Татуировки

20 Зашеметяващ Lily Tattoo дизайни с изображения

Pin
Send
Share
Send


Лили Татуировки са най-новото усещане в света на татуировките. Цветовете на лилиите са известни с чиста и целомъдрие. Тези ароматни цветя са известни със своята красота и винаги са били възхищавани от любителите на цветята. Особено големите цветя на лилиите са станали муза на художниците, които са започнали да оформят тези проекти върху човешкото тяло. Те се предлагат в различни цветове като розово, оранжево, коралово и дори черно-бяло. Лили татуировки все повече набира популярност над редовните рози, тъй като цветята на лилиите нямат тръни. Те представляват любов, без да се налага да говорят за проблемите (тръните). В тази статия изпълнихме някои от най-добрите идеи за татуировка на лилия.

Най-добрите места за дизайн на лили татуировки за мъже:

Няма конкретно място за избор за татуировки на Лили. Повечето хора експериментират с различни части на тялото, за да позиционират тези татуировки. Въпреки това, някои от най-популярните места за поставяне на татуировки на Лили за мъжете са ракла, шията и гърба. Някои мъже също предпочитат да ги поставят на бедрата и телесните мускули.

Най-добрите места за дизайн на лили татуировки за жени:

За разлика от мъжете, жените предпочитат да носят татуировка на лилия върху определени части на тялото като раменете, линията на бюста, гърба, шията и глезените. Получаването на татуировка върху части като гърдите може да показва любов към някого, но може да бъде изключително болезнено за жените. Вратът и рамото е най-популярното място за показване на новоизработената татуировка на лилия. Някои други места са ръце, ръкави, корем и дори пеша.

Най-добри дизайни на Lily Tattoo:

Тук в тази статия ще бъде показан широк списък от дизайни на лили татуировки заедно със смисъл и снимки за всички типове функции.

1. Татуировка "Лили ръкав":

Ръкав е друго популярно място за показване на татуировка Лили. Особено за жени и мъже с големи оръжия, ръкавите са идеалните зони за правене на татуировка. Можете да получите дължината на татуировката, направена така, че да е подходяща за пълно покритие, половин или три четвърти. Тази сложна татуировка на Лили може да ни накара да отидем Уау! А намек за цвят между черно-белите татуировки изглежда доста привлекателен.

2. Лили татуировки на ръка:

Тази малка лилиума татуировка на ръцете изглежда доста зашеметяваща. Това е минималистичен дизайн, който предава простота, елегантност и красота. Тя е умишлено поддържана проста, без цветове и изглежда доста красива. Татуировките с оръжие са доста популярни, тъй като те винаги са отворени и е удобно място да се направи татуировка.

3. Лили татуировки на бедрото:

Бедният регион не е много популярен сред любителите на татуировките. Кожата около тази област е изключително чувствителна и може да нарани много. Въпреки това, някои авантюристични хора, които обичат да проектират тялото си, може да харесат тази идея за чифт цветя на лилия на бедрото. Те са идеални за тези, които носят къси панталони и бикини.

4. Татуировка за Лили крака:

Проверете тази студена татуировка Лили на крака. Тази проста, но елегантна татуировка използва дизайна на розовата лилия, която символизира красотата, чистотата и невинността. Имайки предвид тази тема, татуировката е направена така, че да изглежда проста и умишлено да е минималистична. Дизайнът има и някои фини детайли на венчелистчетата.

5. Лили татуировки на китката:

Китките са друга популярна област за татуировка на Лили. Особено, когато татуировката е толкова красива и колоритна, колкото и тази, защо да не го изрисуваме? Трябва да внимавате да правите татуировки на линията на китката, тъй като те могат да попречат на някои от основните нерви. Цветовият модел е направен с внимание към детайлите.

6. Татуировки с ръка за лилии:

Ако имате голяма област на ръката, това може да бъде друго място, за да се направи татуировка. Проверете тази татуировка на лилия, която показва свежест, с капки роса на ранната сутрин, които овлажняват цветето. Дизайнът е направен красиво и всички детайли са поставени в него. Тази област може да бъде болезнена поради нервите на ръцете. Това е една от популярните Mens Lily Tattoo.

7. Татуировка на пеперуда Лили на гърба:

Татуировките могат да се правят татуирани на различни места според желанието на човека. Но, има един вид лилия татуировка дизайн за жени, които не позволяват подробна предаване поради областта, в която се татуира. Лили татуировката снимки бяха популярни, тъй като въвеждането на цветни мастила и еволюира подробно. Тези татуировки са много гъвкави и могат да бъдат самостоятелна татуировка или част от друг дизайн. Този стил все още се счита за емблемата на Флоренция. Тук пеперудата заедно със сладка татуировка от лилия е толкова привлекателна.

8. Проста и стилна татуировка с цветя:

Най-вече, хората ще искат да имат снимки на лилии татуировка дизайни на раменете на гърба си. Въпреки че има много изключения, хората предпочитат да избират този, който е просто, но стилен. Един такъв пример татуировка е показан по-горе, който може да бъде начертан просто с черен цвят, който лесно привлича другите. Като тази лилия цвете татуировка дизайни ще бъдат традиционни също. Тъй като цветята на лилиите са традиционно бели на цвят и елегантно изглеждащи, тъй като те са свързани с идеята за чистота и невинност.

Виж повече: Снимки на рози татуировки дизайни

9. Лили татуировка пеша:

Въпреки че има лилии цвете татуировка дизайни на разположение, като татуировка на крака ще бъде по-красива. Някои хора биха искали да имат татуировка, която не може да бъде изложена на открито, и ако сте такъв човек, тогава ще получите татуировка в крака, която ще бъде приятна и красива. Често това ще бъде повече в стила на племенния стил, който добавя красота към вашия стил.

10. Татуировка "Лили" за жени:

Цветето на лилия обикновено се смята за тигрова лилия, тъй като е голямо и атрактивно по размер. Можете да получите страхотен дизайн, като поставите снимките на татуировките на лилия в центъра с допълнителни цветя, добавени на тяхна страна, ще бъдат наистина уникални и ново иновативно откритие, което съвпада с настоящата модерна тенденция. Можете обаче да добавите и други цветя; опитайте се да запазите фокуса в средата на цветята на лилиите.

Виж повече: Татуировка на черешови цветове за жени

11. Подходящ за лилаво-лилиеви татуировки:

Лили татуировки са женствени и величествени и тази татуировка ви носи и двете в един пакет с мощност опаковани, където чрез блясъка на силен лилаво и лилаво, цветето е доведена до живот. цветето е ключов компонент на художественото произведение и за да изглежда помпено и изпълнено, по-голям брой герои са привлечени, за да се подчертае красотата. Звездите и буквите от значение показват фона.

12. Татуировки за уши лилия:

Ако отидете за мек малък флорален дизайн без много усложнения, вземете реплика от тази жена и вземете сладка татуировка с лилиуми зад ушите си. Както беше казано преди цветята са женствени и за да се извади това, цвят е задължителен. Ето защо тази татуировка идва в нюанс на огнено червено, покрито с жълти светлини и черна граница.

Виж повече: Снимки на татуировки с цветя на лотос

13. Татуировка на рамото:

Това е още една татуировка, която художникът толкова тактично е направил, че изглежда почти подобен на реалния лилиум, който все още не е разцъфнал на фона. Това е една от най-класическите и женствени татуировки, изобразяващи величествената красота.

14. 3D Lily Tattoo Designs:

Направете татуировката си жива с този 3D татуиран дизайн, който пронизва кожата и украсява гърба ви. Матовият триизмерен ефект е дишането и безмълвността със сложните малки детайли, които го правят да изглежда кралски и реалистичен.

15. Татуировки от хартиени лилии:

Подобно на хартиени лилии, тази татуировка е още една форма на татуировка на лилия, която въпреки изкуственото усещане чрез талантливите ръце на художника е завладяла изцяло ново ниво на реалистичен поглед.

16. Татуировки от романтика или ръжда:

Това е още една татуировка, в която е направено сравнението между старо и ново лилия. Чрез базата ying yang, двете лилии, рустикалната и романтичната са събрани заедно. Рустикът има избледнял мавритански цвят, който означава носталгия или праг на края, а другият в топло монохромно сияние означава романтика. Цветовете играят тежка роля в това татуиране, където чрез цветовете татуировката е оживена.

17. Татуировки с трилиди:

Това е дизайн на лилиуми за татуировките на жените. Ако някой иска да отиде за по-голям инч от кожата си, това е подходяща татуировка за тях. Основно покриване на предмишницата ви са трите триглата, трите лилии с жизнена пеперуда сред него по хоризонтален начин, изпълнени с детайл от фона, за да изведат жизнеността на елемента. Тази татуировка не е прекалено момичешка и в същото време изобразява женственост.

18. Дизайни на Lily Tattoo с уникалност:

Уникалността е едно нещо, което се търси от всички любители на татуировките в света. Дори когато става дума за цветя, просто като лилия, рядкостта е общо желание. докато всички останали изглеждат еднакво, може би са различни в идеите, това е напълно свежа различна лилия, която е реалистична чрез оръжията на опитен татуист. Определените линии, меките ръбове, великолепното оцветяване в задната част правят тази татуировка доста голям опит.

19. Красиви татуирани дизайни с червена лилия:

Лилията е женствена. Той има жизненост на млада жена, романтиката на зряла жена и грижата за по-възрастна жена и за включване на всичко, нищо не казва нищо повече от червената лилиума с червените си клони, проснати по тялото ви. Въпреки, че това е достатъчно проста татуировка, тънките линии на черното мастило правят червения вид и привлекателност. Черното на фона на червеното свети ярко.

20. Татуировка на звезди и лилии:

Има и друг популярен стил на татуировка по поръчка, която е трудно да се обясни, но тя ще бъде наистина страхотно и вълнуващо да изглежда и това е дизайнът на татуировките за жени, извлечен от долната част на ръката. Тази татуировка ще се разглежда като едно цвете или комбинация от няколко цветя лилия. Всеки цвят на цветето има индивидуално значение и лилията прави същото.

Татуировките са визуален израз на нечия идеология, отношение и личност. Те определят кой е човек. Макар че често е стереотипно, че флоралните мотиви са само за жени, моделите на Лили са с нарастваща популярност при много мъже. Лили татуировки, за разлика от розата татуировки, не са свързани с женственост, прекъсвания или болка. Тези красиви цветя са известни с чистата невинност и чисто сърце. Има много дизайни на лилия, които можете да избирате в зависимост от размера и площта за настаняване. Надяваме се тази статия да ви помогне да стесните идеалната татуировка на Лили, цвета, моделите и къде трябва да го направите.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send