Прически

9 Най-добри фънки прически за дълга коса 2018

Pin
Send
Share
Send


Удоволствието от фънка е най-новото търсене в серията от дълги прически. Когато нормалната ежедневна коса стане прекалено много, за да се справи, изборът на по-нов вид определено ще ви държи вълнуващо и съблазнително. Най-новата тенденция в наши дни е винаги толкова дръзка и хардкор. Независимо дали става дума за многоцветни слоеве или най-ярките поп-нюанси на косата, една от продължаващите тенденции включва фънки прически, които често са поразителни по външен вид. Това са наистина „прически на главата”. Ако фънки е вашата сделка и искате сигурен вариант как да го направите, ето един основен списък към него.

Последни фънки прически за дълги коси:

Нека да видим най-добрите 9 фънки прически и идеи за цвят на косата за дълга коса, която ще ви накара да се забавлявате.

Идеалният Dreadlock:

Първата стъпка към това да бъдеш хип е спортните дрехи и затова първият фънк в нашия списък е направен изцяло от въже като ключалки, разделени и сложно сплетени в отделни плитки. Дредовете са доста често срещана сцена в растафарианската култура, която най-вече изглежда хипи. Човек може да добави различни нюанси към техния поглед, за да създаде по-голям ефект.

Правилно цвят:

Често поразителните цветове формират основата на фънки вид. Прическата тук може да бъде разпозната като емо прическа, където едната страна на ключалката пада под ъгъл, покривайки по-голямата част от челото и вероятно едната страна на окото. Въпреки това, подчертаването на косата в контрастните нюанси на шафран и платина бяло определено ще компенсира фънка.

Готическият шик:

Тази прическа има същия подтекст като описания по-горе, като и двата попадат в емо или готската секция. Въпреки това тази прическа има доста остри ръбове, които, когато се смесят с перфектното количество фънк, определено ще направят една от най-горещите модни тенденции. Косата на слоеве е стъпка и слоеве, смесени с някакъв фънк.

Изчистване на избръснати:

Страничната прическа придобива популярност в пробуждането на фънки прически. Тълпата обаче свикна с нея, когато поп певицата Деми Ловато прие този стил. По принцип половината от главата е обръсната чиста, а другата половина има свободно течащи ключалки, които правят безупречно за другата страна.

Виж повече: Как да направя косата лък с дълга коса

Полето Cornrow:

Тези видове прически са известни като cornrows, тъй като те просто приличат на един. Макар че те са подобни на дредовете, cornrows едва ли са постоянни, така че след известно време можете да се върнете към оригиналната си коса. Косата тук е оформена и прикрепена с малка предна бука.

Мохаукът:

Mohawks са още една често обичана прическа, която ще изложи фънк фактор за вас точно за прави. Косата е смесица между cornrows и dreadlocks по едно и също време и при друга вариация можете да се придържате към чисто обръснати такива. Така или иначе, косата е подпряна по начин, който е скок, който продължава по целия ред отпред и отзад.

Виж повече: Емо момиче прически за дълга коса

Рок концертът:

Цветовете съставляват основна част от фънки прическата и отново с рязко нарязаните ключалки и хрупкавия вид, това може да е вашият поглед за рок концерт всеки ден.

Косата на Спайк:

Кой щеше да има, макар че биха могли да участват в плитки, за да ви накара да изглеждате странно? Плитката тук е направена от два различни стила, главно френски и вплетена с въжета. плитката тук се раздува до максимум, за да се получи твърд обем.

Виж повече: Easy Long Pixie прически

Къдрици в най-доброто:

Това е още една привързана прическа Mohawk, но този път това е рай за всички къдрави коси красавици, които биха искали да изпробват фънк, без да се налага да се отказват от къдриците си.

Това са най-новите фънки прически за жени или момичета, които имат дълга коса. Ако искате да станете център на атракция при всяка функция или страна, тогава трябва да получите тези забавни прически. Така че опитайте тези фънки прически, за да бъдете живот и душа на парти или събитие.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Hairstyles For Long Hair Braids Black - Original Box Braids (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send