Красота и мода

50 най-добрите съвети за индийски булчински грим, които да следват сватбата

Pin
Send
Share
Send


Мислите ли за това какви отлични съвети можете да вземете преди сватбата си? Има няколко съвети за грим, които трябва да имате предвид. Въпреки това, ние сме избрали топ 50 съвременни и традиционни индийски булчински грим съвети, които особено отговарят на всички типове кожа.

Най-добрите съвети за индийски булчински грим:

Нека видим 50-те най-нови индийски съвети за грим, които трябва да бъдат следвани от индийската сватбена булка.

1. Ексфолирайте кожата:

Ако искате да изглеждате като истински индийски булки в деня на сватбата, тогава ще искате да имате и добра кожа. Без добра кожа не можете да изглеждате добре. Дори и с много грим, той често се превръща в проблем за борба с сухата и тъпа кожа. Това се дължи на отлагането на мъртвите клетки. Така че, ако искате да имате безпроблемна и светеща кожа на сватбения си ден, а също и за още дни напред, не бива да изхвърляте почистващата част от цялата рутина за грижа за кожата. Това е основната стъпка за получаване на добра кожа. Винаги използвайте домашен пилинг или търкал на пазара, за да почистите цялото си тяло. Това включва лицето, лактите, коленете, както и останалата част от тялото, както и гърба. Всички части на тялото ви трябва да получат правилно почистване. Това ще ви помогне да поддържате кожата мека и гладка. Това ще направи кожата ви дори в текстура с течение на времето. Можете да направите домашно скраб с лимонов сок, захарни гранули или дори индийско орехче. Орехът е добър скраб и ви дава сладка миризма, когато го използвате. Можете да използвате наличните на пазара ексфолианти, които също работят върху кожата като скраби Everyuth или Clean and Clear scrubs.

2. Избягвайте тъмните кръгове:

Ако не получавате правилния сън или имате живот, изпълнен със стрес, ще получите тъмни кръгове. Повечето жени имат тъмни кръгове и дори знаменитостите не са безразлични към това. Стресовият живот, зает работен график или дори приливът преди сватбата могат да се съчетаят, за да ви дадат безсънни нощи или нарушен сън и на свой ред да имате тъмни кръгове. Трябва да приложите добър нощен крем за очи, за да се отървете от тъмните кръгове. Можете да използвате под очните кремове или да използвате серум за писалка, които са специално предназначени за намаляване и премахване на тъмните кръгове. Те са скъпи, но ако трябва да инвестирате в тях, ако не искате вашите тъмни кръгове да се показват на снимките ви.

Виж повече: Красиви индийски булки

3. Избягвайте подпухнали очи и чанти за очи:

Вашият грим за очите на сватбения ден няма да изглежда добре, ако имате подпухнали очи и под торбички за очи. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да се отървете от тях, като използвате техника за охлаждане и да следвате тази техника редовно преди сватбата си. Можете да използвате студени картофени филийки или филийки от краставици или дори да триете очите си с кубчета лед за 2-3 минути на всеки 10 минути за 20 минути. Можете да направите това веднъж на ден и след това редовно да следвате тази техника.

4. Използвайте слънцезащитния екран:

Трябва да използвате добър слънцезащитен крем, за да избегнете слънчеви петна, петна или тен на кожата. Преди сватбата ще трябва да излезете и да пазарувате и може да свършите потъмняването на кожата. Трябва да инвестирате в добър слънцезащитен крем и да го нанесете на лицето си, за да се отървете от потъмняване на кожата.

5. Добър сън:

Добрият сън е много важен и без подходящ сън ще получите скучна кожа. Трябва да имате добър сън и поне 8 часа на ден преди сватбата си.

6. Състояние на косата:

Вие също трябва да се грижите за косата си. Ако вашият грим изглежда добре, но косата ви е скучна и безжизнена, тогава всичко това ще бъде пълна загуба. Не забравяйте да инвестирате в добър брандиран балсам за косата.

7. Пакети за коса:

Можете да приложите добри опаковки за коса, които можете да направите в дома си и да ги приложите, за да придадете протеин или блясък на косата си преди сватбата.

8. Маслена маса:

Масленият масаж помага в кръвообращението. Това важи за косата и тялото като цяло. Трябва да помолите терапевт в салон за масаж да ви даде добър масаж или да отидете в един добър салон и да направите някакъв масаж на главата или тялото. Тя ще отпусне целия ви ум и тяло.

9. Добър коректор:

Трябва да инвестирате в добър коректор. Добрият коректор ще ви помогне да покриете синкавите си вени и тъмните кръгове. Също така ще ви помогне да покриете всички петна или петна по кожата.

Виж повече: Пакистански булчински грим

10. Без пържени храни:

Трябва да избягвате пържената или нездравословна храна преди сватбата си. Тя може да ви даде внезапни пъпки и в крайна сметка ще имате лоша кожа.

11. Правилна сянка на основата:

Трябва да излезете да търсите подходящия цвят на основата много преди вашата сватба. Ако изберете много по-светъл оттенък от тонуса на кожата, тогава ще се огледате в снимките си. От друга страна, можеше да се окаже, че изглежда много тъмно и тъмно, ако изберете по-тъмен цвят. Трябва да изберете 2-3 нюанса на основата, за да се смесват и съчетават и да се комбинират, за да получите нюанс, който е само 1 тон по-лек от вашия тон на кожата.

12. Матирайте червилото:

Можете да поставите компресиран или насипен прах на устните си, за да го оцветите. Ако носите блестящи сенки за очи и смели нюанси за очите си, тогава може да искате да се отървете от блясък за устни или мазна червило. Можете да отидете за матов ефект, като нанесете насипен прах върху червилото си.

13. Zap Pimples:

Това не е необичайно за булки да се получи внезапни breakouts и pimples сред всички бързат и стрес на сватбата планиране. Можете да затворите тези пъпки с използването на бяла паста за зъби.

14. Използвайте Lip Plumper:

Използвайте уплътнител за устни. Ако имате тънки устни, а след това инвестирайте в устните, които имат молекули и съставки, за да подобрят кожата на устните, като по този начин изглеждат подути до известна степен. Инвестирайте в устни, ако имате тънки устни, вместо да купувате блясък за устни.

15. Използвайте молив за устни с цвят на кожата:

Можете да използвате лайнер за устни на кожата или плътта върху границите на устните ви, за да направите естествената си линия на устните по-далеч от мястото, където наистина е. Нанесете облицовка извън тази линия.

16. Успокоени устни:

Ако получите напукани устни след това използвайте качествен балсам за устни, който се състои от масло от жожоба, бадемово масло и масло от ший.

17. Дръжте гримьорът Handy:

Запазете своя гримьор за деня си D предварително. Това ще ви помогне да спрете да се притеснявате за това как ще изглеждате в деня на D.

18. Грим:

Можете да направите няколко изпитания за грим и да видите какво отговаря на вашия тон на кожата или кои цветове ще отидат с тоалета, който сте избрали. Въпреки това, не прекалявайте с грима.

19. Нанесете правилно руж:

Руж трябва да се прилага леко и не прекалено много.

20. Използвайте Highlighter For Eye Brows:

Не забравяйте да си купите добър сензор за очи. Това ще направи грима ви по-забележим и ще подчертае костите ви.

Виж повече: Християнски булчински грим

21. Подходящ за грим с екипировка:

Вашият грим трябва да седи правилно с облеклото, което ще носите. Ако сте избрали нещо пълно с пайети и блестящи или смели цветове, тогава трябва да запазите светлината си за грим и обратно.

22. Полирани и почистени нокти:

Ако говорите за вашия грим, тогава ноктите също са част от същия процес на грим. Ако сте оцветени ноктите, то в ситуация, в която нямате много време преди сватбата си, можете да си купите фалшиви нокти и да ги практикувате. От друга страна, предлагаме да резервирате салони, за да направите ноктите правилно оформени, полирани и подрязани.

23. Добър маникюр:

Никога не можете да оставите добър маникюр и педикюр от целия списък на грима. Трябва да получите хубав маникюр и педикюр преди сватбата си.

24. Добра маскара:

Инвестирайте в добра спирала, която ви дава дебели мигли.

25. Фалшиви мигли:

Ако искате да имате по-дебели погледи, винаги можете да ги фалшифицирате. Трябва да си купите добра двойка или две от фалшиви мигли. Една двойка, която можете да запазите за сватбения си ден, можете да дадете примерни практики с другата двойка, така че да не пътувате с помощта на фалшиви мигли в деня на D.

26. Фирмен грим:

Винаги инвестирайте в добра марка грим. Евтини грим нито седи правилно на кожата си, нито ви дава добра кожа.

27. Стайлинг за коса:

Съхранявайте стайлинг съоръженията и продуктите удобни за сватбения ден. Може да ви се наложи да направите прозорци дори след като косата ви е оформена от стилист.

28. Подходящи аксесоари за косата:

Инвестирайте в подходящи аксесоари за коса.

29. Десен нюанс:

Изберете правилния нюанс за устни. Купете хубав маркер за устни в по-тъмен цвят от червилото, което сте избрали за деня на D.

30. Компактна:

Инвестирайте в скъп компакт, който съответства на вашия тон на кожата и нито е твърде тъмен или твърде светъл.

31. Правилен цвят на червилото:

Изборът за правилния нюанс за червилото е много важен. Можете да носите лека червило, ако дрехите ви са по-тъмни или по-смели. Можете да изберете по-тъмни нюанси на червилото, ако дрехите ви ще са светли.

32. Използвайте Гъба за грим за основа:

Ако искате гримът ви да продължи цялото време на сватбата, ще трябва да инвестирате в гъба за грим за прилагане на основите.

33. Използвайте четка за устни:

Използвайте четка за устни вместо директно приложение за червило.

34. Използвайте грунд за лице:

Инвестирайте в добър грунд за лице, който ще ви помогне да поддържате грима си за дълго.

35. Използвайте чисти четки:

Не използвайте стари четки за вашия сватбен грим. Използвайте чисти четки, които са с добро качество и маркови.

36. Косъм на лицето:

Ако имате тъмен растеж на косата, лицето ви няма да изглежда добре. Вземете косата си с резба.

37. Правилна форма на веждата:

Вземете вашите вежди правилно поддържани и в добра форма преди сватбата си. Трябва да държите пинсетите удобни за изтръгване на всякакъв бездомни растеж на косата, след като сте се погрижили за очи.

38. Овлажнявайте ръцете си:

Трябва да държите ръцете си хидратирани и меки, като използвате добър лосион за ръце или крем. Инвестирайте в един добър преди Ден ден.

39. Използвайте ъгловата четка за подложки от гел:

Ако обичате да носите гел лайнери или искате да ги носите за сватбения си ден, трябва да инвестирате в добра четка.

40. Овлажняващо лице:

Не забравяйте да инвестирате в добър овлажнител, който или се предлага в гел, течност или крем. Трябва да изберете този, който не ви дава пробив и поддържа кожата ви хидратирана.

41. Дръжте грима докоснете Готови:

Купете малка чанта за кит и запазете козметиката си.

42. Използвайте грунд за очите:

Тези дни можете да закупите и праймери за очи. Те са като грундове за лице и те помагат на грима ви да седи здраво и за по-дълго на очите си. Инвестирайте в добра марка за вашия сватбен ден.

43. Подготвяна хартия:

Дръжте подготвените хартии за попиване и попийте масло или излишък от грим, който може да откриете, че е облечен от лицето ви.

44. Curl мигли и ги направете по-пълно:

Купете си добре брандирано окото за окото.

45. Правилна подплата на очите:

Проверете какъв вид око е подходящ за очите ви. Потърсете съвет от професионален експерт по грим.

46. ​​Изберете дясно руж:

Ружа трябва да бъде в състояние да комплиментира тонуса на вашата кожа, а не да го потъмнее.

47. Нисък блясък и лек бронзатор:

Ако това е нощна сватба, отидете ниско на бронзатора и ако е функция за деня, тогава осветявайте блясъка.

48. Зелен консилер за прикриване на синкави вени:

Купете цветен коректор. Това са укриватели, които ви помагат да прикриете определени обезцветявания. Можете да си купите добър зелен консилер. Това може да се приложи върху всякакви синкави вени близо до очите. След това можете да приложите нормалния си коректор.

49. Имате подходяща диета:

Диетата играе много важна роля, за да поддържа кожата добра. Обърнете внимание на диетата си преди сватбата си.

50. Пийте много вода:

Пиенето на много вода поне 8-10 чаши всеки ден ще поддържа тялото, устните и корените на косата хидратирани.

Гледай видеото: Как да развием БЪРЗО YouTube канала си? - 3 съвета! (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send