите.

вежди: Веждите могат да направят или да прекъснат целия ви облик, така че ако имате тънки или светли очи, ги попълнете правилно за по-дефиниран вид. За да запълниш правилно челото си, използвай кафяв молив…. Никога не използвайте черен молив, тъй като ще изглежда неестествено и лошо.

Виж повече: Стилове за оцветяване на емо очите

Как да напълня вежди:

Оцветете допълнителни косми, без да нарушавате формата на веждите на очите; това ще даде на определен вид. Можете също да използвате бръснач за това, което е лесно достъпно на пазара.
С моливата на челото започнете да запълвате първо долната част на веждата напред и назад.

Сега се преместете в центъра на челото и използвайте къси четки, за да смесите сенките за очи напълно, това ще ви даде естествен вид.

В крайна сметка използвайте чист гел за вежди, за да поставите веждите.

Малко повече трикове:

Ако имате малки очи, нанесете тънка линия по вътрешния долния клепач с бял молив, тъй като това ще направи очите ви големи. Ако сте мрачен, използвайте златен бежов молив за очи, тъй като той ще комплиментира вашия тен.
За да изглеждат очите по-малки, нанесете очна линия върху клепача и използвайте тъмни нюанси на сенките. Ако имате големи очи, тогава можете да се полюшвате с очите на димните очи, тъй като ще изглеждат чудесно и ще направят очите ви по-малки.
За обикновен всекидневен поглед използвайте оцветен оцветител за очите и нанесете тъмна кожа.
Линия си ватерлиния, за да получите, че допълнително oomph в очите грим поглед. Това прави линиите на ремъците по-пълни и дебели.
Ако не можете да създадете права линия за очна линия, тогава зацапнете целия външен вид и тя ще ви даде чиста линия, която е много „в” тези дни.
Ако сте честни и имате тъмни черни вежди, след това ги намалете, като ги избелите леко, за да ги направят по-сурови. Използвайте белина на лицето и го прилагайте за 3-4 минути.

Източник на изображения: изображения в Google

Гледай видеото: Грим за зелени очи (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send