Красота и мода

Топ 9 раменни мехнди дизайни за допълнителен Glamour

Pin
Send
Share
Send


Mehendi с нов дизайн и стил добавят блясък към церемонията. Въпреки, че е популярно известен като предварително сватбено тържество, но се носи и на фестивали. С промяната на модата жените проявяват интерес към проектирането на раменната къна. Материалната хена се използва главно за дизайн в рамо. Може би това е нещо много ново и модерно, но е много прието от днешното поколение.

Изключителен дизайн на раменен мехнди със снимки:

Тук можете да отидете с различни мехнди дизайни за раменете заедно с изображения, които ще рок парти или повод.

1. Удивителни дизайни на раменете на раменете:

Дизайнът на хената за рамото е нещо много уникално. Освен ръцете и краката, хората проявяват интерес и към раменете. Може да се разглежда като част от модата. Без значение дали има нужда от експертна ръка, за да начертае дизайн на рамото. Това е много изключителен.

2. Bird Mehndi като дизайн за раменете:

Има различни видове нюанси, които можете да търсите за рамото си. Птичката като паун е най-често срещаният дизайн, който момичетата обикновено правят. Това ще направи раменете ви по-ярки от преди. Дизайнът не е толкова тежък и тромав.

3. Изключително изкуство за етични мехнди за раменете:

Освен различните структури, може да се проектира нещо, което е много етническо. Изключителното изкуство като това е много привлекателно като опция за рамото. Като хна дизайн за рамото не е толкова популярен, но изглежда много изискан. Затова, ако искате да направите себе си различен от другите, тогава опитайте.

4. Проектирайте лотос механди на рамото:

Lotus като дизайн ще направи вашето рамо грациозно и чувствено. Дизайнът му е много прост. Така се добавя успокояващ ефект върху частта, която се прилага. Lotus е много популярен като цветен дизайн, който прави мястото много деликатно с един поглед.

5. Хена за дизайн на пеперуда:

Пеперудата е много търсена, особено при жените. Днешното поколение показва интереса си най-вече към този дизайн за своето рамо. Няма значение, че е символ на прераждането. Нейните пищни крила и форми отразяват образа на елегантност. Този дизайн на къната е много сложно произведение на изкуството.

6. Слънцевидна конструкция на рамото на хената:

Слънцето е символ на енергия и затова дава положителен ефект. Като дизайн на къната, той носи силно значение като безсмъртие и знание. Без значение дали дизайнът е много ясен и прост, но присъствието му е много силно.

7. Арабски дизайни на хена за рамото:

Не е чудно, че колко дизайни на къна се разпознават днес. Предимно арабските дизайни са в огромно търсене дори за раменете. Изглежда черно на цвят и затова останете за дълъг период от време. Но тя е напълно безопасна за кожата. Самите дизайни се занимават с дебели очертания на цветя, листа и лозя.

8. Рептилия Механди за раменете:

Този дизайн изобщо не е за булки. Тези, които са много страстни за татуировки, могат да опитат това. Много момичета харесват тази опция за рамото й, тъй като тя дава смисъл на просветлението. Структурата на дизайна е като змия или гущер. Въпреки това той придава стилен външен вид.

9. Очарователен дизайн на рамото на совата Mehendi:

Това е напълно забележителен и изумителен дизайн на къната. Дизайнът в рамото ще добави изтънчен вид. С един поглед дизайнът изглежда много режим, който ще ви направи по-стилен и умен. Това изисква много силна ръка, за да завърши, тъй като образът на татуировката е.

Рамото хена е мехенди, което вече не е ограничено в ръцете и краката. За по-различен дизайн може да се изчертае и в рамото. Това прави мястото светло с различни нюанси на дизайна. Така че, с изключение на дизайните в ръка, можете да мислите да го изпробвате в рамото си.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send