Красота и мода

9 Модерни и необичайни дизайни на надуваеми столове

Pin
Send
Share
Send


В продължение на десетилетия имаше подобни видове столове, използвани или от дърво, или от какъвто и да е метал, но сега идва стол, който е пълен с газ. Този тип стол е напомпан с въздух и изглежда много модерен и декорът на дома изглежда много стилен. Предимството на този тип надут стол е, че може да се регулира на малки места, когато не се надува.

Най-добри и най-нови надуваеми столове:

Така че нека да пътуваме до 9 различни вида надути столове:

1. Надуваеми столове с преносим футболен стил:

Тези преносими надуваеми столове, проектирани във формата на футбол, са изключително търсени и готини. Черно-бялата цветова комбинация изглежда невероятно, когато е поставена и надутият диван е проектиран от водоустойчив материал, така че разливането на течност върху него няма да навреди на вида на този стол.

2. Външни двойни седящи надуваеми столове:

Тук се предлага удобен и уютен двуместен надут диван или стол, който може да бъде взривен, когато е необходимо. Цветните петна върху зоната за сядане придават по-добър и разширен вид. Тези видове надуваеми столове на открито могат да бъдат поставени на открито като градинска площ или на балкони и да придадат на мястото оживен вид.

3. Цветни надуваеми столове:

Модерни и атрактивни изглеждат тези напомпани столове. Надутият стол може да бъде персонализиран в различни плътни цветове и може да се използва за всякакъв вид дейност. Столът е идеален както за възрастни, така и за деца и добавя допълнителен поглед към всяко място.

4. Надуваеми столове със стил Smiley:


През цялото време любим и сладък търси е този усмихнат надут стол. Столът е специално проектиран във формата на усмивка и е проектиран от дебели и издръжливи пластмаси. Така че след като се купи може да се използва за по-дълъг срок и изглежда много готино, когато се съхранява в хола или дори в балкона.

Виж повече: Офисни столове с възможност за подреждане

5. Надуваеми плажни столове, вдъхновени от природата:

Това са най-готините търсят напомпани столове за всяка плажна партия. Столът има красив печат в различни нюанси и изглежда елегантно. Столът е идеален за слънчеви бани на плажа, на терасата или по време на кампания и вие ще бъдете завист на всички на лагера.

6. Надуваем диван за старейшини:


Това са идеалните раздути дивани за старейшините, тъй като са доста големи по размер от обичайните. Той дори има подлакътник и облегалка, като по този начин осигурява комфорт, докато седите и можете да се наслаждавате на игрите или филмите върху тях и да прекарате чудесни вечери.

Виж повече: Палубни столове

7. Надуваеми кресла с кръгла форма:

Красивият и любезен вид са тези надути столове с кръгла форма с подходящ подлакътник и облегалка в блестящ сребърен цвят. В зоната за сядане има подплатена възглавница с розово уютно удобство, докато седите. Столовете се предлагат в много цветове и тези столове могат да се използват и в кафенето и в салона.

8. Сензационни столове за чанти на надуваеми боб:


Сладкото и прекрасно се появяват тези надути столове с торби за боб, предназначени за отпускане на релаксация. Столовете са доста издръжливи и могат да бъдат поставени на открито или на закрито и могат да бъдат дефлирани и съхранявани лесно.

Виж повече: Висока бек офис стол

9. Розови замразени Дисни надуваеми столове за деца:

Перфектен задушен стол за деца, върху който се отпечатват героите на Дисни, привличайки децата и ги каращи да се чувстват специални. Надуваемият стол за деца е изработен от дебели и екологично чисти материали и е доста лек. Така децата могат да се насладят и същевременно да се отпуснат на любимия си стол.

Надутите столове се намират в много дизайни, цветове и шарки и можете да изберете този според Вашите нужди и стил. Предимството му е, че може да се съхранява на малко място, когато не е пълно с въздух, а размерът и формата на стола зависи от напълнения от вас въздух. Така че вземете привлекателен стол и дайте ясен поглед на всяко място.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: 10 идеи за малка всекидневна (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send