Татуировки

15 Най-добри дизайни и значения на татуировките на Eminem

Pin
Send
Share
Send


Маршал Брус III на Матер, известен още като Еминем, е един от най-известните и талантливи рапъри в света. Той е не само рапър, но и автор на песни, продуцент и актьор. Той е носител на няколко награди и е класиран като един от най-великите художници на всички времена. Той има милиони и милиони фенове по целия свят и хората наистина харесват и оценяват работата му през годините. Не само неговият талант, но и татуировките му бяха в огромно търсене. Всяко от тях има особено значение в живота си. Някои от най-добрите татуировки на Eminem досега са написани в следващите параграфи.

Снимки на татуировките на Еминем:

Търсите ли добри проекти за татуировка на Eminem, класирани от феновете на Sexy star и body art? Е, тук е булевардът, където можете да намерите татуировката на Eminem, за която мечтаете! Продължете да четете и научете последната татуировка на Eminem, която отговаря на вашето желание!

1. Eminem Zombie Tattoo:

Много фенове се интересуват от новата татуировка на Eminem, а една от многобройните татуировки е татуировка Zombie, която носеха различни хора от различни възрасти. Може би ще се насладите на разбирането на тази татуировка, тъй като това ще бъде различно от обикновените снимки, тъй като това ще направи вашата мечта да се сбъдне. Тези татуировки са покрити с тъмни цветове, които придават страшно усещане на зрителите, но докато се татуира върху тялото ви, се уверете, че ще ви даде увереност и смелост.

2. Татуировка на китката с тънък 3-ти албум на Еминем:

Slim shady е първата песен на Eminem, която достига номер едно в Обединеното кралство и печели множество награди, както и награда Grammy за най-добро соло изпълнение. Тази идея за татуировка на Eminem представлява радостта от спечелването на наградата за тънък сенчест албум на Eminem. Тази татуировка е направена от твърд фен на Еминем. Беше оцветен с тъмночервен цвят, а също и многоцветни мастила за татуировки. Това черно черно мастило ще придаде уникален вид.

Виж повече: Знаци за татуировки от Armband

3. Татуировка на Еминем в тялото на неговия почитател:

Горепосочената татуировка се носи от един от феновете му като знак за почит към хип-хоп песните на Еминем, които говорят за любов, бунт, разочарование и тревога на младостта. Феновете на Eminem се забавляваха с някоя от неговите татуировки, включително някои от неговите цитати за татуировки, и текстове от песни. Ако сте вид, който иска да получи татуировка на Eminem, отидете с някакъв особен стил на татуировка, който е имал на тялото си.

4. Татуировка за лицето на Еминем за честване:

Ремиксираната татуировка на Eminem е направена като представяне на неговия тънък сенчест албум, който беше ремиксиран и наречен „The Hills”, и този видеоклип е пример, че още повече. Това може да бъде голям хит албум сред всички песни на Еминем. Тази татуировка предлага ремиксирания вид на оригиналното лице на Еминем, което е свързано с ремикса на албума Slim Shady. Тази татуировка е покрита с кафеникаво-червен цвят и това може да бъде татуирано в ръката на фен на Eminem, която придава уникален вид.

5. Татуировка с воден цвят Eminem с неговата снимка:

Тази естетично приятна акварелна татуировка на тялото наподобява абстрактно вдъхновение. Тази акварелна татуировка на татуировката е малко по-тъмна от нормалните линии на татуировката, тъй като това придава жив вид. В този татуиран дизайн лицето на Еминем е напечатано върху гърба на феновете му; това може да бъде изкуство с много акварелно мастило. Контрастните цветови комбинации се използват за проектиране на тази татуировка и фонът на тази татуировка се оцветява с небето на Eminem с дърво и придава уникален вид в сравнение с други татуировки.

Виж повече: Татуировки за жени от Козирог

6. Татуировка на Еминем на дъщеря му:

Дъщерята на Еминем Хайли Джейд е много ценна за него. Името му е напечатано на ръката му скоро след като е родена на Коледа през 1995 г. Тя е татуирана вертикално, има много тънък шрифт и е вписана от лакътя до китката. Тази татуировка е много важна за него, тъй като стоеше като белег на любов и привързаност към дъщеря си. Това е една от най-добрите татуировки на Eminem.

Виж повече: Татуировка дизайни и значения

7. Шрифт за татуировка Eminem за доказване на ръка:

Това доказателство за татуировка е направено през 2006 г. през месец април. Беше направено в памет на най-добрия приятел на Еминем Доказателство, който беше застрелян. Името „Доказателство“ е написано на предмишницата му във вертикално положение с пламъци около него. Това бе почит към най-добрия си приятел, някой, който заемаше специално място в сърцето му. Това е една от великите татуировки на Еминем.

8. Татуировка на племенната гривна на Еминем:

Татуировката на племенната гривна е една от най-добрите, направени от Eminem. Той е много прост и изчистен дизайн, разположен е на лявата му китка и не съдържа никакво значение или символ. Татуировката изпъшва великия вкус на Еминем и допълва неговия избор.

Виж повече: Селтик татуировки изображения

9. Нарежете ми татуировка Eminem върху дясната китка:

Татуировката „Разрязан ме еминем“ е напечатана на дясната китка. Татуировката просто казва: “Slit Me”, която има подчертано подчертаване, което показва посоката на китката. Използваният шрифт е латински английски и представлява значението на миналото на Еминем, неговия нарушен живот и самоубийствените тенденции.

10. Татуировка на Eminem D на дясната ръка:

Татуировката „D” Eminem е за Dirty Dozen, която е името на екипажа на Eminem. Татуировката е вписана и на двете му ръце. Дясната ръка има 'D' върху нея.

11. Еминем чичо Рони Р.И.

Тази татуировка е направена от Eminem, след като чичо му Ronnie почина през 1991. Той е доста голям по размер, тъй като започва от рамото му и завършва до китката му. Татуировката изглежда много артистична, тъй като е използван образът на огромна гъба с череп в нея, заобиколен от сгради.

12. Ротация на парчета Eminem Tattoo върху стомаха:

Рота в парчета Татуировката на Еминем е била написана на пъпа му. Това беше направено, когато Маршал преминава през груба фаза със съпругата си Ким. Татуировката показва открит гроб с името на Ким, написано на камъка. Това е отражение на мислите на Маршал; за това, че той е бил съкрушен, когато Ким го е напуснал.

13. 12 Eminem Tattoo на лявата ръка:

Числото 12 е вписано в лявата ръка на Еминем. Така че, когато той се присъедини ръката си заедно, с D, написани на една китка и 12 написани на другата стои като D-12. Това наистина е страхотна идея за правене на татуировки.

14. Татуировка Eminem Eyes:

Татуировката по татуировката на Еминем включва портрет на неговия приятел, заедно с татуирани очи на ръцете му. Тази рап звезда също отдаде почит на живота си приятел, като очите му мастило на горната част на ръцете му, както и други татуировка снимки, които ефективно символизират борбите през целия му живот.

15. Татуировка Hailie Jade и Bonnie & Clyde на ръка:

Тази татуировка е портрет на дъщерята на Еминем Хайли с красиви рози под нея, както и думите Бони и Клайд, които той е посветил на нея.

Eminem, от бурята, взе музикалния свят с издаването на познатия си дебютен албум; The Slip Shady LP и неговият хит сингъл, който е “My Name Is”. Еминем е широко възприемана от феновете като един от най-великите рапъри на всички времена и днес, татуировките на Еминем почитат хората в живота му, които са много важни за него и му напомнят колко далеч е дошъл в развлекателната индустрия. В момента Eminem притежава най-малко 15 татуировки, където всеки има свой смисъл или памет.

По-горе е подробна информация и примерни снимки на татуировките на Еминем, включително последните му допълнения, а не всички татуировки са направени от един и същ художник, но доколкото ни е известно, по-големите като портретите на Хайли Джейд и чичо Рони са направени от татуировка художници г-н карикатура. Еминем е направил заглавия няколко пъти, като е добавил много нови татуировки към своята колекция.

Гледай видеото: Breaking2. Documentary Special (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send