Красота и мода

9 най-добрите дизайни на коледни нокти с изображения

Pin
Send
Share
Send


Добре проектираните нокти винаги изглеждат модерно и шикозно. Nail art е чудесен начин да експериментирате с ноктите си и да ги направите да изглеждат красиво. Можете да ги направите от професионалист или да опитате някои дизайни у ​​дома. Когато продължавате да се опитвате сами, ще можете да създавате сложни дизайни с времето и да разгърнете креативните си умения. Когато наближава ваканционният сезон, винаги е необходимо някакво хладно и вдъхновяващо изкуство за нокти, което вдига духа на Коледа и прави ноктите ви блестящи, прекрасни и бляскави. Тук имаме някои наистина невероятни коледни дизайни за нокти, само за вас, така че можете да получите нещо изненадващо прекрасно за себе си този сезон.

1. Дизайн на Дядо Коледа:

Голяма идея за коледен дизайн на ноктите ще бъде този, който показва образа на шапката на Дядо Коледа. Изглежда сладък, очарователен и изважда празничния сезон. Обикновеният фон допринася за очарованието му и го прави лесен, но стилен.

2. Дизайн на звънене на звънци:

Какво е Коледа без звънци? Те са толкова стара и важна част от коледната традиция и са били важна част от нейната украса. Прекрасните и богати златни камбани, завързани на зелени листа, обградени с дълги и цветни панделки, изглеждат толкова прекрасно на ноктите ви. това е един от най-добрите коледни дизайни за нокти.

Виж повече: Индийски сватбени нокти

3. Червен и лъскав дизайн:

Червеният и гланцовият дизайн е много изискан. Тя е много женствена и стои като символ на Дядо Коледа. Дългият черен колан с лъскавото сиво квадратче изглежда превъзходно. Те отразяват идеята за Коледа и ви карат да изглеждате готови за случая.

4. Коледен дизайн на бонбони:

Бонбон тръстика е много популярна и призната опора за коледна украса за нокти. Жените ги обичат, а част от тях се показва и в техния нокът. Комбинацията от червено и бяло е много уникална и като цяло изглежда привлекателна.

Виж повече: Ден на благодарността дизайн на ноктите

5. Прозрачен дизайн на коледни нокти:

Прозрачен коледен дизайн на ноктите е прекрасна идея за празничния сезон. На върха на френски маникюр нокти, можете да приложите някои сив блестящ блясък. Трябва да използвате и зеления и червения цвят, тъй като те са типични коледни цветове.

6. Дизайн на елените:

Говорейки за получаване ви добре изглеждащи Коледа дизайн нокти изкуство, елените могат да бъдат интелигентен вариант. Най-доброто, което можете да получите за себе си, е Рудолф, много известният червен северни елени. Големите му очи, лъскав нос и кафяво лице изглеждат възхитителни. Този дизайн може да бъде малко труден за правене, затова винаги трябва да се консултира професионалист.

7. Дизайн на коледен анимационен филм:

Коледа също е свързана с декорации и няколко анимационни герои. Винаги можете да си купите дизайн на ноктите, който показва образа на коледните анимационни филми с шапките на Дядо Коледа. Можете също така да добавите малко цветно осветление на някои от вашите нокти.

8. Дизайн на пингвина:

Пингвините са истински сладки същества. Коледен дизайн на ноктите, който показва образа на пингвин с червената шапка на Дядо Коледа, изглежда прост, но много зашеметяващ. Другите нокти, боядисани в тъмнозелено, изглеждат още по-привлекателни.

Виж повече: Великденски дизайн на ноктите

9. Дизайн на коледно дърво:

Докато се опитва да се творчески, някои жени обичат рисуване коледно дърво дизайн на ноктите си. Сияещото и блестящо докосване на върха на това прави текстурата лъскава и лъскава. Краищата на ноктите могат да бъдат боядисани добре с комбинация от зелено, червено и сиво. Идеята е много атрактивна и неповторима коледна украса.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Гледай видеото: Наследниците 2. Уроци за маникюр - Мал (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send