Красота и мода

25 Различни видове бижута Медальони Дизайн с картини

Pin
Send
Share
Send


Механите подобряват напълно облика на човека. Те са част от бижутата от древни времена. Най-красивият и очарователен начин за оформяне на шията е да се изрисувате с верига с привличащ поглед медальон. Те също имат някои от тях или другото им значение. Медальоните са моден аксесоар както за мъже, така и за жени в днешно време. Те са привлекли вниманието към новите си разнообразни дизайни и различни дизайни. Те са изключително популярни сред хората от всички възрастови групи.

Красиви медальони за момичета:

Механите могат да бъдат сами по себе си по начин, който се носи от вида. Тук ще разгледаме 25-те най-различни дизайна на медальона за мъже и жени, заедно с изображения.

1. Обикновени златни медальони в злато:

Златото е предназначено за чистота и може да бъде значително износено при специални поводи, както и по време на фестивала. Сред всички метали, златото е много популярно, тъй като се смята за важно нещо в гардероба. Закупуването на златни орнаменти никога няма да излезе от мода и затова процентът продължава да се увеличава. Дали за мъже или жени, медальоните ще изглеждат красиви, когато се носят с традиционните и сватбени костюми.

2. Красиви диамантени лъжици:

Хората, които обичат да получат клас и стил на излъчване, могат да предпочетат и да отидат с диамантените бижута. Мъжете и жените, които носят диамантени бижута, ще изглеждат красиви с подобрена личност. Те никога не губят своя стил и елегантност. Дори и това е чудесна възможност за подарък за любимите ви хора. Въпреки че те са малко скъпи, те никога не могат да бъдат сравнени с други орнаменти.

3. Сребърни и златни обложки:

След златните орнаменти, най-популярната е среброто, което има перфектен завършек и елегантен вид. Носенето на най-добрата комбинация от злато и сребро ще се хареса на всички мъже и жени, които обичат да носят бижутата. Злато и сребро изглеждат елегантно с всякакви дизайни в медальони. Същото може да бъде комбинация от злато и сребро, или пък разкрасяване на едно над друго.

4. Кристални стъкла за момичета:

Най-важното нещо, което идва на ум, докато мислим за модерни бижута, са кристалите и блясъка на същото. Кристалите са новата тенденция в модните бижута с медальони в кристали и стъкло. Стъклените медальони могат да имат дизайн на цветя, листа и т.н. Те могат да бъдат с различни цветове и могат да бъдат модифицирани според предпочитанията си.

5. Традиционни медальони Kundan за сватба:

Кундан е много популярна бижутерия за сватби и други традиционни поводи. Кундан е скъпа работа на зелени, кафяви и бели камъни в злато. Kundan бижута се използва изключително за булки за този блестящ вид. Изглеждат много величествени и красиви. Жените имат много медальони на Кундан в техните trousseau, за да се сдвоят с различни функции с обикновени златни вериги. Те са уникални, ръчно изработени бижута и са част от древните бижута.

6. Персонализирани Медальони Снимка:

Персонализирани медальони в сребро, злато или диаманти с име и снимки, цитат, поговорка, определена дума или някои важни дати изглеждат прекрасно, когато се носят на шията с проста елегантна верига. Персонализирането на нещата е много модно. Те са идеален вариант за подарък. Те могат да бъдат винаги с вас и могат да бъдат част от живота ви завинаги.

7. Злато с перлени медальони:

Перлите са символ на роялти и благодат и хората носят бисери от много векове. Перлите са символ на статута и придават елегантен вид. Перлените медальони са за този изящен поглед в една жена. Медальоните Pearl могат да бъдат от една перла в бяло, розово или бяло във викториански стил с вмъкване за снимка вътре. Човек винаги може да бъде сигурен с бижутерията. Това може да бъде отнесено в индийски облекла, западни облекла, рокли, вечерни облекла, парти износване и т.н. Перлено медальони може да бъде отличен вариант подарък също.

8. Женски медальони с кристали:

Стъклата изглеждат много подобни на диаманти, но не са толкова скъпи. Жените могат много добре да излагат на показ медальони в златни и сребърни вериги с кристали. Те блестят блестящо и по този начин дават бляскав поглед на жената, която я носи. Медальоните с кристали от сребро или злато могат да бъдат перфектни за този зашеметяващ ежедневен вид.

9. Медальони с Vintage Charm:

Стари медальони, изработени от кристал или сплав, могат да бъдат направени по такъв начин, че дори да светят в тъмното. Тези стари медальони имат различни разфасовки и дизайните са такива, че камъните са поставени за този светещ поглед в тъмното. Следователно те могат да се използват за вечерно носене или за дневна функция. Те могат да бъдат и много стари и следователно скъпи.

10. Медальони за зли очи за момичета:

Медальоните с лоши очи се използват за предотвратяване на отблясъци от хора, за които се смята, че причиняват нещастие или лош късмет. Използването на злото око като медальон и носенето му се счита за добро за човека. Злите очи стават много популярни сред хората, които ги използват в коли, гривни, гривни и др.

11. Медальони в розово злато:

Розовото злато е основно сплав от злато и мед, използвана за изработката на бижута, която сега е много популярна. Това обикновено се използва за вериги, пръстени, гривни, обеци, висулки, медальони и т.н. Розовото злато е известно и като червено злато и розово злато в зависимост от размера на медта в него. Розовото злато е скъпо и следователно тези медальони са за луксозни и висококачествени хора. Тези медальони излъчват елегантност.

12. Медальони с антични покрития:

Предадени от много поколения, античните неща символизират гордостта, културата, семейството и наследството. Тези ценни медальони имат парична и емоционална стойност. Те наистина са много специални и ценени. Те имат красив дизайн, издълбани върху тях, дизайн на храма, дизайн на богини, скъпоценни камъни, благородни метали, викториански дизайни и др. Върху тях. Изработката на медальона също е различна с карата от злато, използвана при изработването на тези медальони. Тези антични медальони са с изключение на класа и остават невероятни и вечнозелени за много поколения.

13. Механици Swarovski с кристали:

Кристалите Swarovski са много популярни и бързо хващат фантазията на всички. Много аксесоари за мъже и жени в наши дни са украсени със кристали Сваровски. Те имат дизайнерско усещане. Поставянето на кристали Сваровски в медальон със златна верига или платина или сребро може да бъде просто красиво изработено бижу. Попълнете този червен килим с подходящ комплект пръстени, гривни и халки.

14. Simple Rhodium Floating Lockets:

Родийът като елемент е много популярен в модните бижута, които закъсняват. Бижута с родиево покритие изглеждат много близо до сребро и имат същия финал. Родиевите плаващи медальони имат чар в медальона и са прозрачни и могат да се отварят, за да променят чар по желание. Родиевото покритие е широко използвано днес в златни и сребърни бижута. Родиевите плавници изглеждат елегантно и са с висока мода, но в същото време не са толкова скъпи.

15. Медальони със златен паун

Един от най-популярните дизайни за този традиционен вид може да бъде медальони, вдъхновени от пауни и пауни. Peacock стои като символ на гордост, грация и красота. Жените имат всички тези качества и следователно могат да се свържат с тези прекрасни, магически паукови медальони. Те изглеждат наистина вълшебно с традиционните дрехи и живите цветни нюанси в тези паунови пернати медальони изглеждат зашеметяващи.

16. Стилен ангелски крилца за момиче:

Те не са обичайните, скучни, подобни видове медальони. Ангелите с криле или крило изглеждат красиви на жените за този небрежен поглед. Пера и крила са символични за птиците и следователно представляват свобода. Сега жените са много независими, свободни и в еднаква степен с мъжете във всички сфери на живота. Жените имат ангелски качества в тях, че се раждат многозадачни. Така че всички вие, жени, излагате на показ тези стилни, красиви медальони на ангелското крило.

17. Филигранни медальони:

Филигранната работа е много търсена в бижутерията. Това е изработка от фини телесни образувания в деликатен модел или следа. Филигранната работа е популярна в обеци, гривни, медальони и много други декоративни произведения. Филигранни медальони са много уникални и улавят нюансите на тази сложна работа в медальон. Това е наистина фънки, както и много модно.

18. Музикални медальони:

Тези уникални медальони имат различни елементи като русалка, морско конче, амури, феи, ангели, коне и т.н. на лицевата част на медальона. Отвътре те имат истинска музикална кутия, в която да се възпроизвежда музика. Толкова уникални и интересни са тези медальони, които човек не може просто да ги задържи.

19. Съкровища със сълзи със снимка:

Веригите с скъпоценни и полускъпоценни камъни могат да изглеждат красиви и стилни. Рубините, сапфирите, топазът, кварцът, аквамаринът или изумрудите, изрязани в стил, могат да бъдат украсени и поставени артистично в медальон. Медальоните са по такъв начин, че камъните са във формата на сълза. Те изглеждат красиво, когато се носят дори като самостоятелна бижутерия. Елегантността се добавя с общия блясък на медальона поради камъните.

20. Медальони със златни дизайнери:

Медальоните с уникална, единична дума като приятел, любов, доверие, вяра, надежда и т.н. или азбука, както в първата буква на вашето име, името на съпрузите, името на детето и т.н., ще изглеждат добре за ежедневна употреба. Уникалната дума или тази конкретна азбука в гривната могат да ни напомнят за няколко важни неща, които винаги остават в живота ни. Тези медальони могат да бъдат най-големият източник на вдъхновение.

21. Медальони от кожена чанта:

Медальоните от естествена кожа с бухал, орел, ястреб са изключително популярни в модата. Кожата може да бъде изявление само по себе си. Този кожен медальон може да се изрисува както от мъже, така и от жени. Този различен медальон може да се използва във верига, като кука в колана и т.н. Те се смесват много добре със западните дрехи. Стил на тези кожени вериги според облеклото и това е хит сред всички мъже там за този хладен, но модерен вид и жени за тази модна кралица в тях.

22. Патронта на Dragonfly:

Звучи интересно и човек получава любопитно да знае за тези Dragonfly пакети. Тези медальони са изработени от цинкова сплав от реколта и следователно имат специален цвят и текстура на очарованието на стария свят. Вентилаторите Dragonfly могат да се използват във верига или да се удвоят, за да се използват като верига за пуловер.

23. Медальони за жени:

Емайла е това гланцово покритие, подобно на стъкло, което се нанася върху твърди повърхности, картини, стари мебели и др. Като защитно покритие отгоре. Такова завършване е известно като емайлирано покритие. Емайлираните медальони също са много популярни при защитен медальон. Ако медальонът е много скъп с една рядка живопис, картина и т.н. емайл може да се използва за този блясък и може да се парализира с тези Емалеви Медальони с гордост.

24. Медальони за тризъбеца:

Тризъбецът е символичен за гръцкия бог Посейдон в гръцката митология. Той е известен като Бог на морето и се почита. Неговият символ беше Тризъбецът. Хората свързват тези медальони с него и със силата, която притежава. Тези Trident медальони могат да бъдат символ на сила за мъжете и следователно могат да бъдат носени от тях.

25. Медальони за илюзионисти:

Вдъхновени от филма “Илюзионистът”, тези медальони са направени от дърво и акрил. Тези медальони са твърди, когато се носят, но могат да се отварят настрани, диагонално и др. Това са един от уникалните възможности за подарък.

Модата се превърна в път напред и с мъже, и с жени и те отнемат време, за да запазят модния си коефициент актуализиран по всяко време. Старите и младите хора излагат на показ собствения си стил и външен вид. Така че излезте и изберете този уникален медальон, който отговаря на вашия вкус и нужди. Експериментирайте и изследвайте по-новите опции в най-добрия аксесоар за вратовете, които са медальони и вериги. Нагласете гардероба си и обновете своя поглед, за да получите цялото ново измерение на вашата личност.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Гледай видеото: Calling All Cars: The Blood-Stained Coin The Phantom Radio Rhythm of the Wheels (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send