Красота и мода

15 най-добрите дизайни на Kolangal Rangoli със снимки

Pin
Send
Share
Send


В Kolangal ранголи изкуство е напълно съчетание на традиционни и културни проекти. Като цяло всички знаем, че колема е известен още като ранголи. Тези дизайни са толкова естествени и лесни за научаване. Дори и начинаещите също могат да се професионализират в кратък период от време. Дизайнът на Kolangal rangoli се прави предимно от жени, които са много красиви. Можете да ги украсите с цветове, камъни, светлини, цветя и ориз.

Най-добрите дизайни на Rangoli Kolangal с картини:

Ето и до 15 Kolangal Rangoli Designs със снимки, които лесно могат да направят у дома.

1. Дизайн на Понгал Колангал Ранголи:

Този Kolangal дизайн Rangoli съставлява четири Kalash и четири кокосови дървета, изготвени в симетрична форма. Основата е с квадратна форма и границите са много симетрично оформени с бял прах Ранголи. Интериорът на Калаш също следва геометричен модел и четирите дървета Калаш и кокосови орехи са еднакви.

2. Прост дизайн на Kolangal Rangoli:

Този kolangal дизайн е изключително прост, но привлекателен и може да се направи и от начинаещи. Тя се основава на концепцията за точката и линиите се начертават около точките след фиксиран модел. Въпреки че моделът изглежда малко труден и тежък, той може лесно да се практикува със свободна ръка. Различни цветове на точки могат да се използват, за да направят Rangoli колоритен и съблазнителен.

3. Циркулярни дизайни на Kolangal Rangoli:

Циркуляр по форма, този дизайн на Rangoli се основава на темата за цветовете на дъгата и представлява всичките седем цвята на дъгата. Ранголи е разделен на три основни кръга, но моделът продължава във всички кръгове. Центърът е безупречно изпълнен, използвайки разнообразие от цветове, докато границите на кръговете са направени с бяло. Външната граница изисква голямо умение и търпение, за да се получи такъв перфектен и привлекателен дизайн.

4. Дизайн на Star Rangoli Kolangal:

Това е един от най-простите колангални дизайни на Ранголи, който следва модел на звезда и триъгълник. Също така се основава на дизайна на точката Rangoli, където в точките са свързани с прави тънки линии. В центъра има малка точка и кръг и почти всеки човек ще може да направи този колангален дизайн. Човек може да направи тази Rangoli по-декоративна, като използва различни цветове за модела, който използва, за да подчертае.

5. Сложни дизайни на Kolangal Rangoli:

Такъв дизайн на Kolangal Rangoli е сливане на редица дизайни, направени с максимално съвършенство. Линиите са перфектно начертани с еднаква ширина, необходима за всеки дизайн, което му придава тежък и привлекателен вид. В Ранголи има квадрат в рамките на и няколко полукръгове извън всяка от които са били украсени. Човек трябва да бъде много внимателен при избора на цветовете, така че да има еднаквост, която се поддържа в целия дизайн на Rangoli, за да го направи по-завладяващ.

6. Цветен дизайн Kolangal Rangoli:

Това е много колоритен колонгален дизайн, съставен от ярки цветове. Неговата основна тема е цветята, а външното цвете съдържа и четири дия. Единствената граница помага за придаването на правилната форма и форма на всеки модел и помага за превръщането на Rangoli в по-красива. Оригиналните diyas могат да бъдат поставени и извън Rangoli или дори в центъра на Rangoli, така че да стане по-привлекателен през нощта.

7. Проекти на лорд Ганеша Колангал Ранголи:

Този дизайн на Ранголи представлява прост чертеж на лорд Ганеш в центъра. Използвани са кръгови граници и дизайни, които се синхронизират много добре помежду си. Интегрираният дизайн е направен с помощта на бял прах Ранголи, който всъщност придава на колангалния дизайн пищния и завладяващ вид. Рисунката на Господа също е направена с убер съвършенство и простота.

8. Цвете Колангал Ранголи Дизайн:

Огромно и добре оформено цвете е нарисувано и украсено с благодарност от ранггола. Използвана е положителна комбинация от ярки и дълбоки цветове и са направени големи венчелистчета. Самият център съдържа по-малък цветен дизайн вътре, а всеки голям листен цвят има малък цвят, проектиран и в него. Начинаещите могат да проектират тази Rangoli, както и kolangal няма да отнеме много време, за да бъдат завършени.

9. Добре дошли в Kolangal Rangoli Design:

Такива дизайни на Kolangal се считат за вечнозелени и са подходящи през цялата година, независимо от който и да е фестивал или повод. Думата „Добре дошли“ е написана два пъти, като буквата „С“ е съседна и на двете думи. Четири цветя са начертани във всеки ъгъл и цялата Ранголи е базирана на квадрат. Всяка буква в думата е написана с различен цвят.

10. Дизайн на Kolangal Diyas Rangoli:

Това е изключително красив и завладяващ дизайн Kolangal, състоящ се от diyas и прости текстури. В центъра са поставени пет дия, които са изправени пред различни посоки. Останалата част от Rangoli е проектирана просто с помощта на бял прах от Rangoli. Текстурите и линиите са перфектно изчертани, поради което този дизайн изглежда уникален и завладяващ.

Виж повече: Най-добър дизайн на Rangoli за конкуренция

11. Дизайн на Peacock Kolangal Rangoli:

Четири патици са нарисувани в четири ъгъла на този дизайн на Rangoli. Този дизайн на Kolangal се състои от точки, които се съединяват, за да образуват различни дизайни. Две окръжности със стрели са нарисувани на противоположните страни, докато всичките четири патици са почти точно имитация на един друг, образувайки еднаква текстура.

12. Диамантена форма Rangoli Kolangal Rangoli Designs:

Този дизайн на Kolangal Rangoli изисква много търпение и практика и не може лесно да бъде направен. Линиите, оцветяването, дебелината на границата, всички трябва да се грижат правилно, за да направят този проект увлекателен. Въпреки това, времето, прекарано в правенето на този Rangoli ще си струва и определено ще бъде внушаващо благоговение. Дизайнът като цяло е диамантен / квадратна форма.

Виж повече: Дизайн на Pookalam Rangoli

13. Класически дизайни на Kolangal Rangoli за Дивали:

Това е Kolangal с форма на цвете с шест венчелистчета. Всяко венчелистче съдържа чертеж на дия и човек може дори да постави дия върху рисунката, за да добави малко светлина към Ранголи. На ръба на всяка венчелистче е нарисуван малък модел, който безспорно придава красота на Kolangal. Този дизайн е подходящ и за начинаещи, тъй като човек може лесно да нарисува този очарователен колангал Ранголи.

14. Нови дизайни на Kolangal Rangoli за фестивали:

Това е много прост дизайн, състоящ се от шест уникални венчелистчета с малки върти по ръбовете. В центъра се изчертава обикновена червена точка, а венчелистчетата се състоят от зелени ивици с жълт като основен цвят. Вихрите са нарисувани с бял цвят, а зелените ивици неизменно са изчертани.

Виж повече: Лесно Ранголи дизайни за Дивали

15. Проекти на Lotus Kolangal Rangoli:

На всеки от квадратчетата са нарисувани четири цветя с различно цвете в центъра. Четирите цвята са еднакви и са оформени като лотоси от зелен и прасковен цвят. Цветът на центъра се състои от венчелистчета, които са оцветени в жълто и праскова, а квадратната граница се нанася с кафяво

Гледай видеото: DIY Night Routine Life Hacks! 30 DIY Hacks - DIY Makeup, Healthy Recipes & Room Decor (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send