Красота и мода

8 Най-добър блясък дизайн на ноктите с картини

Pin
Send
Share
Send


Гвоздеи, които се добавят към различни лъчи, може би изцяло от блясъците или може би с микс от обикновени цветове и блести; правят различни видове блясък дизайн на ноктите. Блестящите бои за нокти правят ноктите сияйни и блестящи, което придава много очи на дамата и я кара да се изчервява.

Красиви блестящи дизайни за нокти с изображения:

1. Боядисване на ноктите от зелен блясък:

Просто си купите блестяща боя за нокти и ги нарисувайте върху ноктите си, за да получите най-лесния възможен блясък на ноктите. Вижте изображението; пръстите държат на бутилка морско зелено блясък боя за нокти и ноктите са оцветени с него. Изглеждат красиви и блестящи.

2. Лилав и блестящ дизайн на ноктите:

Вземете лилав или подобен виолетов цвят и рисувайте четири нокти на дланта си, като държите пръстена празен. Добавете по-тъмен цвят, като пурпурен блясък, който виждаме в изображението; които правят дизайна на ноктите различен. Можете да погледнете по-отблизо и да видите, че бляскавата боя има малки гранули с различни цветове от лилаво, синьо, розово, сребристо и др., Които правят пръста лъскав. Твоето изкуство за нокти е лесно и пълно.

3. Сребърен блясък Nail Art дизайн:

За да направите лесно сребърен блясък на ноктите, просто боядисайте всички краища на ноктите със сребърен блясък и след това просто го покрийте с лъскава боя за нокти и сте готови.

Виж повече: Лесно изкуство за нокти на Хелоуин

4. Червен и златен блясък на ноктите:

Имате нужда от два цвята за този вид нокти, които виждате в изображението. Вземете цвят, например червен и го боядисайте само с един пръст и го оставете да изсъхне. Вземете златната боя за нокти и рисувайте всички останали нокти. Не позволявайте на нечетния, червен нокът да бъде обикновен, добавете лента със златна боя за нокти с четка и там е; ноктите ви са червени и златни блести.

5. Черно и розово блясък дизайн на ноктите:

Тъмно розово и черно се допълват много добре и дамите обичат комбинацията. Оцветете основата на нокът черно и го оставете да изсъхне. Добавете розовите бои за нокти от ръба на ноктите и ги накарайте да избледнеят, докато идва към средата и да не оставят следи от него към края. Ако имате шестоъгълниците и кръгът, оформен върху бляскавата боя оттогава, ще добавите подобни аксесоари за нокти с бляскава боя или лепило за нокти и сте готови да скалите.

Виж повече: Гъба за нокти

6. Сребърен и златен блясък за дизайн на ноктите:

Сребърен и златен са два противоположни цвята, използвани особено като блестящи бои; които са придружени с други цветове в отделните изкуства за нокти. Е, заедно не изглеждат зле. Вземете двете блестящи бои и рисувайте ноктите с тях. Оцветете със златния блясък отдолу и сребристия блясък от ръба до средата и слейте двете бои заедно, което ще ви накара да изглеждате нещо като на изображението.

7. Розови и черни бои за нокти със сребърен и син блясък за дизайн на ноктите:

Първо вземете две тънки четки и направете V-образна форма от двете страни на нокътя, наляво и надясно и направете V-тата на ръба. Едната страна трябва да има черна линия и трябва да има боя за сребърен блясък. Те ще направят граница, така че в ляво от черно, боя розово и вдясно от сребро, боя черно. Облечете дизайна със синята боя за нокти на боядисаните части, а останалата част от боята за нокти с блясък. Това е най-добрият блясък дизайн на ноктите.

Виж повече: Gel Nail Art Pictures

8. Черно-бял блясък на ноктите:

Боядисвайте всички нокти с бяло като основа и я оставете да изсъхне. Добавете черна боя и направете полукръгла форма от дъното до долната среда на ноктите. Вземете сребристия блясък боя за нокти, в тънка четка и рисувайте ивици между двата цвята като дял, и сте готови с това просто изкуство за нокти.

Glitter Nail Art Designs са страхотен избор за вашите нокти. можете да харесате тази статия, за да отговорите на предложенията.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Гледай видеото: Morning Routine Life Hacks - 35 Life Hacks and DIY Projects You Need to Try! (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send