Красота и мода

Най-добрите прически на Ким Кардашиан

Pin
Send
Share
Send


Ким Кардашян има продълговата форма на лицето с дълги и много дебели коси. Ако съвпадат тези свойства на косата, а след това проверете най-добрите 9 от прическите си, които са изброени по-долу и да си коса оформена като знаменитост!

1. Половината половина надолу:

Това е може би най-красивата от цялата половина до прически, направени от Ким. Изглежда удовлетворяващо и красиво. Косата е разделена на предната и задната части. Предната част е разположена в средата с отделна линия на разделяне, докато косата отзад е частично обвързана и частично отпусната. Косата в предната част също се разхлабва и покрива част от скулите, като по този начин образува красива пропорция.

2. Предни издатини:

Интелигентно оформена, бретонът отпред покрива почти цялото й чело, създавайки илюзия за по-симетрична форма на лицето. Бретовете са красиви очни рамки, които отклоняват вниманието към очите. Останалата част от косата се оставя да се спуска по раменете й, докато показва брилянтни вълни, които подчертават нейната челюстна линия.

Виж повече: Прически Кати Пери

3. Пътечки със страничен разрез:

Никоя друга прическа не е толкова правилна, колкото и тази за показване на дебелата си обемна коса. Косата просто заема гигантски области над главата й и се самоувещава. Страната плаче бретон, превъзхождащ задачата си да придаде на продълговата форма на лицето илюзия за по-красива овална форма. Косата, която се спуска по раменете, има значителен обем и по този начин подчертава и оформя костната челюст и костите на бузите.

4. Помпадур:

Общата помпадурска прическа, тя се извисява на върха, като същевременно поддържа гладък поглед отстрани, както и на задната част на главата. Косата се изтърка назад и се изсушава едновременно, за да му се придаде фин лъскав, но разрошен вид.

Виж повече: Лесни викториански прически

5. High Bun:

Въпреки че има продълговата структура на лицето, лицето й има уникално свойство. Обикновено продълговатите типове на лицето се характеризират с голямо чело, но нейните черти на лицето се разпределят равномерно и по този начин тя спортира чело, което не е нито твърде голямо, нито твърде малко. Благодарение на това, тя може много лесно да се занимава с прически като тази, която е извадила от кок. Той притежава плътно придърпана коса, която след това е вързана в голям висок кок. Общият вид на тази прическа е полиран, чист и професионален.

6. Висока опашка:

Не толкова полирана опашка, но определено красива! Тази прическа на конска опашка е оформена чрез миене на косата и просто връзване в конска опашка. Единственото нещо, което казва тази прическа, е, че не винаги имате нужда от фантастични прически и прически, за да изглеждате красиви, понякога стари - злато!

Виж повече: Прически Тейлър Суифт

7. Полиран нисък пони:

Прилагането на крем за коса става абсолютно необходимо за постигане на този силно полиран вид. Косъмът е с четка за главата така, че почти силуезира формата му и е вързана под формата на ниска опашка, която виси в близост до врата.

8. Почистена назад Mohawk:

Не прилича ли тази прическа на мохавки от страна? Е, Mohawk, но определено не е строго един. В този случай не се изисква подстригване на косата; това е само стил, който има значение! Ако сте оформени правилно, можете да постигнете този вид без допълнително усилие и да изглеждате доста фънки!

9. Еластична задна четка:

Отново, още една от прилепналите назад коси на Ким е, но в тази косата не е вързана в ниско пони или във висок кок, по-скоро тя е пусната да изтича доста под раменете. Това е една от онези прости прически, които изискват минимално оформяне и максимален ефект върху публиката!

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Българската Ким Кардашиян с нови хитринки за красота - На кафе (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send