Прически

9 Последни и най-добри Permed прически с картини

Pin
Send
Share
Send


Една прическа с перманент е чудесен начин за стайлинг покер права или плоска коса, която обикновено не може да запази временни къдрици. Жените, които обичат къдрава коса, могат да опитат тази прическа. Пермите са постоянни вълни или къдрици, които могат да бъдат създадени с помощта на химически разтвор и апарати за къдрене като пръти и ролки. Ролята на решението е да преструктурира иначе правната коса в къдрици. След нанасяне на химикали косата се измива и след това се закрепват валяците. Следващата стъпка е да се лекува с разтвор, който накрая дава необходимите къдрици. Преди получаване на косата permed човек трябва да водят фактори като годността на прическата и химически разтвор в съзнанието им. Има няколко налични прически и трябва да се избират според личните изисквания.

Красиви и стилни перфорирани коси:

Нека трябва да погледнем 9-те най-прически за косата.

1. Корен Пермска прическа:

Както подсказва името, тази прическа изисква къдрене от корена на косата, за да даде скачане на плоска коса. Това е една от най-подходящите прически за късокосните хора. Това е невероятно преобразяване за късокосните хора и пермето остава за максимум три месеца.

2. Перм с телесна вълна:

Една нова тенденция, тази прическа дава много тяло на тънката плоска коса и допълва лицето, тъй като тези вълнообразни къдрици придават мекота на контура на лицето. Можете лесно да го оформите чрез сушене на издухване и няма да трае повече от два месеца. Момичетата с дължина на раменете могат лесно да изпробват тази прическа.

3. Пермидната прическа с обем:

Въпреки, че използваме бичове за тази прическа, всъщност не включва къдрици. Тя създава много обем и изглежда красиво на овални лица. Ако имате дълга коса и бихте искали да дадете много обем, това е прическата за вас.

Виж повече: Как да изрежете Fringe Bang

4. Спирална перманентна прическа:

Тази прическа дава фънки и младост на човек и изисква дълъг прът за постигане на тези спираловидни къдрици. Това е много модерен прическа и е известно, че осигурява добър обем на косата.

Виж повече: Най-добра прическа за момичета

5. Прическа със стека Permed:

Тази прическа включва завиване на долната половина на косата. Тя изглежда добре на всяка дължина на косата, при условие че дължината е еднаква през цялото време. Това се прави, за да се създадат текстури, а отварата умишлено се държи на разстояние, така че да се запази мекотата на лицето.

Виж повече: Лесни елегантни прически

6. Прическа за перфориране:

В идеалния случай тази прическа е обозначена като частична къдрене и включва пермиране на една част от косата едновременно. Тази прическа изисква същата процедура за къдрене на косата и обикновено се използва, ако човек желае да получи добър обем само в една отделна секция.

7. Алкална пермска прическа:

Тази прическа може да бъде много вредна, така че хората с тънка коса или с цвят на косата, трябва да го избягват. За тази прическа е приложима само нормална коса, която никога преди не е била почистена. Той има капацитет да продължи до пет месеца.

8. Киселина Перм:

За разлика от Алкали перм, тази прическа може да се използва върху боядисана коса и е по-скоро за създаване на хлабави къдрици. Дори и крехката коса може да работи добре с перм и това не притежава качеството на сушене. Това най-добре подхожда на квадратно оформено лице.

Виж повече: Руси коси

9. Екзотермични перми:

Този тип къдрене е много лесно и лесно да се запази, тъй като не изисква време процесът; нито изисква топлина от външни източници. Тези добавки използват химикали, които освобождават достатъчно топлина, необходима за къдрене на косата. Тази прическа е много търсена, тъй като е проста и дава отлични резултати.

Пермите съществуват от много години и този вечнозелен стил се развива от новото поколение фризьори по възможно най-новаторски начин. Така че, ако някой желае да получи пълно преобразяване, перманентната прическа е отличен вариант.

Източник на изображения: Сток на затвора

Pin
Send
Share
Send