Красота и мода

Топ 7 съвета за наддаване на тегло за 10 дни

Pin
Send
Share
Send


Спечелете тегло само за 10 дни! Как е възможно? Не се притеснявайте! Тази статия ви помага да наддадете на тегло. Да имаш поднормено тегло е символ на болест, която иначе е недостиг на храна. В състояние, ако искате да се поберат в любимата рокля след това с правилното хранене, планиране на леки закуски, както и правилните упражнения можете лесно да увеличите масата за 10 дни. За слаби хора, наддаване на тегло също играе важна роля за подобряване на тяхната красота. Затова прочетете внимателно тази статия.

Трябва да знаете, че на практика можете да постигнете повече от 2 до 3 паунда за 10 дни, обратно. Ако сте с поднормено тегло, както и с външен вид на фигурата, тогава ползите от увеличаване на теглото ще ви изведат в тялото си, ще възстановят младото тлъстина и ще придобият привлекателна личност. Понастоящем всеки човек е толкова зает, че трябва да вкара калориите, необходими за силно натрупване на тегло. Здравословните храни трябва да се съсредоточат в същото време, когато ви предлагат хранителни вещества, които са от съществено значение за най-изгодната енергия, както и за производителността.

Най-добрите съвети за наддаване на тегло за 10 дни:

Има няколко съвета, които ви помагат да наддадете на тегло само за 10 дни. Някои от тях са следните;

1. Имате допълнителни калории:

Трябва да консумирате около 1000 допълнителни калории за всеки ден, за да увеличите по-малко количество от половин килограм седмично. Вашата истинска калорична необходимост може да варира в зависимост от вашата височина, ниво на активност и тегло, както и метаболизма на тялото ви. Изберете такива храни, които включват червено цвекло, кайсии, зърнени храни, тикви, стафиди, банани, дати, фасул, царевица, картофи и т.н. Предпочитайте тежки супи с помощта на боб или леща.

Виж повече: Как да спечелим тегло бързо в 1 седмица

2. Яжте допълнително и по-често:

Консумирайте около 3 хранения всеки ден плюс най-малкото две големи закуски. Увеличете частите си. Поставете един допълнителен артикул в класическата си закуска. Консумирайте леко допълнително храна по време на всяко хранене. Ако желаете да увеличите добавеното тегло за 10 дни, имайте няколко гранола барове или поничка след всяко хранене плюс в същото време като закуска.

Виж повече: Как да спечелим тегло за жените

3. Пийте достатъчно течности:

Веднъж що се отнася до повишаване на мускулната маса, приемането на вода е отговор. Водата е запазена в самия мускул, следователно, докато ние не пием достатъчно вода, използвана за мускулната маса, измерението може да се появи, за да се намали. Поглъщайте течности, които осигуряват хранителни вещества, както и калории като мляко, енергийни напитки и пресни плодови сокове. Останете хидратирани и напитки с храна плюс в сандвичи между тях, за да увеличите използването на калории.

Виж повече: Как да натрупате тегло по време на бременност

4. Повдигане на тежестта:

За увеличаване на теглото само за 10 дни изпълнявайте вдигане на тежести, защото това ви помага да усукате допълнителните мазнини в мускулите. Поставете вдигане на тежести в графика си за тренировка като минимум 3 пъти за всяка седмица.

5. Добавка на креатин:

Хапчетата с креатин са в състояние да улеснят редица спортисти да наддават на тегло. За да увеличите теглото си за 10 дни, таблетките с креатин действат като вълшебно хапче. Много е важно да се консултирате с Вашия лекар преди да вземете креатиновата таблетка.

Виж повече: Диета за увеличаване на теглото

6. Правилно заспиване:

По-голямата част от мускула се обновява, както и се развива в същото време, когато спим. Ето защо, добрите дни за почивка плюс сън са жизненоважни за растежа на мускулната маса. Така че, силно се препоръчва да се вземе поне 6 до 8 часа сън.

7. Сок от моркови:

Започнете всяко хранене с 2 унции. на сок от моркови на незапълнен стомах; в противен случай се улавят храносмилателните ензими двадесет минути преди хранене. Сокът от моркови стимулира движението, а производството на ензими в тънките ви черва плюс развива асимилация на хранителни вещества. Храносмилателните органи предлагат допълнителна мощност, за да поглъщат изцяло хранителните вещества, както и калориите от храната, която консумирате.

Гледай видеото: Uprooting the Leading Causes of Death (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send